Tržni centar

Ovo je najposjećenija turistička atrakcija na svijetu

Najveći tržni centar u Dubaiju posjeti čak 75 miliona turista godišnje.

Masovna vakcinacija građana Sarajeva u tržnom centru

SARAJEVO - Danas i sutra organizovana je masovna vakcinacija građana u Kantonu Sarajevo.

MUP: Lokalizovan požar u tržnom centru u Beogradu

BEOGRAD - Kineski tržni centar u Bloku 70 u Novom Beogradu zahvatio je požar.

"Ležeći policajci" na dvije nove lokacije u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog povećane frekvencije saobraćaja u Ulici Frana Supila iz tržnog centra "Delta" ovih dana biće postavljeni prinudni usporivači brzine, takozvani ležeći policaji, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Tržni centri u BiH spremni da daju prednost domaćim proizvodima

SARAJEVO - Direktori najvećih tržnih centara u BiH izrazili su danas spremnost da daju prednost domaćim proizvodima na policama njihovih tržnih centara.

Policijska akcija: Naoružan čovjek u tržnom centru u Parizu

PARIZ - U toku je policijska akcija u jednom tržnom centru u Pariskom poslovnom distriktu La Defans zbog dojave da se po tržnom centru šeta naoružan čovjek, saopšteno je na Twitter nalogu policijske uprave, a izvijestio je Rojters.

Dva tržna centra u Banjaluci radila uprkos zabrani

BANJALUKA - Tokom današnje kontrole, Tržišna inspekcija utvrdila je da nije došlo do nezakonitog povećanja cijena prehrambene i druge robe, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Žena propala kroz strop tržnog centra u Rijeci

RIJEKA - Jedna žena povrijeđena je u srijedu u Rijeci nakon što je u tržnom centru Tower Centar propala kroz strop nešto poslije 14 sati.

Naoružan ušetao u tržni centar

SPRINGFILD - Dvadesetogodišnji Dmitrij Andrejčenko uhapšen je danas nakon što je naoružan automatskom puškom sa stotinu metaka i pancirom ušetao u tržni centar u Springfildu u američkoj saveznoj državi Misuri, saopštila je danas policija.

Uhapšen muškarac zbog lažne dojave o bombi u tržnom centru

ZAGREB - Dvadesetjednogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je uputio lažnu dojavu o postavljenoj bombi u tržnom centru "Importane" u Zagrebu.

Najčitanije