Tržni centar

Ovo je najposjećenija turistička atrakcija na svijetu

Najveći tržni centar u Dubaiju posjeti čak 75 miliona turista godišnje.

Masovna vakcinacija građana Sarajeva u tržnom centru

SARAJEVO - Danas i sutra organizovana je masovna vakcinacija građana u Kantonu Sarajevo.

MUP: Lokalizovan požar u tržnom centru u Beogradu

BEOGRAD - Kineski tržni centar u Bloku 70 u Novom Beogradu zahvatio je požar.

"Ležeći policajci" na dvije nove lokacije u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog povećane frekvencije saobraćaja u Ulici Frana Supila iz tržnog centra "Delta" ovih dana biće postavljeni prinudni usporivači brzine, takozvani ležeći policaji, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Tržni centri u BiH spremni da daju prednost domaćim proizvodima

SARAJEVO - Direktori najvećih tržnih centara u BiH izrazili su danas spremnost da daju prednost domaćim proizvodima na policama njihovih tržnih centara.

Policijska akcija: Naoružan čovjek u tržnom centru u Parizu

PARIZ - U toku je policijska akcija u jednom tržnom centru u Pariskom poslovnom distriktu La Defans zbog dojave da se po tržnom centru šeta naoružan čovjek, saopšteno je na Twitter nalogu policijske uprave, a izvijestio je Rojters.

Dva tržna centra u Banjaluci radila uprkos zabrani

BANJALUKA - Tokom današnje kontrole, Tržišna inspekcija utvrdila je da nije došlo do nezakonitog povećanja cijena prehrambene i druge robe, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Žena propala kroz strop tržnog centra u Rijeci

RIJEKA - Jedna žena povrijeđena je u srijedu u Rijeci nakon što je u tržnom centru Tower Centar propala kroz strop nešto poslije 14 sati.

Naoružan ušetao u tržni centar

SPRINGFILD - Dvadesetogodišnji Dmitrij Andrejčenko uhapšen je danas nakon što je naoružan automatskom puškom sa stotinu metaka i pancirom ušetao u tržni centar u Springfildu u američkoj saveznoj državi Misuri, saopštila je danas policija.

Uhapšen muškarac zbog lažne dojave o bombi u tržnom centru

ZAGREB - Dvadesetjednogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je uputio lažnu dojavu o postavljenoj bombi u tržnom centru "Importane" u Zagrebu.

Lažna dojava o bombi u tržnom centru u Zagrebu

ZAGREB - Tržni centar Importanne u Zagrebu ponovo je otvoren pošto je policija utvrdila da je dojava o postavljenoj bombi bila lažna.

Evakuisan tržni centar u Zagrebu zbog dojave o bombi

​ZAGREB - Zbog dojave o bombi policija je danas evakuisala šoping centar Importanne u Zagrebu.

Automobil udario u trgovački centar u Hamburgu, povrijeđeno devet osoba

HAMBURG - Najmanje devet ljudi povrijeđeno je kada je vozač terenskog vozila izgubio kontrolu i udario u trgovinski centar "Alstertal" u njemačkom gradu Hamburgu.

Tragedija u tržnom centru: Žena pala niz stepenice i poginula

BEOGRAD - Starija žena preminula je danas oko 14 kada je pala niz stepenice u robnoj kući "Beograđanka" u Masarikovoj ulici u Beogradu.

Radnici će i dalje raditi osam sati

BANJALUKA - Dopuna Odluke o određivanju radnog vremena na području grada, kojom se daje mogućnost rada trgovačkim centrima nedjeljom do 22 časa, koja je usvojena na sjednici Skupštine grada, u suštini ništa ključno ne mijenja, kažu u Uniji udruženja poslodavaca RS.

Najčitanije