Tragedija

Nesreća u Bugarskoj najgora u zadnjih deset godina, evo pregleda ostalih

Autobuska nesreća u kojoj je poginulo najmanje 45 ljudi kada se autobus zapalio u noći na utorak u Bugarskoj najgora je u Evropi u zadnjih deset godina.

Direktor policije o mogućem uzroku nesreće u Bugarskoj

SKOPLJE - Kao moguće uzroke nesreće autobusa sa sjevernomakedonskim tablicama u Bugarskoj, direktor bugarske policije Borislav Sarafov naveo je "grešku vozača ili za sada neutrvđenu tehničku neispravnost" vozila.

Traktor prignječio vozača

SANSKI MOST-Muškarac s inicijalima E.A. (64) je stradao u nedjelju prilikom prevrtanja traktora, a nesreća se dogodila u večernjim satima na lokalitetu sela Kijevo, desetak kilometara od Sanskog Mosta.

Sutra sahrana dvojice Bilećana i Dan žalosti u opštini

BILEĆA- Dvojica Bilećana Miloš Vuković (33) i Petar Kapor (22) koji su u nedelju ujutro smrtno stradali na licu mjesta u direktnom sudaru na putu Gacko - Bileća, u mjestu Bijela Rudina kod Bileće, biće sahranjeni sutra u groblju u selu Gornji Hodžići i na Gradskom groblju Bileća.

Detalji nesreće kod Tuzle: Golfom starim 40 godina udario u zid kuće i poginuo

TUZLA - U Čaklovićima kod Tuzle u srijedu naveče poginuo je 68-godišnjak Vlado M. nakon što je autom udario u kuću.

Dvoje djece stradalo u požaru moskovske stambene zgrade

MOSKVA - U Moskvi je danas izbio požar u jednoj zgradi, u kojem su stradala dva djeteta, a još 12 osoba je povrijeđeno, saopštilo je moskovsko odjeljenje Ruskog istražnog komiteta.

Nova sportska tragedija, poginuli četvorica fudbalera i predsjednik kluba

Četvorica fudbalera i predsjednik fudbalskog kluba Palmas FR poginuli su u avionskoj nesreći.

Zbog tragedije u Posušju potražnja za CO detektorima skočila 300 odsto

BANJALUKA, POSUŠJE - Detektore ugljen-monoksida u BiH je moguće kupiti po cijeni od 2,50 do 100 maraka po komadu, a potražnja za njima porasla je za 300 odsto nakon što je u Posušju prije dvije sedmice ovaj gas usmrtio osmoro mladih.

Supružnici i dvoje djece sa KiM poginuli u sudaru s kamionom

TIRANA - Četiri člana porodice sa Kosova i Metohije poginula su, a jedno dijete je teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Rubik na putu Miljot-Vrbnica u Albaniji.

Otac mladića koji je jedini preživio tragediju u Posušju: Bog i planina su ga spasili

POSUŠJE - “Zašto, Bože”, ponavljali su neutješno brojni prisutni suznih očiju, skrhani bolju. Posušje ne pamti takav ispraćaj. Oba poput dvije najtužnije reprize. Na hiljade vršnjaka i članova rodbine na posljednji ispraćaj došlo je juče Mireli i Stjepanu. Do prije nekoliko dana sanjali su kako će zakoračiti u svijet “odraslih”, a danas su svi ronili suze za njima ne vjerujući da ih više nema, piše Večernji list.

Najčitanije