Tragedija

Pronađena tijela zaručnika, u rukama držali dijete

TIRANA - Albanija i stravični zemljotresi, koji su odnijeli 40 života, i dalje su u fokusu. Tužne priče i sudbine stradalih ljudi na malo koga ne utiču.

Detalji užasne nesreće u Sloveniji: Za malo izbjegnuta još veća tragedija

Na ljubljanskoj obilaznici ispred tunela Gotovec došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo mađarski vozač kamiona, a stručnjaci kažu da je ovaj užas mogao da prođe još gore.

Neviđena tragedija: Ljetos izgubila oca i muža, danas sina

VINKOVCI - Crni niz započet prošle sedmice na hrvatskim cestama nastavljen je i na samom početku ove, a tužna vijest i ovaj put dolazi iz Slavonije, gdje je brutalno prekinut još jedan život.

Tragična priča "najljepše žene filmske istorije"

Holivudska glumica Džin Tirni smatrana je najljepšom ženom u filmskoj istoriji, ali jedan tragičan događaj promijenio joj je život iz korijena.

Poginuo radnik na gradilištu u Banjaluci

BANJALUKA - Na gradilištu u Karađorđevoj ulici, u banjalučkom naselju Lauš, poginuo je radnik, saznaju "Nezavisne".

Komšije u šoku nakon porodične tragedije u Tuzli: Bili su fini ljudi

TUZLA - Komšije su u šoku nakon porodične tragedije koja se jutros dogodila u tuzlanskom naselju Paša Bunar, kada su smrtno stradali supružnici, a njihov sin povrijeđen.

Majka pronašla dvoje djece obješeno u podrumu

Osmogodišnji dječak i njegova četvorogodišnja sestrica umrli su prošlog mjeseca, a njihova majka je pronašla tijela djece obješena u podrumu porodične kuće u Pensilvaniji.

Gorka sudbina žene poginule kod Sente: U dva požara izgubila troje djece

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Tornjošu kod Sente poginuli su Jožef K. (52) i Elvira K. (33) zbog čije je potresne životne priče Srbija dva puta plakala.

Detalji tragedije: Kćerka kineskog diplomate se najvjerovatnije objesila

Dvadesetjednogodišnja kineska studentica Džu Sjinjue, koja je 29. juna nestala u Bajinoj Bašti, pronađena je kako visi u utorak poslije podne u mjestu Krtice u Nacionalnom parku "Tara".

Dvogodišnja djevojčica slučajno ubila majku na njen rođendan

Mlada majka Julija Šarkom iz Bjelorusije umrla je na svoj 21. rođendan nakon što joj je vrat zapeo u prozoru porodičnog BMW-a, javlja ''The Sun''.

Najčitanije