Traktor

U sudaru traktora i golfa dvije osobe povrijeđene

U sudaru traktora i golfa koji se dogodio sinoć oko 21.30 na putu Tomislavgrad - Šuica, kod mjesta Mokronoge, dvije osobe su povrijeđene, dok je na vozilima nastala veća materijalna šteta.

Sletio traktorom pa poginuo

PRIJEDOR - Pedesetšestogodišnjak S.D. poginuo je prilikom slijetanja traktora u mjestu Knežica u opštini Kozarska Dubica, saopšteno je danas iz Policijske uprave /PU/ Prijedor.

Penzionisanog poštara poklopio traktor pa poginuo

GRADIŠKA - Marko Davidović (69) iz Orahove, kod Gradiške, poginuo je u četvrtak prilikom prevrtanja traktora u šumi u ovom mjestu gdje je pripremao drva, a kako saznajemo, povrijeđen je njegov komšija Ibrahim Hajdarević, koji se nalazio u prikolici.

Traktor sletio s puta, poginuli muž i žena

KRUŠEVAC - Dvije osobe su stradale, a jedna je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Vratare kod Kruševca.

Balirka traktora ga uvukla u smrt

PRNJAVOR, MILIĆI - Četrdesetosmogodišnji Prnjavorčanin R.P iz sela Šarinci poginuo je sinoć kada ga je prilikom baliranja sijena povukla balirka traktora, a istog dana usljed prevrtanja traktora u selu Vrtoče, kod Milića, povrijeđen je dvadesettrogodišnji J.Dž. iz te opštine.

Povrijeđen u prevrtanju traktora

MILIĆI - J.Dž. /23/ povrijeđen je prilikom prevrtanja traktora u selu Vrtoče u opštini Milići, saznaje Srna u Policijskoj upravi /PU/ Zvornik.

Usmrtio ga traktor dok je radio na njivi

​BANJALUKA – Četrdesetosmogodišnji muškarac iz Prnjavora preminuo je sinoć nakon povreda zadobijenih tokom rada sa traktorom na njivi.

Poginuo traktorista kod Lipika

LIPIK - U prevrtanju traktora nedaleko od Lipika u Hrvatskoj danas je poginuo traktorista.

Traktorista pronašao mrtvog muškarca ispod sijena

BEOGRAD - Tijelo muškarca starog oko 40 godina pronašao je traktorista ispod gomile sijena u selu Rakovica na Avalskom drumu.

Poginuo u prevrtanju traktora

NOVI GRAD – Policijskoj stanici Krupa na Uni, danas oko 11 časova, prijavljeno je da je na putu, u blizini zaseoka Budimiri, opština Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj neposrednoj blizini se nalazi beživotno tijelo muškarca.

Najčitanije