Traktor

Preminuo dvogodišnjak koji je ispao iz traktora kod Srpca

BANJALUKA - Dvogodišnji dječak koji je povrijeđen 19. novembra u saobraćajnoj nesreći kod Srpca kada je ipao sa traktora, preminuo je juče.

Dijete povrijeđeno u nezgodi kod Srpca na aparatu za mehaničku ventilaciju

SRBAC - Dvogodišnje dijete koje je teško povrijeđeno juče u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Povelič, kod Srpca nalazi se u indukovanoj komi i priključeno je na aparat za mehaničku ventilaciju, rekli su za "Nezavisne" iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske.

Dvogodišnje dijete ispalo iz traktora kod Srpca, životno ugroženo

SRBAC - Dvogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 16.25 na magistralnom putu Nova Topola - Srbac u mjestu Povelič, kod Srpca, potvrđeno je "Nezavisnim" u Policijskoj upravi Gradiška.

Traktor prignječio vozača

SANSKI MOST-Muškarac s inicijalima E.A. (64) je stradao u nedjelju prilikom prevrtanja traktora, a nesreća se dogodila u večernjim satima na lokalitetu sela Kijevo, desetak kilometara od Sanskog Mosta.

Pao sa traktora i poginuo, vozač uhapšen

PRIJEDOR - M.A. iz Gradiške poginuo je prilikom pada sa traktora na kolovoz, a vozač S.B., takođe iz Gradiške, je uhapšen, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Banjalučanin poginuo u prevrtanju traktora

BANJALUKA – Banjalučanin P.Š. poginuo je u subotu kada se u mjestu Gornji Borkovići prevrnuo traktor koji je vozio, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pao sa traktora i poginuo

TUZLA - Dvadesetšestogodišnjak iz Živinica čiji su inicijali H.F. pao je sa traktora i poginuo, saošteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Sudar traktora i auta kod Srpca, vozači povrijeđeni

SRBAC - Traktor i automobil sudarili su se na magistralnom putu Srbac - Razboj, u mjestu Inađol, a oba vozača su zadobila povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Poginuo dok je obrađivao voćnjak

TUZLA - Muškarac čiji su inicijali H.O. (64) iz Sladne, kod Srebrenika, poginuo je prilikom obrađivanja voćnjaka traktorom, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Završena nagradna igra Nestro petrola: Traktor dobio Dario Milinčić

BANJALUKA - Dario Milinčić iz Prnjavora dobitnik je traktora mahindra 595 DI, vrijednosti oko 32.000 KM, čime je zvanično završena tradicionalna nagradna igra "Bolji prinos uz NESTRO dizel 2020" kreirana za korisnike NESTRO regresiranog goriva.

Najčitanije