Traktor

Pao sa traktora i poginuo, vozač uhapšen

PRIJEDOR - M.A. iz Gradiške poginuo je prilikom pada sa traktora na kolovoz, a vozač S.B., takođe iz Gradiške, je uhapšen, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Banjalučanin poginuo u prevrtanju traktora

BANJALUKA – Banjalučanin P.Š. poginuo je u subotu kada se u mjestu Gornji Borkovići prevrnuo traktor koji je vozio, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pao sa traktora i poginuo

TUZLA - Dvadesetšestogodišnjak iz Živinica čiji su inicijali H.F. pao je sa traktora i poginuo, saošteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Sudar traktora i auta kod Srpca, vozači povrijeđeni

SRBAC - Traktor i automobil sudarili su se na magistralnom putu Srbac - Razboj, u mjestu Inađol, a oba vozača su zadobila povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Poginuo dok je obrađivao voćnjak

TUZLA - Muškarac čiji su inicijali H.O. (64) iz Sladne, kod Srebrenika, poginuo je prilikom obrađivanja voćnjaka traktorom, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Završena nagradna igra Nestro petrola: Traktor dobio Dario Milinčić

BANJALUKA - Dario Milinčić iz Prnjavora dobitnik je traktora mahindra 595 DI, vrijednosti oko 32.000 KM, čime je zvanično završena tradicionalna nagradna igra "Bolji prinos uz NESTRO dizel 2020" kreirana za korisnike NESTRO regresiranog goriva.

Traktorista povrijeđen kod Šipova

ŠIPOVO- Traktorista Igor P. (21) povrijeđen je kada je traktorom sletio u mjestu Vaganac, opština Šipovo, potvrđeno je za "Nezavisne".

Otac i sin poginuli u prevrtanju traktora

POŽEGA - U šumi iznad Kaptola kod Požege u Hrvatskoj pri prevrtanju traktora poginuli su otac i sin, javili su hrvatski mediji.

Vozač traktora sletio sa puta i poginuo

KURŠUMLIJA - Vozač traktora star 72 godine poginuo je u saobracajnoj nesreći kod Kuršumlije.

Tragedija u Banjaluci: Jedna osoba poginula u prevrtanju traktora

BANJALUKA - Jedno lice poginulo je u prevrtanju traktora na Pavlovcu u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije