Traktor

Povrijeđen vozač traktora

BANJALUKA – R.P. je povrijeđen u subotu nakon što je traktorom kojim je upravljao sletio sa puta u Kotor Varošu.

Poginuo traktorista kod Tuzle

TUZLA - Muškarac čiji su inicijali R.H. (61) iz Vučkovaca kod Gradačca poginuo je prilikom prevrtanja traktora kojim je upravljao, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Valjkom pregazio dječaka uređivajući fudbalski teren

Dvanaestogodišnjeg dječaka pregazio je valjak kojim je u četvrtak oko 16.30 časova uz pomoć traktora uređivan fudbalski teren lokalnog kluba u Koledincu kod Koprivnice.

Poginuo u slijetanju traktora kod Novog Grada

NOVI GRAD - Muškarac N.J. (63) poginuo je u Novom Gradu kada je sa kolovoza sletio traktor kojim je upravljao, rečeno je u lokalnom Centru za obavještavanje.

Poginuo vozač, drugi teško povrijeđen

PRIJEDOR - Lice iz Kozarske Dubice čiji su inicijali H.B. smrtno je stradalo u saobraćajnoj nezgodi, dok je lice iz ove opštine čiji su inicijali R.K. tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Traktorom uletio u market

Vozač traktora probio je u ponedjeljak naveče staklena vrata i traktorom završio u marketu kod Zaboka u Hrvatskoj.

Traktorista povrijeđen u sudaru

ZVORNIK - Vozač traktora iz Zvornika Ž.E. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Čelopek, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Traktoristu usmrtila korpa

U dvije saobraćajne nezgode koje su se dogodile u valjevskom kraju jedan traktorista je poginuo, dok je drugi zadobio teške povrede.

Traktorom udario u bagrem, ispao iz sjedišta i poginuo

Mrtav traktorista (48) pronađen je u danas u šumskom predjelu nedaleko Podravskih Sesveta u Hrvatskoj.

Devetnaestogodišnjak stradao prilikom prevrtanja traktora

​BANJALUKA – U šumi u mjestu Vlajići, područje opštine Teslić, došlo do prevrtanja traktora, u kom je smrtno stradao J.P. (19), a dvije osobe su povijeđene, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije