Tramp

Tramp: Manji broj naših vojnika ostaje u Siriji da štiti naftu

Predsjednik SAD-a Donald Tramp rekao je da će jedan dio američkih trupa ostati u Siriji uprkos njegovom ranijem pozivu da se povuku.

Tramp je spreman: Upotrijebiće punu vojnu akciju protiv Turske?

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp je spreman da upotrijebi vojnu silu ako bude potrebno, izjavio državni sekretar Majk Pompeo na pitanje o krizi u odnosima s Turskom.

Pompeo: Tramp spreman da upotrijebi i vojnu silu protiv Turske

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da je predsjednik Donald Tramp u potpunosti spreman da upotrijebi vojnu moć protiv Turske ako to bude potrebno.

Tramp: Jordan i Izrael tražili da ne povlačim vojsku iz Sirije

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da i dalje želi da se sve američke trupe povuku iz Sirije, ali da su mu Jordan i Izrael tražile da dio jedinica ostane u toj bliskoistočnoj državi.

Tramp: Mnogo Turaka je poginulo zbog sukoba na njihovim granicama

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp je izjavio da je mnogo Turaka poginulo zbog sukoba na njihovim granicama.

DW: Tramp je u Siriji potučen na svim frontovima

VAŠINGTON - Američki partneri zbunjeni su postupcima predsjednika SAD Donalda Trampa u vezi sa Sirijom gdje jača uticaj Rusije i Irana, piše u analizi Deutsche Welle, čiji sagovornici ocjenjuju da šef Bijele kuće nema strategiju za Siriju.

Tramp se ponovo "provalio", reakcija prevoditeljke postala viralni hit

Italijanska prevoditeljka nije mogla da vjeruje šta je američki predsjednik Donald Tramp govorio tokom konferencije za novinare.

BBC: Erdoan bacio Trampovo pismo u kantu

ANKARA - Pismo američkog predsjednika Donalda Trampa upućeno turskom kolegi Redžepu Tajipu Erdoganu završilo je u kanti, piše Bi-Bi-Si, pozivajući se na neimenovane izvore turskog predsjedništva.

Tramp Erdoanu: Ne budi opasan momak, pamtiće te kao đavola

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp napisao je 9. oktobra, na dan početka turske ofanzive na sjeveroistoku Sirije, pismo Redžepu Tajipu Erdoanu u kojem ga je upozorio da će, ako situacija u Siriji ne bude riješena na human način, u istoriji ostati upamćen kao đavo.

Tramp: Pripadnici ID namjerno pušteni da bih ja izgledao loše

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da su pripadnici ekstremističke Islamske države (ID) namjerno pušteni kako bi on izgledao loše.

Najčitanije