Tramp

Pelosijeva optužila Trampa za zataškavanje

VAŠINGTON - Predsjedavajući Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi pozvala je demokrate da se uzdrže od pokretanja procesa opoziva predsjednika SAD Donalda Trampa, kojeg je optužila da je umiješan u slučaj zataškavanja.

Peskov o mogućem susretu Putina i Trampa na samitu G20

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da, iako još nije postignut dogovor o bilateralnom sastanku, moguće je da se Putin i Tramp sastanu tokom Samita G20 u Japanu.

Tramp: Kim želi da ukloni samo dva nuklearna postrojenja

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da mu je sjevernokorejski lider Kim Džong Un tokom samita u Hanoju rekao da želi da ukloni samo jedno ili dva, od pet nuklearnih postrojenja u toj zemlji.

Zarif Trampu: Pokušajte s poštovanjem

TEHERAN - Iranski ministar spoljnih poslova Džavad Zarif kritikovao je danas američkog predsjednika Donalda Trampa zbog noćašnjeg tvita u kojem je prijetio da je aktuelni konflikt "zvanični kraj Irana".

Pet zlatnih pravila Melanije Tramp za savršenu figuru

Kao bivša manekenka i jedna od najintrigantnijih prvih dama koje su ikada zakoračile u Bijelu kuću, Melanijin život, uključujući i njenu dijetu, izazivaju interesovanje mnogih.

Tramp: Konflikt je zvanični kraj Irana

RIJAD - Američki predsjednik Donald Tramp ponovo je juče zapretio Teheranu tvitom u kojem navodi da će aktuelni konflikt bit "zvanični kraj" Irana, a Saudijska Arabija je istovremeno upozorila da je spremna da odgovori svom silom i da od Irana zavisi da li će da izbjegne rat.

Tramp planira da pomiluje vojnike koji su ubijali civile i klali zarobljenike

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp zatražio je pomilovanje pripadnika američke vojske optuženih ili osuđenih za ratne zločine, objavio je Njujork Tajms.

Trampov odgovor na pitanje "da li ulazi u rat s Iranom"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da se "nada da SAD nisu na putu da započnu rat s Iranom", prenosi AP.

Huavei upozorava: Zabrana šteti samo Americi

VAŠINGTON, PEKING - Kompanija Huavei reagovala je na odluku američkog predsjednika Trampa da zabrani korišćenje opreme kompanija koje predstavljaju rizik za nacionalnu bezbjednost.

Tramp zabranio upotrebu strane telekomunikacione opreme

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje kako bi zaštitio američke kompjuterske mreže od "stranih neprijatelja", javlja BBC.

Najčitanije