Tramvaj

Žena se porodila na tramvajskoj stanici u Sarajevu

SARAJEVO - Neobična situacija desila se danas u Sarajevu - žena se porodila na tramvajskoj stanici kod Katedrale Srca Isusova. Zahvaljujući brzoj reakciji Hitne pomoći i građana koji su se zatekli u blizini i pritekli u pomoć na svijet je došao jedan novi život.

Pronađeno tijelo na tramvajskom stajalištu u Zagrebu

ZAGREB - Jutros je na tramvajskom stajalištu na Mostu mladosti u Zagrebu pronađeno mrtvo tijelo muškarca.

Preminuo muškarac kojeg je tramvaj oborio i vukao

BEOGRAD - Stariji muškarac kojeg je jutros tramvaj vukao nekoliko metara, preminuo je od posljedica povreda, prenose beogradski mediji.

Tramvaj vukao muškarca nekoliko metara

BEOGRAD - Jedna osoba povrijeđena je danas u udesu koji se dogodio u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, kada je tramvaj oborio stariju osobu.

Zagrebom ponovo voze tramvaji

ZAGREB - Nakon popuštanja epidemioloških mjera koje je stupilo na snagu od ponedjeljka, Zagrebom saobraćaju autobusi, a danas su gradom počeli voziti prvi tramvaji na nekoliko linija, što uključuje i liniju preko Novog Zagreba kojim tramvaj nije vozio preko godinu i po.

Tramvaj otkinuo stopalo pješaku na Novom Beogradu

NOVI BEOGRAD - Tramvaj na liniji 9 prešao je preko stopala desne noge pješaka na Novom Beogradu, na okretnici tramvaja, nešto poslije 19 sati. Tom prilikom stopalo mu je amputirano.

Sudar dva tramvaja u Sarajevu, troje povrijeđenih

SARAJEVO - U centru Sarajeva, na raskrsnici kod Ambasade SAD, večeras je došlo do direktnog sudara dva tramvaja - dvije putnice su lakše povrijeđene, a jedan vozač je prevezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, javlja portal Klix.

Automobil izbacio tramvaj iz šina, ekipa Hitne pomoći na terenu

BEOGRAD - U sudaru automobila i tramvaja na Autokomandi u Beogradu oko 17.40 časova, lakše je povrijeđena jedna osoba.

Pješak pretrčavao prugu u Sarajevu, udario ga tramvaj

SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi koja se desila oko 18 sati u blizini stanice Energoinvest u sarajevskom naselju Stup tramvaj je udario pješaka koji je pretrčavao prugu.

Jäger Party Tramvaj ponovo kruži gradom

Nakon prošlogodišnje euforije za kartama za "zabavu na šinama" najzanimljivije prevozno sredstvo opet će kružiti gradom u Sarajevu od 16. do 23. augusta ponuditi zabavu koja ne staje.

Najčitanije