Transporter

Uhapšeni u akciji "Transporter" optuženi za drogu

BIHAĆ - Kantonalni sud u Bihaću potvrdio je optužnicu Tužilaštva USK kojom se Asmir Ogrešević, Mujo Ogrešević, Eldina Prošić, Danisa Prošić, Sanela Sović, Adnana Kličić i Rasima Prošić terete da su počinili krivična djela proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, te nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Detalji sa ročišta u predmetu "Transporter": Optuženi umjesto novca dobijao kokain

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH smatra da je ugrožena istraga u predmetu "Transporter" zbog čega ne može da ustupi sve dokaze odbrani, nego samo neophodne, a u odnosu na osumnjičenog Bojana Cvijetića proširuje se istraga zbog prodaje droge koju je uvozio iz Evropske unije, rečeno je u Sudu BiH na ročištu za produženje pritvora petorici osumnjičenih u ovom predmetu.

Predloženo produženje pritvora za pet osoba uhapšenih u akciji "Transporter"

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputilo je prijedlog za produženje pritvora za još dva mjeseca za pet osoba uhapšenih u akciji "Transporter" i osumnjičenih za organizovani međunarodni kriminal i promet droge, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Urnebesna reakcija samojeda na djevojčicu koja spava u njegovom transporteru

Jedan samojed veoma se iznenadio kada je u svom transporteru ugledao djevojčicu kako spava, a svojom reakcijom vlasnicima je dao do znanja šta o tome misli.

Ukinut pritvor Mladenu Milovanoviću

BANJALUKA - Suspendovanom policajcu MUP RS Mladenu Milovanoviću koji je uhapšen u akciji "Transporter", rješenjem Suda BiH ukinut je pritvor i određene su mu mjere zabrane.

Proširuje se istraga u akciji "Transporter"

SARAJEVO - Pojedinci obuhvaćeni akcijom "Transporter", u kojoj je zaplijenjeno 303 kilograma skanka i 56 kilograma kokaina, voljni su da sarađuju sa Tužilaštvom u zamjenu za određene pogodnosti, a istraga će biti proširena na još nekoliko osoba.

Uhapšena još jedna osoba u akciji "Transporter"

GRADIŠKA - U okviru operativne akcije "Transporter" danas je uhapšen i Radislav Tešić iz Gradiške koji je bio u inostranstvu.

Određen pritvor za šest uhapšenih u akciji "Transporter"

SARAJEVO - Sud BiH odredio je pritvor za šest uhapšenih u akciji "Transporter", osumnjičenih za trgovinu drogom, potvrdio je Srni tužilac BiH Dubravko Čampara.

Otkrivena veća količina droge u Banjaluci u akciji "Transporter"

BANJALUKA - U okviru akcije "Transporter" u kojoj je uhapšeno devet osoba zbog sumnje da su učestvovali u organizovanom međunarodnom švercu narkoticima danas je u Banjaluci pronađena veća količina droge.

Najdugovječniji kombi na svijetu slavi 70. rođendan

Dobre stvari su vječne a isto bi se moglo reći i za "Volkswagen Transporter" koji uspješno plovi ulicama već 70 godina.

Najčitanije