Tranzit

Lančani sudar na zapadnom tranzitu u Banjaluci

BANJALUKA - Lančani sudar četiri automobila desio se danas nešto poslije 12 časova na zapadnom tranzitu u Banjaluci.

Asfaltirana nova dionica Istočnog tranzita u Banjaluci

Prvi sloj asfaltne podloge danas je postavljen na novoj dionici Istočnog tranzita u Obilićevu, čime su radovi na ovom pravcu od vitalnog značaja za gradski saobraćaj, ušli u završnu fazu, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Nova dionica Istočnog tranzita u Banjaluci na jesen

BANJALUKA - Nova dionica Istočnog tranzita u banjalučkom naselju Obilićevo, posljednja preostala do spajanja sa dionicom u pravcu novog mosta na rijeci Vrbas, na jesen će biti završena i puštena u saobraćaj, potvrđeno je Srni u Odjeljenju za saobraćaj i puteve grada Banjaluka.

Na banjalučkom zapadnom tranzitu vraćena brzina na 70km/h

BANJALUKA - Ograničenje brzine na zapadnom tranzitu, od pasarele do kružnog toka kod Lauša, koja je smanjena prije tri mjeseca zbog stalnih žalbi jednog mještanina, ponovo je vraćena na početnih 70 kilometara.

Na banjalučkom zapadnom tranzitu vraćaju brzinu na 70 km/h

Brzina na zapadnom tranzitu, od pasarele do kružnog toka kod Lauša, koja je smanjena prije tri mjeseca zbog stalnih žalbi jednog mještanina, uskoro će ponovo biti vraćena na početnih 70 kilometara, potvrdili su "Nezavisne" u "Putevima RS".

Previsoka cijena oborila tender za nastavak gradnje istočnog tranzita

BANJALUKA - Preduzeće "Putevi RS" poništilo je javnu nabavku za izbor izvođača za izgradnju istočnog tranzita od Krfske ulice do Ulice Gavrila Principa u Obilićevu jer su cijene ponuda bile znatno veće od obezbijeđenih sredstava, saznaju "Nezavisne".

Uskoro gradnja nove dionice istočnog tranzita u Banjaluci

BANJALUKA - Građevinski radnici danas su uklonili kuću, posljednji objekat sa planirane trase nove dionice istočnog tranzita u banjalučkom naselju Obilićevo da bi bila omogućena gradnja, potvrđeno je Srni u Odjeljenju za saobraćaj i puteve banjalučke Gradske uprave.

Postavljeni "treptači" na dijelu Istočnog tranzita

BANJALUKA - Dodatna saobraćajna signalizacija, tzv. treptači, postavljeni su danas u blizini pješačkog prelaza na novoizgrađenom dijelu Istočnog tranzita, nakon što je uočen potencijalni bezbjedonosni rizik zbog velikog broja osnovaca koji sa Starčevice prelaze ovu dionicu na putu do škole "Petar Petrović Njegoš".

Počelo presvlačenje kolovoza na zapadnom tranzitu, upitno vraćanje brzine na 70 km/h

BANJALUKA – Popravak kolovozne trake u kojoj je brzina kretanja vozila na banjalučkom zapadnom tranzitu, sa 70 kilometara na sat spuštena na 40, počela je jutros.

Podnesena žalba zbog smanjenja brzine na zapadnom tranzitu

BANJALUKA - Ograničenje brzine od 40 kilometara na sat na zapadnom tranzitu, posljedica stalnih žalbi jednog stanovnika, u posljednjih nekoliko dana naišlo je na oštru kritiku građana, koji smatraju da je nedopustivo da brzina na magistralnom putu bude manja od 70 kilometara na sat.

Najčitanije