Travnik

Platio 500 KM da mu zapali audi

TRAVNIK - Nakon što je sinoć iza 23 sata policiji u Travniku prijavljeno da je u ulici Prnjavor, u blizini hotela "Lipa" zapaljen automobil audi A7, brzom i efikasnom istragom policije Srednjobosanskog kantona otkriveni su počinioci ovog krivičnog djela.

Eksplozija na ulazu u tržni centar u Novom Travniku

NOVI TRAVNIK - Kasno sinoć u ulici Stjepana Tomaševića u Novom Travniku došlo je do eksplozije na ulazu u trgovački centar na kojem su smješteni bankomati, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Zapalio se kamion kod Travnika

TRAVNIK - Na planinskom prevoju Komar na putu Travnik - Donji Vakuf večernjim satima došlo je do samozapaljenja kamiona, a na svu sreću povrijeđenih nije bilo.

Srušena ograda podjele u školskom dvorištu u Travniku

TRAVNIK - Nerijetko kritikovana ograda u dvorištu travničke škole, ograda podjele koja je i u pjesmama opjevana, danas je konačno uklonjena, na oduševljenje Travničana.

Rustempašiću za ubistvo majke i kćerke 15 i po godina robije

NOVI TRAVNIK - Nermin Rustempašić, koji je optužen da je u alkoholizovanom stanju vozeći automobil usmrtio majku i kćerku te nanio povrede trojici dječaka u Novom Travniku, prvostepenom presudom osuđen je na 15 godina i šest mjeseci zatvora.

Kod Travnika pronađeno tijelo muškarca

TRAVNIK - Na lokalitetu Dolac na Lašvi kod Travnika jutros oko 10 sati pronađeno je tijelo muškarca, a uviđaj na mjestu događaja još uvijek traje.

Vozilo OS BiH sletjelo sa puta, kilometarske kolone kod Travnika

TRAVNIK - Vozilo Oružanih snaga Bosne i Hercegovine sletjelo je sa puta na prevoju između Travnika i Donjeg Vakufa, zbog čega je obustavljen saobraćaj na ovom dijelu puta.

Pronađen mrtav u bunaru, mještani tvrde da je najavio samoubistvo

​U mjestu Suhi Dol kod Travnika pronađeno je beživotno tijelo muškarca, a prema tvrdnjama mještana radi se o samoubistvu.

Radnika u kamenolomu usmrtio bager

NOVI TRAVNIK - Tridesetpetogodišnji Adil Ramulj preminuo je od povreda koje je zadobio kada ga je udario bager dok je radio na kamenolomu u mjestu Šenkovići u opštini Novi Travnik.

Mekić optužen za trostruko ubistvo i silovanje starice

TRAVNIK - Kantonalni sud u Novom Travniku potvrdio je optužnice protiv Narcisa Mekića, koji je osumnjičen za razbojništvo, silovanje i ubistvo Ankice Krstanović (75) i ubistva Denisa Seferovića (24) i Muhameda Meškina (23), te protiv Almira Kurbegovića zbog pomoći Mekiću nakon počinjenih zločina.

Najčitanije