Travnik

Djevojka povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi kod Travnika

TRAVNIK – Jedna djevojka je zadobila povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se desila večeras na magistralnom putu M-5 Vitez - Travnik u mjestu Donje Putićevo.

Upozorenje građanima zbog bojevog gađanja kod Travnika

TRAVNIK - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona obavijestilo je građane Travnika da u četvrtak izbjegavaju strelište Ovčarevo zbog bojevog gađanja.

Sudar tri vozila, obustavljen saobraćaj na putu Vitez-Travnik

BANJALUKA - Zbog saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila, obustavljen je saobraćaj u mjestu Dolac na Lašvi, na magistralnom putu Vitez-Travnik, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Volvom "pokupio" mladiće koji su slavili pobjedu Hrvatske

NOVI TRAVNIK - Dvojica mladića povrijeđena su u saobraćanoj nesreći koja se noćas u 1:30 sati dogodila u Novom Travniku.

Banjalučanka teško povrijeđena u sudaru

TRAVNIK - Jedna osoba teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko sedam sati u mjestu Turbe kod Travnika, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Jedno lice uhapšeno, zaplijenjeni droga, novac i oružje

TRAVNIK - A.S. iz Travnika uhapšen je prilikom pretresa stana u ovom gradu, a policija je zaplijenila određenu količinu droge, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona.

Drogu krio u kutiji žvaka

TRAVNIK, GRADIŠKA - U plastičnoj kutijici orbit žvaka policija je na području Travnika pronašla drogu, što je samo jedna od nekoliko zapljena narkotika koje su zabilježene u više opština u BiH.

Za ubistvo trojice šumara 34 godine robije

NOVI TRAVNIK - Sabahudin Habib (48), zvani Budo, osuđen je danas u Kantonalnom sudu u Novom Travniku na 34 godine robije, zbog trostrukog ubistva, koje se dogodilo 21. marta prošle godine.

Maloljetnici bez problema kupuju alkohol

TRAVNIK - Da maloljetnici u Travniku lako mogu doći do alkoholnih pića, iako je to zakonom zabranjeno, pokazala je još jedna akcija "Tajni kupac" koja je provedena u utorak u trgovačkim lancima u Travniku.

Svekar poginuo u prevrtanju motokultivatora, snaha povrijeđena

TRAVNIK - Jedna osoba je poginula prilikom prevrtanja motokultivatora sa prikolicom na šumskom putu kod Turbeta u opštini Travnik.

Najčitanije