Trebević

Tri osobe povrijeđene na Trebeviću pri prevrtanju četverocikla

SARAJEVO - Tri osobe povrijeđene su danas oko 16.10 u saobraćajnoj nezgodi na području Trebevića.

Na Trebeviću pronađena dva lica za kojima se tragalo

SARAJEVO - Dva lica, koja su se izgubila na Trebeviću, pronađena su bez povreda, saopštila je Gorska služba spašavanja iz Sarajeva.

Izletnici oprez: Na Trebeviću primijećene otrovne zmije

SARAJEVO - Sa otvorenjem Trebevićke žičare, Trebević postaje sve više atraktivan brojnim posjetiocima i izletnicima, koji žele uživati u prirodnim ljepotama planine.

Na Trebeviću ukraden golf

ISTOČNO SARAJEVO - Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo lice čiji su inicijali B.B. prijavilo je da je nepoznati izvršilac ili više njih sa parking prostora u mjestu Trebević, opština Istočno Novo Sarjevo, otuđilo putničko vozilo "golf A četiri", vlasništvo S.B. sa Pala.

Gondole Trebevićke žičare nakon više od dvije decenije ponovno iznad Sarajeva

SARAJEVO - Nakon više od dvije decenije iznad Sarajeva su se danas mogle vidjeti testne gondole Trebevićke žičare, koja će zvanično biti otvorena 6. aprila na Dan Grada Sarajeva.

O zemljištu na Trebeviću u ponovnom postupku

BANJALUKA - Poništavanjem dva rješenja kojima je utvrđeno pravo svojine na više od 56 dunuma zemljišta na Trebeviću u korist opštine Istočni Stari Grad, ova upravna stvar je vraćena na ponovni postupak i odlučivanje, rečeno je u Republičkoj upravi za geodetske i imovinskopravne poslove /RUGIP/.

Četiri osobe iz Žepča opljačkane na Trebeviću

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Trebevića dva maskirana lica su uz prijetnju oružjem opljačkala četiri lica iz Žepča, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Požari u BiH: I dalje gori na Čvrsnici, u Drvaru, na Rujištu i Trebeviću

SARAJEVO - Na području Federacije BiH /FBiH/ i jutros su aktivni požari na Čvrsnici, u Drvaru te na Rujištu iznad Mostara.

Aktivan požar na miniranom području kod trebevićkog tornja

ISTOČNO SARAJEVO - Vatrogasci su i jutros na terenu i dežuraju kako bi spriječili širenje požara koji je aktivan na miniranom području u blizini puta prema trebevićkom tornju, rekao je Srni vatrogasac Neđeljko Mirković.

Najčitanije