Trebević

Dvogodišnji Matej popeo se na vrh Trebevića

ISTOČNO SARAJEVO - Dvogodišnji Matej Samouković uspješno se danas popeo na vrh Trebevića (1.629 metara) u okviru planinarskog sleta.

Đoković će prenoćiti na Trebeviću

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, koji je jutros doputovao u nenadanu posjetu Sarajevu, prenoćiće večeras u jednom hotelu na Trebeviću.

Đoković nakon posjete Trebeviću, obilazi "Bosanske piramide Sunca"

Dolazak prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića u Bosnu i Hercegovinu izazvao je veliku pažnju javnosti.

Planinari tradicionalno organozovali uspon na vrh Trebevića

ISTOČNO SARAJEVO - Planinarsko društvo (PD) "Trebević" Istočno Sarajevo organizovalo je danas tradicionalno, 11. godinu zaredom, uspon na vrh Trebevića povodom 9. januara - Dana Republike Srpske.

Tri osobe povrijeđene na Trebeviću pri prevrtanju četverocikla

SARAJEVO - Tri osobe povrijeđene su danas oko 16.10 u saobraćajnoj nezgodi na području Trebevića.

Na Trebeviću pronađena dva lica za kojima se tragalo

SARAJEVO - Dva lica, koja su se izgubila na Trebeviću, pronađena su bez povreda, saopštila je Gorska služba spašavanja iz Sarajeva.

Izletnici oprez: Na Trebeviću primijećene otrovne zmije

SARAJEVO - Sa otvorenjem Trebevićke žičare, Trebević postaje sve više atraktivan brojnim posjetiocima i izletnicima, koji žele uživati u prirodnim ljepotama planine.

Na Trebeviću ukraden golf

ISTOČNO SARAJEVO - Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo lice čiji su inicijali B.B. prijavilo je da je nepoznati izvršilac ili više njih sa parking prostora u mjestu Trebević, opština Istočno Novo Sarjevo, otuđilo putničko vozilo "golf A četiri", vlasništvo S.B. sa Pala.

Gondole Trebevićke žičare nakon više od dvije decenije ponovno iznad Sarajeva

SARAJEVO - Nakon više od dvije decenije iznad Sarajeva su se danas mogle vidjeti testne gondole Trebevićke žičare, koja će zvanično biti otvorena 6. aprila na Dan Grada Sarajeva.

O zemljištu na Trebeviću u ponovnom postupku

BANJALUKA - Poništavanjem dva rješenja kojima je utvrđeno pravo svojine na više od 56 dunuma zemljišta na Trebeviću u korist opštine Istočni Stari Grad, ova upravna stvar je vraćena na ponovni postupak i odlučivanje, rečeno je u Republičkoj upravi za geodetske i imovinskopravne poslove /RUGIP/.

Najčitanije