Trebinja

Liturgija i cvijeće umjesto velikog sabora kod Trebinja

TREBINJE - Umjesto višedecenijskog velikog narodnog sabora na Zubačkim Ublima, kod Trebinja, danas je služena samo sveta liturgija u Crkvi Svetog despota Stefana, gdje su predstavnici gradskih vlasti i mještana sa sveštenstvom prelomili slavski kolač, nakon čega je položeno cvijeće na spomenik tamošnjem vojvodi Luki Vukaloviću.

"Iskušenje" spustilo zavjese na "Dane malih stvari" u Trebinju

Četrnaesti "Dani malih stvari" završeni su u subotu veče u Trebinju predstavom "Iskušenje", u produkciji Scene "Maska" i Šabačkog pozorišta, koju je na sceni Kulturnog centra Trebinje izveo poznati glumački par ovoga pozorišta, Aneta i Ivan Tomašević.

Olujno nevrijeme u Trebinju, grom udario u kuću

TREBINJE - U snažnom olujnom nevremenu, praćenom jakom kišom i grmljavinom, koje je u noći između subote i nedjelje zahvatilo Trebinje, grom je udario u kuću Ljubibratića, u selu Ljubova, oborivši dimnjak s kuće, a uništen je i dobar dio krova.

Banjalučki "Vrapčići" nastupili u Trebinju

TREBINJE - Dječji hor "Vrapčići" iz Banjaluke izveo je proteklog vikenda u pozorišnoj sali Кulturnog centra Trebinje koncert za najmlađe Trebinjce i Trebinjke.

Konferencija preduzetništva žena 25. septembra u Trebinju

BANJALUKA - U Trebinju će 25. septembra biti održana Treća konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj u organizaciji Privredne komore i Ministarstva privrede i preduzetništva Srpske.

Prijem i izložba u čast jubileja Muzeja Hercegovine i mjesečnika 'Glas Trebinja'

TREBINJE - Povodom 65 godina od osnivanja trebinjskog Muzeja Hercegovine i mjesečnika "Glas Trebinja", koji je i jedini štampani medij u istočnoj Hercegovini, u Muzeju Hercegovine u Trebinju danas je upriličen prijem i otvorena izložba "65 godina Muzeja i Glasa".

Vlasti RS ne odustaju od aerodroma u Trebinju

BANJALUKA, TREBINJE - "Aerodromi RS" izabrali su preduzeće "Way2Go" iz Banjaluke kao najpovoljnijeg ponuđača za izradu strategije razvoja međunarodnog aerodroma u Trebinju.

Najčitanije