Trebinje

Veljko Jovanović (17) prvi doplivao do časnog krsta u Trebinju

TREBINJE - Sedamnaestogodišnji Veljko Jovanović pobjednik je tradicionalnog plivanja za Časni krst, koje je povodom Bogojavljenja organizovano na Trebišnjici.

Trebinje obnavlja linije, kreću autobusi prema Srbiji i Crnoj Gori

TREBINJE - Saobraćajne linije od Trebinja prema Srbiji i Crnoj Gori, koje proteklih mjeseci zbog pandemije virusa korona nisu bile aktivne, ponovo se obnavljaju, pa je trebinjsko auto-prevozno preduzeće "Ubla turs" već obnovilo liniju Trebinje - Nikšić, a vraćaju se i linije prema Beogradu i Novom Sadu.

Pomen najmlađem borcu Trebinja, školski pribor zamijenio puškom

TREBINJE - Na spomen-obilježju najmlađem poginulom pripadniku Trebinjske brigade Vojske RS Aleksandru Masleši služen je pomen kome su, osim rodbine i gradskih zvaničnika, prisustvovali i njegovi saborci, kao i brojni građani Trebinja.

Bolnica Trebinje nabavila kiseoničku cisternu

TREBINJE - Trebinjska bolnica je za potrebe svih bolesnika, a naročito kovid pacijenata na kiseoničkoj terapiji, nabavila i u krugu kovid odjeljenja instalirala kiseoničku cisternu zapremine deset tona kiseonika.

Dubrovčani i Crnogorci kupuju grobna mjesta u Trebinju

TREBINJE - Dešava se da penzioneri iz Hrvatske, ali i susjedne Crne Gore kupuju grobna mjesta u Trebinju, iako su njihove adrese stanovanja Dubrovnik, Herceg Novi, Nikšić i drugi gradovi, jer im je to dosta jeftinije, potvrdili su nam iz agencija u gradu na Trebišnjci.

Za pola godine u Trebinju planulo šest auta

TREBINJE - U posljednjih pola godine u Trebinju je planulo šest automobila i za sve postoje sumnje da su u pitanju namjerne paljevine, zbog čega je izražena zabrinutost na Forumu za bezbjednost zajednice koji je danas u Trebinju zasjedao, prvog radnog dana nakon proslave božićnih praznika i Dana Republike.

Odborniku SNSD-a Milutinu Mastiloviću zapaljen automobil

TREBINJE - Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Trebinja Milutin Mastilović rekao je na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta da je noćas zapaljen njegov automobil.

Banjak predsjednik Skupštine Trebinja, odbornici položili zakletve

TREBINJE - Predsjednik Skupštine grada Trebinja iz prethodnog saziva Dragoslav Banjak iz SNSD-a ponovo je na prvoj sjednici trebinjskog novog skupštinskog saziva izabran na ovu funkciju, dok je za njegovog zamjenika izabran Đorđe Miljanović iz redova Ujedinjene Srpske, dosadašnji načelnik Gradskog odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije.

U audiju švercovane cigarete

TREBINJE- Pripadnici Policijske uprave Trebinje su u gatačkom selu Miholjače, prilikom kontrole automobila „audi“, tip „A6“ kojim je upravljao Bilećanin V.G. iz Bileće, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala V.S. takođe iz Bileće, pronašli i oduzeli 7.550 paklica cigareta različitih vrsta.

U Trebinju predstavljen program: Besplatno studiranje u Rusiji

TREBINJE - Mladi iz Bosne i Hercegovine imaju mogućnost besplatnog studiranja na nekom od univerziteta u Ruskoj Federaciji, a program se odnosi na osnovne akademske, postdiplomske i doktorske studije, kao i ljetnu školu ruskog jezika.

Najčitanije