Trebinje

Lađe zaplovile Trebišnjicom

TREBINJE - Porinućem deset lađa u rijeku Trebišnjicu, na kojoj je upriličena i promotivna plovidba između Kamenog mosta i Mosta Iva Andrića, u Trebinju je završen IPA projekat "Život na granici BiH i Crne Gore - stare staze bezvremenog nasljeđa", koji je sprovođen u graničnim opštinama Republike Srpske i Crne Gore.

Hercegovački radikali ne žele da se sjedine sa PDP-om

TREBINJE - Hercegovački odbor Srpske radikalne stranke Republike Srpske jedinstven je u stavu da i dalje na političkoj sceni djeluju kao članovi Srpske radikalne stranke, pod istim imenom, te da ne žele da se utapaju u PDP, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Trebinju.

Identifikovan vozač koji je udario pješake i pobjegao

TREBINJE - Pripadnici Policijske stanici za bezbjednost saobraćaja Trebinje identifikovali su lice čiji su inicijali LJ.G. zbog sumnje da je izazvalo saobraćajnu nezgodu i automobilom "golf" oborilo dva pješaka, od kojih je jedan povrijeđen.

Novinari darivali krv

​TREBINJE - Trebinjski novinari i ostali medijski radnici darovali su deset doza krvi u Službi za transfuzijsku medicinu Trebinje.

Narodna biblioteka u Trebinju dobila 300 novih knjiga

​TREBINJE - Narodna biblioteka u Trebinju dobila je na poklon oko 300 novih knjiga od Zavoda za udžbenike iz Beograda, rekla je Srni direktor ove ustanove Milosava Supić Vuković.

Otvorena turistička sezona u Gradu Sunca

Ljetna turistička sezona u Gradu Sunca je otvorena. Akva park koji se prostire na 79.000 metara kvadratnih počeo je sa radom, a u funkciji su svi sadržaji, 6 bazena, 13 tobogana, spleš safari, prskalice i sadržaji za djecu...

U Trebinju počela sezona kupanja

TREBINJE - U Trebinju je ovog vikenda otvaranjem olimpijskog bazena "Abazovina" i zvanično počela sezona kupanja.

Lazanski u Trebinju proslavio 50 godina mature

TREBINJE - Novinar, publicista i vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski i ovoga je ljeta stigao u Trebinje svojim maskirnim džipom dodžom, i to na proslavu 50 godina mature u gradu njegove mladosti.

U Trebinju osmo­ro umrlo u je­dnom da­nu

TRE­BI­NJE - U Tre­bi­nju je sa­mo u to­ku su­bo­te re­gis­tro­va­no osam smrtnih slučaje­va, što je zna­tno vi­še od uobičaje­nog pro­sje­ka.

Umjetnici slikama uljepšali Trebinje

TREBINJE - Tradicionalnom ljetnom izložbom na otvorenom članovi Udruženja likovnih umjetnika istočne Hercegovine "Milorad Ćorović" izlagali su svoja umjetnička djela na trebinjskom Trgu slobode.

Najčitanije