Trebinje

Izgorjela staja sa sijenom u trebinjskom selu

TREBINJE – Staja u vlasništvu S.K. izgorjela je juče u požaru u selu Jasen, na području Trebinja, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Preduzetniku iz Trebinja zbog neizdavanja računa maksimalna kazna

BANJALUKA - Vlasnik radnje s područja Trebinja prvi je preduzetnik koji se našao na udaru novog, strožeg Zakona o fiskalnim kasama RS, a koji je na snazi puna dva mjeseca.

Trebinje dobija atraktivnu biciklističku stazu

TREBINJE - Do sredine oktobra Trebinje će dobiti biciklističku stazu, kada je u ovom gradu planirano održavanje Balkanskog prvenstva u biciklizmu. Ova biciklistička staza praktično će biti nastavak staze koja ide od Ravnog do Trebinja, a kojom je nekada išla uskotračna željeznička pruga s lokomotivom zvanom "ćiro".

Pronađeno novo minsko polje u Trebinju

​TREBINJE - U rejonu trebinjskog sela Orašje, u regiji Popovog polja, pronađeno je i obilježeno novo minsko polje, koje se nalazi na nekadašnjoj liniji razgraničenja u Odbrambeno-otadžbinskom ratu između srpskih i hrvatskih snaga.

Kako je Savović spasio dva vagona zatvorenika?

TREBINJE - U bioskopu Kulturnog centra u Trebinju je premijerno prikazan dokumentarni film "Pruga života i smrti - ko je bio Dušan Savović", autora novinara Nebojše Kolaka.

Policija u Trebinju pronašla vatreno oružje

​TREBINJE – Policija je u Trebinju, u sklopu akcije "Zelengora 2019", prilikom pretresa kod V.R. pranašla određenu količinu vatrenog oružja.

Trebinje se sprema za najbolje bicikliste Balkana

Pripreme za prvenstvo Balkana u biciklizmu uveliko su počele pa će Trebinje 11. oktobra na najbolji mogući način dočekati oko 200 takmičara iz 11 zemalja okruženja, poručeno je danas na pres konferenciji kojoj su učestvovali gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, direktor Biciklističkog saveza RS Vladimir Kuvalja i pomoćnica ministra za turizama i ugstiteljstvo u Vladi RS Dragana Ristić.

"Neznatno" postalo znatno

TREBINJE - U Кulturnom centru u Trebinju u subotu naveče otvorena je izložba profesora iz Banjaluke Miodraga Manojlovića, pod neobičnim nazivom "Neznatno", iako je, kako je rekao kustos izložbe Elio Кrivdić, istoričar umjetnosti, koji živi i radi u Insbruku, znatna selekcija medijski raznovrsnih radova - crteža, animacija i objekata, nastajalih u različitim vremenskim periodima.

Teofil iz Poljske donio cvjetne murale

TREBINJE - Teofil Okiljević, student četvrte godine Akademije likovnih umjetnosti u Trebinju, pored likovnih izraza koje, kako kaže, još studentski istražuje, odnedavno izrađuje i takozvane cvjetne murale.

Meteoalarm: Najavljena grmljavina za područje Banjaluke i Trebinja

BANJALUKA - Meteoalarm BiH izdao je žuto upozorenje za područje Banjaluke i Trebinja gdje se kasno večeras očekuju lokalni grmljavinski procesi.

Najčitanije