Trebinje

Trebinje: Zabranjen uvoz robe iz Čapljine

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je i komandant Štaba za vanredne situacije, ograničio je novom odlukom ulazak i izlazak iz Trebinja, kao i uvoz robe iz Čapljine, sa čije su se pijace poljoprivrednim proizvodima snabdijevali mnogi trgovci i nakupci.

Grad Trebinje nudi besplatne parcele za povrtare

​TREBINJE - Grad Trebinje i Agrarni fond iz ovoga grada će besplatno dodjeljivati parcele za povrtarsku proizvodnju u toku ove godine, a na javni poziv koji je raspisan mogu se prijaviti svi zainteresovani građani Trebinja koji nemaju obradivog poljoprivrednog zemljišta.

Petoro u trebinjskom karantinu u Domu učenika

TREBINJE - Prvom trebinjskom "stanovniku" karantina, koji se nalazi u Domu učenika u Trebinju, pridružile su se još četiri osobe, koje će pod dvadesetčetvoročasovnim ljekarskim nadzorom ovdje boraviti dvije sedmice, saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije.

U Trebinju nema zaraženih virusom korona

TREBINJE - Na području grada Trebinja nema potvrđenih, ni sumnjivih slučajeva infekcije novim virusom korona, saopšteno je iz gradskog Štaba za vanredne situacije.

Jedan stanar u trebinjskom gradskom karantinu

TREBINJE - U Trebinju je u objekat Đačkog doma, koji je predviđen za gradski karantin, smještena prva osoba koja će ovdje pod dvadesetčetvoročasovnim ljekarskim nadzorom provesti naredne dvije sedmice, potvrđeno je u Štabu za vanredne situacije.

Sadi se i tamo gdje se ni vilama nije radilo

TREBINJE - U trebinjskim selima su ove godine zasađene rekordne poljoprivredne površine, a u poljoprivrednim apotekama je već nestalo sjemenskog krompira i sadnog luka, za kojim je ove godine bila najveća potražnja.

Trebinjac ulovio pastrmku kapitalku

TREBINJE - Velibor Rajković iz Trebinja ulovio je na rijeci Trebišnjici, na lokalitetu Zasad polje, kapitalni primjerak pastrmke, težak četiri i po kilograma.

Ćurić: Svi koji uđu iz drugih zemalja idu u karantin

TREBINJE - Sva lica koja imaju državljanstvo Republike Srpske-BiH i imaju prebivalište na području Trebinja, a u zemlju ulaze preko nekog od graničnih prelaza, biće smješteni u karantin u objekat Đačkog doma u bivšoj kasarni, rekao je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Privrednici nabavljaju respiratore za Bolnicu Trebinje

Grupa trebinjskih privrednika sakupila je 43.500 maraka, za šta će se Bolnici Trebinje obezbijediti jedan respirator i medicinska oprema.

Dezinfekcija svih vozila koja ulaze u Trebinje

TREBINJE - Savez opština i gradova istočne Hercegovine na današnjem sastanku donio je zaključak da se nađu rješenja za dezinfekciju svih vozila koja ulaze u ove opštine i grad Trebinje, rekao je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Najčitanije