Trebinje

Konačno trotoar uz magistralu u Trebinju

TREBINJE - U trebinjskom naselju Gorica, uz dio magistralnog pravca Trebinje - Nikšić, koji prolazi kroz ovo naselje, završava se izgradnja trotoara, za šta je iz gradske kase krajem prošle godine izdvojeno 50.000 maraka.

Uspješna turistička godina, više od 100.000 noćenja u Trebinju

TREBINJE - U protekloj godini u Trebinju je evidentirano 101.227 registrovanih noćenja, što predstavlja uvećanje za osam odsto u odnosu na 2018. godinu, čime je nastavljeno uvećanje obima turističkog prometa, podaci su gradske Turističke organizacije.

Oduzeto 1.000 paklica cigareta kod Trebinja

TREBINJE - Policija je u mjestu Cibrijan kod Trebinja u automobilu golf pronašla i privremeno oduzela 1.000 paklica cigareta bez akciznih markica, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.

Sahranjena Indijanka koja je zbog ljubavi prešla u pravoslavlje

TREBINJE - Indijanka Amber Džons King iz plemena Čiroki, koja je zbog ljubavi prema Trebinjcu Iliji Glogovcu uzela pravoslavnu vjeru i nosila ime Jovana, prva je Indijanka koja je sahranjena na mjesnom groblju u selu Mosko, kod Trebinja, odakle potiče i njen suprug.

"Bebe" dobile prvu ovogodišnju bebu

TREBINJE - Udruženje porodica sa problemom steriliteta "Bebe" iz Trebinja u ovoj godini dobilo je prvu ovogodišnju bebu, dječaka iz Trebinja, čiji su roditelji članovi ovog udruženja.

Ansambl "Jovan Dučić" uveselio korisnike Doma penzionera u Trebinju

TREBINJE - Članovi Ansambla narodnih igara "Jovan Dučić" iz Trebinja održali su tradicionalni koncert koji početkom svake nove godine upriliče za korisnike Doma penzionera Trebinje.

Otvorena Zimska škola fizike u Trebinju: Mladi fizičari bruse znanje

TREBINJE - Predsjednik Skupštine grada Trebinja Dragoslav Banjak otvorio je u Gimnaziji "Jovan Dučić" u ovom gradu 3. Zimsku školu fizike, koju svake godine organizuje Društvo fizičara istočne Hercegovine.

Milionski projekti trend u Trebinju i u ovoj godini

TREBINJE - U Trebinju su u protekloj godini realizovani ili su započeti infrastrukturni projekti vrijedni nekoliko miliona maraka, a takav trend se nastavlja i u ovoj godini.

Napali ga i ukrali fotografsku opremu

TREBINJE - Policijskoj stanici Trebinje jedna osoba je prijavila da ga je fizički napalo više nepoznatih lica ispred ulaza u stambenu zgradu u kojoj stanuje, te mu ukrali fotografsku opremu.

Trebinjski Djed Mraz prvi dobrovoljni davalac krvi

Trebinjski Djed Mraz je u Službi za transfuzijsku medicinu Trebinje i ove godine bio prvi dobrovoljni davalac krvi.

Najčitanije