Trebinje

Region pokazao veliko interesovanje za SET 2020

TREBINJE - Okupljanje vodećih energetskih stručnjaka iz regiona i Evrope, kao i donosioca odluka, 5. i 6. marta u Trebinju pokazaće gdje se region nalazi kada je riječ o energetskoj tranziciji i investicijama u obnovljive izvore energije.

Građani da odgovornim postupanjem spriječe požare

TREBINJE - Policijska uprava Trebinje pozvala je građane da prilikom paljenja vatre na otvorenom obrate pažnju na okolinu, da uzmu u obzir vremenske prilike i sve druge okolnosti koje mogu uticati na širenje vatre, kao i da je ne ostavljaju bez nadzora.

Povrijeđena djevojčica iz Trebinja za sada stabilno

TREBINJE - Djevojčica koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na pješačkom prelazu u Trebinju u stabilnom je zdravstvenom stanju i vrše se detaljni pregledi na Odjeljenju za intenzivnu njegu trebinjske Opšte bolnice, potvrđeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

Uhapšena osumnjičena za krađe u dva butika

TREBINJE - Trebinjska policija uhapsila je ženu čiji su inicijali S.DŽ, osumnjičenu za krađu novca u dva butika.

Podstrek za zanate na izdisaju

TREBINJE - Grad Trebinje subvencioniše sve vrste djelatnosti u maloj privredi, naročito one koje su deficitarne, kako bi se što više ojačao privatni sektor i podstakli zanati.

Dijete napadnuto u školi

TREBINJE - Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je maloljetnik fizički napao drugo maloljetno lice u prostoriji osnovne škole.

Trebinjac više od pola vijeka kleše kamen

TREBINJE - Trebinjac Nikola Šišić je jedan od rijetkih klesara kamena koji i danas svoj zanat obavlja isključivo ručno, čekićem i dlijetom, radeći tako punih 55 godina, a u čast toga jubileja porodica i prijatelji su mu priredili u Muzeju Hercegovine prigodnu svečanost.

Sastanak o projektu "Krajiška kuća"

BANJALUKA - Banjalučki Centar za razvoj poljoprivrede i sela organizuje danas sastanak poljoprivrednih proizvođača sa ciljem informisanja o realizaciji projekta "Krajiška kuća" u Banjaluci i Trebinju.

Buđenje vinograda za nove rekorde

TREBINJE - Tradicionalnim činom orezivanja vinograda u Carskim vinogradima na lokalitetu Ušće, kod Trebinja, porodica Vukoje proslavila je Svetog Trifuna, zaštitnika vinara i vinogradara.

Par iz Trebinja svoju ljubav kruniše brakom na pragu osme decenije

Ika Marić (68) i Risto Čičković (69) iz Trebinja na pragu osme decenije odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom. Da ljubav ne poznaje godine ni granice pokazaće u subotu za kad su zakazali svadbu na kojoj će biti šezdesetak zvanica.

Najčitanije