Trebinje

Trebinje: Za četiri godine dva miliona KM uloženo u poljoprivredu

TREBINJE - U protekle četiri godine, koliko postoji Agrarni fond grada Trebinja, u poljoprivrednu proizvodnju je iz gradskog budžeta uloženo više od dva miliona KM, što je najviše u istoriji grada, izjavio je Srni direktor ovog fonda Veselin Dutina.

Krizni štab: Trebinjski đaci ostaju online

TREBINJE - Nastava u svim trebinjskim osnovnim i srednjim školama izvodiće se i u narednoj sedmici online, a u fitnes centre i na sportske treninge će moći dolaziti samo mladi preko 18 godina, zaključeno je danas na zasjedanju gradskog Kriznog štaba u Trebinju.

Biciklijada "Vjetrenica - Trebinje": Bicikli umjesto "ćire"

TREBINJE - Biciklistički klub Leotar iz Trebinja organizovao je danas biciklijadu koja se pod nazivom "Ćirinom prugom Vjetrenica - Trebinje" u nekoliko posljednjih godina odvija na stazi kojom je nekad išla uskotračna pruga.

Trebinjski gimnazijalci najbolji fizičari u regiji

TREBINJE - Učenici Gimnazije "Jovan Dučić" u Trebinju su na regionalnom takmičenju iz fizike osvojili četiri prva mjesta za sva četiri razreda, a u matematici prvo mjesto za četvrte razrede.

I riba iz Trebinja mogla bi na rusko tržište

TREBINJE - Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH će učiniti sve da se i u vremenu korone obezbijedi što bolji poslovni ambijent i izvoz iz BiH.

Trebinjcima dostupna brošura o budžetu

TREBINJE - Grad Trebinje je po prvi put izradio brošuru "Budžet za građane 2021", koja će na jednostavan i slikovit način pružiti uvid u planirane aktivnosti i projekte Gradske uprave u ovoj godini.

Interno odjeljenje Bolnice Trebinje prelazi u kovid režim

TREBINJE - Odjeljenje interne medicine Bolnice Trebinje prelazi u kovid režim, jer na aktivnim kovid odjeljenjima više nema mjesta, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Trebinje od ponedjeljka prelazi na onlajn nastavu

TREBINJE - Od ponedjeljka u Trebinju rad u učionicima obustavljaju i osnovne i srednje škole zbog vrlo složene epidemiološke situacije, saopštio je danas, nakon zasjedanja gradskog Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Mirko Ćurić.

Izgradnja aerodroma Trebinje počinje na proljeće

TREBINJE - Radovi na projektu "Aerodrom Trebinje" biće nastavljeni idućeg mjeseca, iako su i epidemiološka situacija, ali i određene promjene u ministarstvima u Srbiji uslovile da se sve uspori.

Počela vakcinacija u Domu penzionera Trebinje

TREBINJE - U Javnoj ustanovi Dom penzionera u Trebinju počelo je danas vakcinisanje korisnika i zaposlenih radnika vakcinom protiv virusa korona.

Najčitanije