Trebinje

Arsenal oružja pronađen u trebinjskoj staroj mrtvačnici

TREBNJE - U takozvanoj staroj mrtvačnici, koja je u krugu trebinjske bolnice sagrađena još u vrijeme Austrougarske, prilikom čišćenja prostorija pronađen je arsenal minsko-eksplozivnih sredstava, koje je uklonio deminerski A tim.

Navijači u Trebinju postigli dogovor o uklanjanju grafita

TREBINJE - Predstavnici Udruženja navijača "Crvena zvezda Trebinje" i Udruženja navijača "Grobari Trebinje" postigli su dogovor o uklanjanju svih navijačkih grafita u gradu, a u narednom periodu intenziviraće aktivnosti na promociji Trebinja kao grada sporta, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

U Trebinju 65 infrastrukturnih i 32 socijalna programa

BANJALUKA - U Trebinju je u protekle tri godine realizovano ili se realizuje 65 infrastrukturnih projekata i 32 socijalna programa, zaključeno je danas na sastanku ministra za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS Srebrenke Golić i gradonačelnika ovog grada Mirkom Ćurićem.

Hari Varešanović za Novu godinu u Trebinju

TREBINJE- Hari Varešanović, jedna od najvećih pop zvijezda regiona, zabavljaće Trebinjce na dočeku nove 2020. godine, objelodanio je danas gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je ovom prilikom i zvanično sklopio dogovor sa Varešanovićem.

U Trebinju počeo filmski kampus

​TREBINJE - U Trebinju je večeras počeo 9. Filmski kampus na kome učestvuje dvadesetak studenata umjetničkih fakulteta i akademija iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore, kao i istaknuti filmski umjetnici, pedagozi i istoričari filma iz regiona.

Bez policije ne prilaziti objektima u kojima su migranti neovlašteno

TREBINJE - Policijska uprava Trebinje pozvala je građane, povodom više prijava o neovlaštenim ulascima migranata u kuće koje se nalaze u blizini granice sa susjednim zemljama, da bez policijske pratnje ne prilaze tim objektima da bi bili spriječeni neželjeni događaji.

Lakši put turistima do čudotvorne vode u Pavlovoj pećini

TREBINJE - Pavlova pećina, zaštićeni nacionalni spomenik istorije i kulture Trebinja, stavljena je pod režim planskog upravljanja grada Trebinja, što, pored činjenice da se o njoj i do sada brinulo sestrinstvo Petropavlovog manastira, podrazumijeva veću valorizaciju i veću fizičku zaštitu, što će u konačnici značiti i lakši put vjernicima, ali i turistima do nje.

Vlasnik preduzeća iz Trebinja oštetio radnike za 70.000 evra

TREBINJE - Dragan Đordan, sa adresom prebivališta u Moskvi i Trebinju, osumničen je za prevaru dvojice radnika koje je angažovao za rad u Moskvi, a nije im isplatio više toplih obroka i ličnih dohodaka, nanijevši im na taj način materijalnu štetu u iznosu od 70.000 evra

Policija došla do tijela migranta u Bileći, upucan u glavu

TREBINJE - Policija je došla do tijela ubijenog migranta, koje je bilo u jami u selu Todorići kod Bileće od subote, 5. oktobra, rekao je Srni tužilac trebinjskog Okružnog tužilaštva Žarko Milić.

Banjalučanin uhvaćen sa 7.000 kutija cigareta

LJUBINJE - Pripadnici policije u Ljubinju pronašli su i oduzeli 7.000 kutija različitih cigareta u automobilu škoda kojim je upravljao S.S. iz Banjaluke.

Najčitanije