Trebinje

Od Trebinjca oduzeti marihuana, spid i kokain

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje lišili su slobode lice čiji su inicijali Z.K. (44) iz Trebinja kod kojeg su pronađene tri vrste droge.

Trebinje spremno za turističku sezonu

TREBINJE - Smještajni kapaciteti za predstojeće vaskršnje i prvomajske praznike u Trebinju još nisu popunjeni, ali se očekuje da će biti u narednih nekoliko dana kada bi najjužniji grad Srpske trebalo da posjeti veliki broj turista, naročito iz Srbije i Crne Gore, rekao je Srni direktor trebinjske Turističke organizacije Marko Radić.

Trebinjski studenti ponovo u humanitarnoj misiji: Treći put turnir za Džaju

TREBINJE - Fakultet za proizvodnju i menadžment iz Trebinja je ovog vikenda organizovao treći humanitarni sportski turnir za pomoć u liječenju mladog Trebinjca Danijela Pudara Džaje.

Vjenčići i mališani uljepšali Vrbicu

TREBINJE - Prazničnim bogosluženjem i svečanom litijom više stotina mališana, koji su se i ove godine kretali od crkve svetog Jovana u naselju Police, šetalištem pored rijeke Trebišnjice i Kamenim mostom, preko ulica Kralja Petra i Dučićevom, do sabornog hrama, u Trebinju je proslavljena Vrbica ili Lazareva subota.

Povrijeđen motociklista u sudaru sa fordom

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 17:30 časova dogodila u mjestu Todorići, na izlazu iz Trebinja prema Dubrovniku, povrijeđen je tridesetjednogodišnji motociklista iz Dubrovnika čiji su inicijali M.Š.

Podijelili se sindikalci u Trebinju

TREBINJE- Jedinstvena udružena sindikalna organizacija "Centra za gazdovanje kršom Trebinje", koji djeluje u sastavu "Šuma RS", podijelila se na dvije sindikalne organizacije.

U Trebinju niče Aleja maturanata

TREBINJE - Maturanti trebinjskih srednjih škola zasadili su deset stabala platana na dijelu južnog gradskog izlaza, a drvored će, kako je rečeno, nositi naziv Aleja maturanata.

Uhapšen zbog krađe bakarnih dijelova

TREBINJE - Pripadnici trebinjske policije uhapsili su juče tridesetpetogodišnjeg M.R. zbog sumnje da je počinilo dvije krađe u ovom gradu.

Glumio radnika M:tela, ušao Trebinjcu u stan i koristio njegov računar

TREBINJE - Devetnaestogodišnji M.M. osumnjičen je da se lažno predstavio kao radnik M:tela kako bi drugoj osobi ušao u stan i koristio njen računar.

Grad nagrađuje ekskurzijom najbolje studente

TREBINJE - Grad Trebinje nagradiće drugu godinu zaredom najuspješnije studente iz ovog grada višednevnom ekskurzijom u neku od evropskih metropola.

Najčitanije