Trebinje

Sudar dva BMW-a u Trebinju: Jedan od vozača prebačen u KBC Podgorica

TREBINJE - Trebinjac Branislav Lale Šupić teško je povrijeđen i hitno prebačen na specijalističko liječenje u Kliničko bolnički centar u Podgoricu, usljed sudara dva BMW-a na izlazu iz Trebinja ka Nikšiću.

Bivši marinci iz Amerike potegli do Trebinja

TREBINJE - Pedesetak bivših pripadnika Mornaričke pješadije JNA, popularni trebinjski marinci, koji su u Trebinju ovaj rod služili ili su u njemu provodili oficirsku službu, organizovali su u ovom gradu proteklog vikenda dvodnevno druženje, na kome je najprije izvršena smotra u krugu bivše vojne kasarne, a onda su evocirane uspomene.

Skup bivših trebinjskih marinaca: U stroju kao nekada

Pedesetak bivših pripadnika mornaričke pješadije JNA, popularni "trebinjski marinci" koji su u Trebinju ovaj rod služili ili su u njemu provodili oficirsku službu, okupili su se u krugu svoje bivše vojne kasarne, kako bi evocirali uspomene na vojničke dane.

Biseri bh. arhitekture pred publikom u Trebinju

TREBINJE - U organizaciji Asocijacije arhitekata u BiH, u Galeriji Kulturnog centra u Trebinju je ovog vikenda drugi put zaredom otvorena izložba "Collegium Artisticum 2018".

Grad renovira stambene objekte majkama poginulih boraca

TREBINJE - Grad Trebinje finansiraće renoviranje stambenih objekata majkama poginulih boraca Vojske Republike Srpske /VRS/, potvrdio je Srni gradonačelnik Luka Petrović.

Rekordna turistička sezona u Trebinju

U Trebinju su tokom avgusta zabilježena 14.564 noćenja turista, što je rekordan broj od kada se vodi ova evidencija, potvrdio je Srni direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić.

Trebinjka Mirjana Čaušić pravi ukrasne i upotrebne predmete od papira

Među brojnim ljetnim štandovima na trebinjskoj pijaci, sa velikim brojem rukotvorina i kreativnih sitnica, zasigurno se izdvaja štand Mirjane Čaušić, koja od starih novina pravi ukrasne i upotrebne predmete, kao što su kutije za vino i alkoholna pića, ukrasne saksije sa cvijećem, ali i police koje su toliko čvrste da se u njih slažu knjige i sl.

Ponovo uništen bilbord grada Trebinja u Dubrovniku

TREBINJE - Bilbord Turističke organizacije grada Trebinja u Dubrovniku ponovo se našao na meti vandala, koji su ga ovog puta polili farbom.

Dvije premijerke otvorile vrtić "Srbija" u Trebinju

TREBINJE - Premijerke Srbije i Republike Srpske, Ana Brnabić i Željka Cvijanović, otvorile su danas u naselju Gorica kod Trebinja vrtić "Srbija", čiju je izgradnju inicirao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Brnabić: Nikad veća saradnja Srbije i Srpske

TREBINJE - Srbija je od 2014. investirala i na razne načine donirala čak 21.500.000 evra u projekte u Republici Srpskoj koje su kandidovale lokalne zajednice, a samo tokom ove godine 8.750.000 evra za razne projekte, rekla je danas u Trebinju predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić.

Najčitanije