Trebinje

Koronom zaražena četiri policajca

TREBINJE- Četiri policijska službenika sa područja Policijske uprave Trebinje zaražena su virusom korona, ali su dobrog zdravstvenog stanja, potvrđeno je na današnjoj pres konferenciji Policijske uprave Trebinje.

Obilježen Dan Trebinjske brigade

TREBINJE- Služenjem parastosa poginulim borcima u Crkvi svetoga Cara Lazara u Trebinju, te polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća na Spomeniku braniocima Trebinja 1991 – 1995. obilježen je 13. juli, Dan Trebinjske brigade, datum kada je u proteklom ratu u najsilnijim napadima odbranjeno Trebinje.

Banjalučki bloger u Trebinju

TREBINJE - Banjalučanin Robert Dacešin, mladi bloger i putopisac, koji je ujedno i vlasnik i urednik popularnog bloga "Rio - Priče sa putovanja", postavio je na društvenim mrežama svoju novu putopisnu video-priču o Trebinju.

Rekordan broj u jednom danu: U Trebinju 12 novozaraženih

TREBINJE - U Trebinju je danas evidentirano 12 novooboljelih osoba od virusa korona, što je rekordan broj zaraženih koji se pojavio u jednom danu, saopšteno je na pres konferenciji koju je organizovao Štab za vanredne situacije grada Trebinja nakon današnjeg zasjedanja.

Do kraja 2020. definisanje trase Jadransko-jonskog auto-puta kroz RS

TREBINJE - Opštine i grad Trebinje će razmotriti sve varijante od ponuđenih pet maršruta kojima bi trebalo da ide Jadransko-jonski auto-put kroz Republiku Srpsku, pri čemu se moraju uvažavati i mišljenja susjedne Hrvatske, ali i Federacije BiH i Crne Gore.

Šapurić napustio DNS, stranka mu poželjela sreću

TREBINJE - Odbornik Gradskog odbora DNS-a u trebinjskoj Skupštini grada Bojan Šapurić, koji je bio i predsjednik mladih ove stranke u Trebinju, napustio je stranku, a ubuduće će u lokalnom parlamentu djelovati kao samostalni odbornik.

Bolnica Trebinje dobila dva respiratora i rendgen aparat

TREBINJE - Šef Delegacije Evropske unije u BiH Johan Zalter uručio je dva respiratora i rendgen aparat Bolnici u Trebinju, a primopredaji je prisustvovao i ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić.

U trebinjskom naselju Tini otvoreno novo igralište

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je, sa direktorima preduzeća "Komunalno" Nedeljkom Lambetom i "Vodovoda" Spasom Radovićem, obišao novorenovirano dječije igralište u najvećem stambenom bloku u gradu "Tini", za šta je Grad Trebinje izdvojio oko 170.000 maraka.

Kapaciteti na kovid odjeljenju u Trebinju premašeni

TREBINJE - Na kovid odjeljenju trebinjske bolnice nalazi se 28 pacijenata, a ovo odjeljenje raspolaže sa 27 kreveta tako da su kapaciteti premašeni, rekao je Srni pomoćnik direktora za medicinske poslove trebinjske bolnice Stanko Buha.

RK Leotar upitan za Premijer ligu

Rukometni klub Leotar pod znakom je pitanja za nastup u novoj sezoni Premijer lige BiH. Razlog je teška finansijska situacija, a glavni krivac je korona virus koji sve više traga ostavlja i u rukometnom sportu.

Najčitanije