Trener

Boris Džonson angažovao ličnog trenera da bi smršao

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson angažovao je ličnog trenera Harija Džejmsona da bi smršao, nakon što je priznao da je bio "previše debeo" kada se zarazio korona virusom.

Trener Mladosti Fahrudin Šolbić podnio ostavku

Nakon prvih 90 minuta u novoj sezoni već je jedan trener u Premijer ligi BiH ostao bez posla.

Šćepanović predstavljen kao trener Partizana

BEOGRAD - Vlado Šćepanović danas je zvanično prestavljen kao novi trener košarkaša Partizana.

Španac novi selektor rukometaša Srbije?

Španski trener Toni Đerona, za koga se već dugo spekuliše da će postati selektor Srbije, prihvatio je ponudu i uskoro će biti zvanično promovisan, prenio je Mocartsport.

Zlatko Dalić održao predavanje bh. trenerima

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić održao je online predavanje polaznicima UEFA PRO kursa u sklopu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Radomir Antić u izboru za najboljeg trenera Atletika u istoriji

Srpski trener Radomir Antić nalazi se na listi od osam kandidata za najboljeg trenera madridskog Atletika u anketi koju je sprovodi španksa Marka.

Dinamo otpustio trenere

Hrvatski fudbalski šampion Dinamo uručio je otkaze svim pomoćnim trenerima, jer su odbili ponudu o smanjenju plate dok traje pandemija korona virusa.

Perica Ognjenović na klupi Zvijezde 09

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Perica Ognjenović postao je trener Zvijezde 09.

Srpski trener iz Kine: Bolest okovala zemlju, maske rasprodate

U najmnogoljudnijoj Kini, u koju su ovih dana uprte sve oči svijeta zbog novog koronavirusa, već tri mjeseca se nalazi bivši košarkaš, a sada trener mlađih kategorija Saša Savić Cvika, gdje u jednoj sportskoj akademiji u gradu Čongkingu mladim Kinezima otkriva prve tajne košarke.

Treneri za roditelje novi trend u svijetu

Imate li osjećaj da vam treba malo stručne pomoći u cijelom snalaženju s roditeljstvom? Ako je odgovor na ovo pitanje da, treninzi za roditelje mogli bi biti za vas. Evo kako donijeti tu odluku.

Najčitanije