Trener

Španac novi selektor rukometaša Srbije?

Španski trener Toni Đerona, za koga se već dugo spekuliše da će postati selektor Srbije, prihvatio je ponudu i uskoro će biti zvanično promovisan, prenio je Mocartsport.

Zlatko Dalić održao predavanje bh. trenerima

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić održao je online predavanje polaznicima UEFA PRO kursa u sklopu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Radomir Antić u izboru za najboljeg trenera Atletika u istoriji

Srpski trener Radomir Antić nalazi se na listi od osam kandidata za najboljeg trenera madridskog Atletika u anketi koju je sprovodi španksa Marka.

Dinamo otpustio trenere

Hrvatski fudbalski šampion Dinamo uručio je otkaze svim pomoćnim trenerima, jer su odbili ponudu o smanjenju plate dok traje pandemija korona virusa.

Perica Ognjenović na klupi Zvijezde 09

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Perica Ognjenović postao je trener Zvijezde 09.

Srpski trener iz Kine: Bolest okovala zemlju, maske rasprodate

U najmnogoljudnijoj Kini, u koju su ovih dana uprte sve oči svijeta zbog novog koronavirusa, već tri mjeseca se nalazi bivši košarkaš, a sada trener mlađih kategorija Saša Savić Cvika, gdje u jednoj sportskoj akademiji u gradu Čongkingu mladim Kinezima otkriva prve tajne košarke.

Treneri za roditelje novi trend u svijetu

Imate li osjećaj da vam treba malo stručne pomoći u cijelom snalaženju s roditeljstvom? Ako je odgovor na ovo pitanje da, treninzi za roditelje mogli bi biti za vas. Evo kako donijeti tu odluku.

Dejan Stanković na klupi Crvene zvezde?

Ako se izjalove pregovori sa Vladanom Milojevićem, onda u Crvenoj zvezdi računaju na legendarnog fudbalera koji je od skoro trener u mlađim kategorijama Intera.

Đoković angažovao novog trenera

Novak Đoković angažovao je novog kondicionog trenera, poslije odlaska Gebharta Fil-Griča iz tima.

Trener doživio srčani udar usred utakmice

Utakmica Dinamo Bukurešta i Universitatea Krajove prekinuta je u prvom poluvremenu nakon što je domaći trener Eugen Neagoe doživio srčani udar.

Najčitanije