Trezor

Banke u problemu: U trezorima više nema mjesta za keš

Njemačke banke čuvaju tolike količine gotovine da u trezorima ponestaje slobodnih mjesta, izvještava Blumberg.

Kako izgleda trezor u kojem se čuva najtajniji recept na svijetu

Dr Džon S. Pemberton prije 133 godine je kreirao napitak za koji nije ni znao da će promijeniti svijet - i postati najpopularnije piće ikad. Sok u boji karamele ispočetka se prodavao "na čaše" u apoteci "Jacob'sPharmacy" u Atlanti.

Smrt otkazala suđenje Straživuku i ekipi

BANJALUKA - Suđenje sedmorici optuženih u predmetu "Trezor" odgođeno je juče zbog smrtnog slučaja u porodici Snježane Kudrić, predsjednice Sudskog vijeća.

Trezorista optužen za pronevjeru 268.153 KM

BIJELJINA, ZVORNIK - Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Srđana Cvijetinovića iz zvorničkog mjesta Osmaci, zbog sumnje da je, kao trezorista u Novoj banci, Filijala Zvornik, pronevjerio 268.153 KM.

Predmet "Trezor": Niko ne zna gdje je bivša supruga krunskog svjedoka

BANJALUKA - Policija je obavijestila Okružni sud u Banjaluci da nisu mogli pronaći Oksanu Reljić, suprugu Milana Reljića, krunskog svjedoka u predmetu "Trezor", u kojem se sedmorici optuženih sudi za seriju pljački teških oko dva miliona.

Predmet "Trezor": Oksana poslije kćerkine svadbe ide u sudnicu

BANJALUKA - Milan Reljić, krunski svjedok u predmetu "Trezor", u kojem se sudi sedmorici optuženih za višemilionske pljačke, rekao je da je njegova bivša supruga Oksana trenutno u Moskvi te da bi uskoro trebala da dođe u Srbac, pošto se udaje njihova kćerka.

Svjedoci odbrane u predmetu "Trezor": Optuženi u vrijeme pljački spremali meso za slavu

BANJALUKA - Tog 18. januara 2010. godine, kada je u krugu banjalučke firme "Metal" od radnika "Alpha securityja" ukradeno 572.857 KM, Siniša Straživuk (49) i ja pekli smo pečenice za njegovu krsnu slavu Jovanjdan.

Reljića ponovo saslušavaju u predmetu "Trezor"

BANJALUKA - Na zahtjev odbrane optuženih u predmetu "Trezor", a kojim se sudi za pljačke teške oko dva miliona maraka, ključni svjedok Tužilaštva Milan Reljić ponovo će biti saslušan u sudnici.

Optuženi u predmetu "Trezor": Reljićeva mi hoda oko kuće

BANJALUKA - Oksana Reljić hoda oko moje kuće i tako pokušava da me isprovocira. To sam vidio na nadzornim kamerama, rekao je u petak u banjalučkom Okružnom sudu Miloš Mrđan (42), optuženi u predmetu "Trezor", u sklopu kojeg se njemu i još šestorici muškaraca sudi za seriju pljački.

"Putinov trezor" ne može da probije balistička raketa, a gradili su ga Srbi

Ono što je za Ameriku "Fort Knox" u kojem se čuva državno blago, to je za Rusiju glavni trezor Centralne banke Ruske Federacije.

Najčitanije