Trim staza

Banjaluka dobila novu trim stazu

BANJALUKA - Nova trim staza za sve brojnije rekreativne trkače, izgrađena je u podnožju Starčevice, u okviru širenja mreže rekreativnih sadržaja na području cijele Banjaluke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Počinje gradnja trim staze u Banjaluci

BANJALUKA - Rekreativci bi uskoro trebalo da dobiju još jednu trim stazu uz nove biciklističke i pješačke staze uz istočni tranzit u Banjaluci, nakon što je izabran izvođač ovog posla, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nova podloga za trim stazu u Parku Mladen Stojanović

​BANJALUKA - Podloga trim staze u Parku Mladen Stojanović biće uskoro obnovljena, u okviru održavanja sportsko – rekreativnih sadržaja na području grada, izjavio je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Nova trim staza uz Istočni tranzit

BANJALUKA - Rekreativci će dogodine u Banjaluci dobiti još jednu trim - stazu, koja će biti izgrađena uz nove biciklističke i pješačke staze na dionici Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo.

Počela izgradnja rasvjete uz trim stazu

BANJALUKA – U banjalučkom Parku Mladen Stojanović počela je izgradnja javne rasvjete uz trim stazu.

Nova trim staza od Venecije do Rebrovca

BANJALUKA - Uz jedno od najpopularnijih šetališta uz Vrbas, na potezu od mosta Venecija do Rebrovca, uskoro će biti izgrađena nova trim staza, u okviru nastojanja da se širom grada otvori što veći broj rekreativnih sadržaja. Na zadovoljstvo sve brojnije armije rekreativaca, nova trim staza protezaće se na dionici od oko 550 metara, uz jedno od najatraktivnijih šetališta uz Vrbas.

Banjaluka dobija novu trim stazu uz obalu Vrbasa

BANJALUKA - Rekreativci će ove godine u Banjaluci dobiti još jednu trim – stazu, koja je će biti izgrađena uz obalu Vrbasa, na potezu od mosta Venecija do Rebrovačkog mosta, u okviru nastojanja Gradske uprave da se širom grada izgradi što više rekreativnih sadržaja.

Rekreativci u Banjaluci dobijaju novu trim stazu

BANJALUKA - Rekreativci će iduće godine dobiti još jednu trim stazu, i to uz put uz obalu Vrbasa od Venecije do Rebrovačkog mosta, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Nova trim-staza u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučki rekreativci tokom naredne godine dobiće još jednu trim-stazu, ovaj put uz obalu rijeke Vrbas, u okviru nastojanja da se širom grada otvori što više rekreativnih sadržaja.

Otvorena trim staza u banjalučkom parku "Mladen Stojanović"

BANJALUKA - U banjalučkom parku "Mladen Stojanović" danas je otvorena trim-staza duga 1.200 metara.

Najčitanije