Trka

Trka "Beograd - Banjaluka": U Bijeljini označena startno/ciljna linija

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i direktor trke "Beograd - Banjaluka" Vladimir Kuvalja danas su simbolično obilježili startno/ciljnu liniju kao potvdu da će najveći grad Semberije i iduću godinu biti dio ove biciklističke trke.

Vozač Golfa stao na crtu BMW-u, a onda greškom ubacio u rikverc

Vozač golfa se osramotio se već na startu ulične trke, kada je umjesto naprijed krenuo u rikverc i udario u automobil koji se nalazio pozadi. Na sreću, niko nije stradao.

Borković završio sezonu

Srpski automobilista Dušan Borković završio je ovogodišnju sezonu u TCR šampionatu, bez mogućnosti da izveze trke u Barseloni zbog velikog kvara na automobilu.

U Trebinju ponovo 'nebesko trčanje'

TREBINJE - Oko 240 'nebeskih trkača' iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore krenulo je jutros sa tradicionalnog starta kod trebinjskog Perovića mosta prema vrhu planine Leotar u trci zvanoj "Trebinje vertikal".

Duel dva Golfa R: Može li stari da bude brži od novog?

Golf R spada u sam vrh ponude Volkswagenovog popularnog modela.

Zbog biciklističke trke obustava saobraćaja u više gradova

BANJALUKA - Na dionicama magistralnih puteva Prijedor-Kozarska Dubica i Kozarska Dubica-Gradiška danas će na snazi biti sukcesivna obustava saobraćaja zbog prolaska učesnika Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka".

Najbolji italijanski biciklisti na trci "Beograd - Banjaluka"

Jedan od najboljih italijanskih biciklističkih timova Bardijani - CSF - Faizanè potvrdio je učešće na 15. izdanju trke "Beograd - Banjaluka" koja će biti održana u posljednjoj sedmici aprila, saopštili su organizatori trke.

Političari skromnim prilozima uljepšali praznike najsiromašnijima

U humanitarnoj akciji "Trka kandidata" prikupljeno je 1.900 KM, a 51 kandidat s prošlogodišnjih lokalnih izbora u Banjaluci, doniravši novac, uveliko je pomogao da se ljudima koji žive na ivici egzistencije obezbijedi božićna trpeza.

Automobilska trka do Mjeseca, Mask ima novu "ludu" ideju

SpaceX kompanija koja je u vlasništvu Ilona Maska planira da u svemir pošalje dva automobila koja će se trkati do svemira.

Prva auto-trka na Mjesecu zakazana za oktobar 2021.

Prva auto-trka na Mjesecu ikada trebalo bi da bude održana u oktobru 2021. Godine. Prethodno bi automobili koja će u njoj učestvovati tebalo da stignu na taj zemljin satelit raketom SpaceX Falcon 9.

Najčitanije