Trka

Organima djevojčice stradale u uličnoj trci spasena tri života

KRALJEVO - Roditelji petnaestogodišnje tinejdžerke K. M, koja je preminula od povreda zadobijenih u ilegalnoj uličnoj trci na ulazu u Kraljevo, dali su saglasnost da se njeni organi presade onima kojima je to jedini spas.

Banjalučku desetku trčaće i Olivera Jevtić i Osman Junuzović

Najbolja dugoprugašica Srbije i svjetska vicešampionka Olivera Jevtić, prvakinja Hrvatske u maratonu Bojana Bjeljac i prvak BiH u maratonu Osman Junuzovića nastupiće 7. septembra na noćnoj trci "Banjalučka desetka by Balans +".

Osman Junuzović pobjednik "Trke zdravlja" u "Banji Vrućici"

TESLIĆ - Osman Junuzović iz Doboja pobjednik je današnje trke na deset kilometara, organizovane u okviru međunarodne sportske manifestacije "Trka zdravlja" u kompleksu Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" kod Teslića.

Počela "Trka zdravlja" u Banji Vrućici

TESLIĆ - U kompleksu Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" kod Teslića danas je otvorena sportska manifestacija "Trka zdravlja", čiji je cilj da promoviše zdravlje, aktivan život i obogati turističku ponudu.

Najposjećeniji vikend na Jahorini, ostvareno više od 1.000 ljetnih vožnji

Jahorina preplavljena turistima u toku vrelih dana, ostvareno više od 1.000 vožnji, ljetnja sezona u jeku a posjetioci pristižu u potrazi za rashlađenjem i čistim planinskim vazduhom.

Na Jahorini održana "Trail trka za život": Pobijedila je humanost

Olimpijska ljepotica Jahorina proteklog vikenda je ugostila drugu ljetnu, humanitarnu "Trail trka za život", na kojoj je spretnost i izdržljivost pokazalo 50 učesnika.

Završena Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju"

POŽAREVAC - Italijanski biciklista Enriko Salvador ukupni je pobjednik 59. Međunarodne biciklističke "Trke kroz Srbiju", koja je završena posljednjom etapom voženom od Mionice do Požarevca.

Pelikan pobjednik druge etape Trke kroz Srbiju, Salvador ostao u žutom

Pobjednik druge etape Trke kroz Srbiju je član mađarskog tima Panona Janoš Žombor Pelikan, koji je etapu od Jahorine do Priboja prevezao za 3:11, 19 časova, dok je žuta majica i poslije drugog dana na grudima Enrika Salvadora iz ekipe Njuvejv Kofilok.

Otvorena 59. Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju"

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković večeras je, nakon revijalne trke djece u ovom gradu, proglasio svečano otvorenom 59. Međunarodnu biciklističku "Trku kroz Srbiju", koja prvi put počinje iz Republike Srpske.

Mali heroj: Preživio stravičan požar pa istrčao trku u Tuzli

U okviru trećeg noćnog polumaratona u Tuzli sinoć je upriličena i dječija trka u dužini od 200 metara. Među nekoliko stotina mališana našao se i 14-godišnji Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, iz Gračanice koji je prije dvije godine teško povrijeđen u stravičnom požaru.

Najčitanije