Trka

Ulična trka Prnjavor dobila priznanje Evropske atletske federacije

Ponosni smo što je međunarodna ulična trka Prnjavor dobila petu, maksimalnu zvjezdicu od Evropske atletske federacije. Tome smo težili 20 godina, rekao je Željko Petrović, predsjednik Atletskog kluba Prnjavor, organizatora trke.

Održana prva humanitarna trka Djeda Mrazeva

BRČKO - U Brčkom je večeras održana prva humanitarna trka Djeda Mrazeva na kojoj je učestvovalo 150 građana svih uzrasta.

Grom ubio maratonca pred sam kraj trke

Udar groma usmrtio je trkača Tomasa Stenlija pred sam kraj trke u američkoj saveznoj državi Mizuri.

Organima djevojčice stradale u uličnoj trci spasena tri života

KRALJEVO - Roditelji petnaestogodišnje tinejdžerke K. M, koja je preminula od povreda zadobijenih u ilegalnoj uličnoj trci na ulazu u Kraljevo, dali su saglasnost da se njeni organi presade onima kojima je to jedini spas.

Banjalučku desetku trčaće i Olivera Jevtić i Osman Junuzović

Najbolja dugoprugašica Srbije i svjetska vicešampionka Olivera Jevtić, prvakinja Hrvatske u maratonu Bojana Bjeljac i prvak BiH u maratonu Osman Junuzovića nastupiće 7. septembra na noćnoj trci "Banjalučka desetka by Balans +".

Osman Junuzović pobjednik "Trke zdravlja" u "Banji Vrućici"

TESLIĆ - Osman Junuzović iz Doboja pobjednik je današnje trke na deset kilometara, organizovane u okviru međunarodne sportske manifestacije "Trka zdravlja" u kompleksu Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" kod Teslića.

Počela "Trka zdravlja" u Banji Vrućici

TESLIĆ - U kompleksu Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" kod Teslića danas je otvorena sportska manifestacija "Trka zdravlja", čiji je cilj da promoviše zdravlje, aktivan život i obogati turističku ponudu.

Najposjećeniji vikend na Jahorini, ostvareno više od 1.000 ljetnih vožnji

Jahorina preplavljena turistima u toku vrelih dana, ostvareno više od 1.000 vožnji, ljetnja sezona u jeku a posjetioci pristižu u potrazi za rashlađenjem i čistim planinskim vazduhom.

Na Jahorini održana "Trail trka za život": Pobijedila je humanost

Olimpijska ljepotica Jahorina proteklog vikenda je ugostila drugu ljetnu, humanitarnu "Trail trka za život", na kojoj je spretnost i izdržljivost pokazalo 50 učesnika.

Završena Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju"

POŽAREVAC - Italijanski biciklista Enriko Salvador ukupni je pobjednik 59. Međunarodne biciklističke "Trke kroz Srbiju", koja je završena posljednjom etapom voženom od Mionice do Požarevca.

Najčitanije