Trka

Pamplona: Poslednji dan trke sa bikovima - tri uboda

PAMPLONA - Najmanje tri uboda bika dogodila su se tokom poslednjeg, osmog dana ovogodišnjeg Festivala San fermin u španskom gradu Pamploni, saopštili su danas zdravstveni radnici.

Četvoro povrijeđeno u trci sa bikovima

PAMPLONA - Četiri osobe povrijeđene su u današnjoj tradicionalnoj trci sa bikovima u Pamploni, uključujući muškarca koji je uboden rogovima, saopštili su španski zvaničnici.

Junuzović i Kimani pobjednici ulične trke u Modriči

Prvak BiH na 10 kilometara Omer Junuzović i olimpijka BiH Lusija Kimani pobjednici su Druge međunarodne ulične trke, koja je održana u Modriči.

Trkači iz osam država u Modriči

Druga Alfa ulična trka Modriča biće održana 29. juna, a očekuje se nastup oko 300 trkača iz osam država.

Kružna auto-trka okupila 85 učesnika iz regiona

BANJALUKA - Međunarodna kružna auto-trka "Nagrada grada Banjaluka 2019", koja se danas održava na Auto-moto dromu "Zalužani", okupila je 85 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne gore i Makedonije.

Berhane i Nadolska pobjednici su 23. Vidovdanske trke u Brčkom

Afeverki Berhane iz Eritreje i Poljakinja Karolina Nadolska pobjednici su 23. Vidovdanske trke u Brčkom, a direktor trka Borislav Đurđević dao je desetku za cjelokupni događaj.

Održana 3. po redu DM ženska trka

Treća po redu DM ženska utrka održana je danas u Sarajevu, a u dvije utke rekreativnoj i takmičarskoj učestvovao je do sada najveći broj takmičarki iz cijele BiH.

Pogledajte trku: Fićo, Stojadin, Yugo, Renault 4, Peglica i Buba

Na YouTube kanalu Atmosferci objavljen je zanimljiv video koji prikazuje trku starih i nekada popularnih automobila.

Bibić i Terzićeva slavili u Prijedoru

Reprezentativci Srbije Elzan Bibić i Amela Terzić dominirali su i na 26. međunarodnoj uličnoj trci "Prijedor 2019" koja je održana pod motom "Volim Prijedor".

Sutra ulične trke u Prijedoru

Međunarodna atletska ulična trka "Prijedor 2019", koja je posvećena gradu Prijedoru, biće održana sutra, a na 26. izdanju tradicionalne trke očekuje se nastup atletičara i atletičarki iz šest zemalja.

Najčitanije