Trka

Duel dva Golfa R: Može li stari da bude brži od novog?

Golf R spada u sam vrh ponude Volkswagenovog popularnog modela.

Zbog biciklističke trke obustava saobraćaja u više gradova

BANJALUKA - Na dionicama magistralnih puteva Prijedor-Kozarska Dubica i Kozarska Dubica-Gradiška danas će na snazi biti sukcesivna obustava saobraćaja zbog prolaska učesnika Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka".

Najbolji italijanski biciklisti na trci "Beograd - Banjaluka"

Jedan od najboljih italijanskih biciklističkih timova Bardijani - CSF - Faizanè potvrdio je učešće na 15. izdanju trke "Beograd - Banjaluka" koja će biti održana u posljednjoj sedmici aprila, saopštili su organizatori trke.

Političari skromnim prilozima uljepšali praznike najsiromašnijima

U humanitarnoj akciji "Trka kandidata" prikupljeno je 1.900 KM, a 51 kandidat s prošlogodišnjih lokalnih izbora u Banjaluci, doniravši novac, uveliko je pomogao da se ljudima koji žive na ivici egzistencije obezbijedi božićna trpeza.

Automobilska trka do Mjeseca, Mask ima novu "ludu" ideju

SpaceX kompanija koja je u vlasništvu Ilona Maska planira da u svemir pošalje dva automobila koja će se trkati do svemira.

Prva auto-trka na Mjesecu zakazana za oktobar 2021.

Prva auto-trka na Mjesecu ikada trebalo bi da bude održana u oktobru 2021. Godine. Prethodno bi automobili koja će u njoj učestvovati tebalo da stignu na taj zemljin satelit raketom SpaceX Falcon 9.

Međunarodna ulična trka u Prnjavoru 16. oktobra

Dvadesetprva međunarodna ulična trka "Prnjavor 2020" biće održana 16. oktobra uz posebne mjere zbog pandemije virusa korona.

Sarajlija i Trebinjka pobjednici nebeskog trčanja

TREBINJE - Sarajlija Džemal Jašarević i Trebinjka Maja Nožica pobjednici su u muškoj i ženskoj kategoriji takozvanog nebeskog trčanja, odnosno "Trke u kamenu - Trebinje vertikal", koja je u subotu održana u Trebinju peti put.

Džemal Jašarević pobjednik trebinjske trke u kamenu

Džemal Jašarević iz Sarajeva prvi je stigao na Leotar i pobijedio u trci "Trebinje vertikal - trka u kamenu", dok je u ženskoj konkurenciji najbrža bila Trebinjka Maja Nožica.

Sanz pobjednik treće etape biciklističke trke "Beograd – Banjaluka"

PRNJAVOR – Pobjednik treće etape biciklističke trke "Beograd – Banjaluka" je član španske Кern farme Enrike Unzue Sanz. On je na cilj etape koja je vožena od Teslića do Prnjavora stigao ispred Alberta Sanabrije iz Кaha rurala, a treće mjesto zauzeo je Roman Maikin, član Кambodža sajkling akademije.

Najčitanije