Trka

Automobilska trka do Mjeseca, Mask ima novu "ludu" ideju

SpaceX kompanija koja je u vlasništvu Ilona Maska planira da u svemir pošalje dva automobila koja će se trkati do svemira.

Prva auto-trka na Mjesecu zakazana za oktobar 2021.

Prva auto-trka na Mjesecu ikada trebalo bi da bude održana u oktobru 2021. Godine. Prethodno bi automobili koja će u njoj učestvovati tebalo da stignu na taj zemljin satelit raketom SpaceX Falcon 9.

Međunarodna ulična trka u Prnjavoru 16. oktobra

Dvadesetprva međunarodna ulična trka "Prnjavor 2020" biće održana 16. oktobra uz posebne mjere zbog pandemije virusa korona.

Sarajlija i Trebinjka pobjednici nebeskog trčanja

TREBINJE - Sarajlija Džemal Jašarević i Trebinjka Maja Nožica pobjednici su u muškoj i ženskoj kategoriji takozvanog nebeskog trčanja, odnosno "Trke u kamenu - Trebinje vertikal", koja je u subotu održana u Trebinju peti put.

Džemal Jašarević pobjednik trebinjske trke u kamenu

Džemal Jašarević iz Sarajeva prvi je stigao na Leotar i pobijedio u trci "Trebinje vertikal - trka u kamenu", dok je u ženskoj konkurenciji najbrža bila Trebinjka Maja Nožica.

Sanz pobjednik treće etape biciklističke trke "Beograd – Banjaluka"

PRNJAVOR – Pobjednik treće etape biciklističke trke "Beograd – Banjaluka" je član španske Кern farme Enrike Unzue Sanz. On je na cilj etape koja je vožena od Teslića do Prnjavora stigao ispred Alberta Sanabrije iz Кaha rurala, a treće mjesto zauzeo je Roman Maikin, član Кambodža sajkling akademije.

Kačmareku žuta majica, Kalaba najbolji sprinter

Pobjednik najteže etape 14. izdanja trke "Beograd - Banjaluka" koja je vožena danas od Bijeljine do Vlasenice je biciklista ekipe Mazovja srce Poljske Jakub Kačmarek, koji je 181 kilometar prevezao za 4:25,44 časa.

Startovala 14. trka Beograd - Banjaluka

BEOGRAD - Međunarodna biciklističa trka Beograd - Banjaluka, 14. po redu, danas je startovala sa beogradskog Trga Republike, uz učešće više od 100 takmičara iz dvadesetak zemalja.

Danas startuje 14. međunarodna biciklistička trka "Beograd Banjaluka"

Četrnaesto izdanje biciklističke trke "Beograd Banjaluka" startovaće danas, a takmičenje koje se nalazi u kalendaru Svjetske biciklističke federacije (UCI) uprkos problemima zbog pandemije virusa korona okupilo je oko 100 vozača iz dvadesetak zemalja.

Dionice na kojima se obustavlja saobraćaj zbog trke Beograd - Banjaluka

BANJALUKA - Zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka 2020" biće povremenih obustava saobraćaja danas, sutra, u nedjelju, 6. septembra, i u ponedjeljak, 7. septembra, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije