Trka

Vučić: Beograd ne želi da učestvuje u regionalnoj trci u naoružanju

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija uložiti ogroman novac u vojnu industriju, ali da ne želi da učestvuje u bilo kakvoj trci u naoružanju.

Porsche 911 Turbo S protiv McLarena

Nova trka ubrzanja u kojoj imamo dvoboj, ovoga puta su to Porsche i McLaren. Ovo je bila jedna od onih trka koju mnogi žele da vide a ekipa Carwow im je želju ispunila i uskoro ćemo saznati ko je brži.

Više od 200 takmičara na "Jahorina ultra trejlu"

JAHORINA - Međunarodna trka "Jahorina ultra trejl" okupila je danas 225 takmičara u četiri različite dužine, a pobjednici na stazi od 88 kilometra bili su Neven Cicović i Jelena Filipović.

Odgođenja brdska auto – trka u Vlasenici

Brdska auto-trka "Vlasenica 2020", koja je trebalo da bude održana 18. i 19. jula, odgođena je do daljeg zbog pogoršane epidemiološke situacije izazvane virusom korona, izjavio je Srni sekretar Auto-moto društva Vlasenica i jedan od organizatora trke Miloš Lakić.

Savez za rijetke bolesti RS: Trčite, uživajte i budite humani

Uživajte, zabavite se i budite humani, poručili su iz Saveza za rijetke bolesti RS koji su pozvali sve potencijalne učesnike 3. "Vivia Run&More Weekend" festivala da prodaju svoje kilometare i tako pomognu nabavku prijeko potrebnih lijekova i pomagala.

Trka ubrzanja: Audi RS7 protiv Mercedes AMG GT 63S

Ekipa Carwow priredila je novu trku ubrzanja, a ovoga puta gledamo jedan Audi i jedan Mercedes.

Tesla ili Porsche - ko je brži?

Električni automobili su sve popularniji, pogotovo zbog njihovog ubrzanja, a sada su stavljeni na još jedan test.

PETA daje 250.000 eura Pamploni ako zabrane trke s bikovima

Koristeći odluku o tomu da se ovogodišnja utrka s bikovima u Pamploni otkaže zbog virusa korona, grupa za zaštitu životinja PETA ponudila je organizatorima 250.000 eura da to postane trajno.

192 učesnika iz regiona istrčalo prvu "Virtual Run&More Weekend" trku

Organizatori Run&More Weekend festivala 11. i 12. aprila organizovali su prvu "Virtual Run&More Weekend" trku. U izazovu, da na ulici, sobnoj traci, balkonu ili dvorištu istrče trasu od pet, 10 ili 21km učestvovala su 192 trkača iz cijelog regiona, koji su se prvobitno prijavili za učešće u 3. "Vivia Run&More Weekend" festivalu, koji se u Banjaluci trebao održati od 10. do 12. aprila.

Stavio snimak ulične trke na Facebook pa mu oduzeta vozačka

Hvalisanje vozača na društvenim mrežama privlači pažnju pratilaca, no i policijski službenici su takođe ljudi, koji na društvenim mrežama prate trendove.

Najčitanije