Trka kroz Srbiju

Haring pobjednik 60. "Trke kroz Srbiju"

Biciklista slovačke Dukle Martin Haring pobjednik je 60. "Trke kroz Srbiju" dok je u posljednjoj etapi, koja je vožena danas od Zrenjanina do Novog Sada trijumfovao reprezentativac Srbije Dušan Rajović. On je u ukupnom poretku bio četvrti.

Selimović: Prezadovoljan sam, "Trka kroz Srbiju" je veliko iskustvo

Bh. biciklista Husein Selimović odvezao je odlično današnju drugu etapu 60. "Trke kroz Srbiju" i zauzeo 11. mjesto. Ističe da je zadovoljan i priznaje da se juče malo čuvao za ovu etapu koja je vožena od Mionice do Požarevca.

Haring obukao žutu majicu, Selimović 11. u drugoj etapi

Poljak Emanuel Pjaskovi iz ekipe Mazovja pobjednik druge etape 60. Trke kroz Srbiju koja je vožena danas od Mionice do Požarevca je (3:27, 38 časova), a najviše razloga za zadovoljstvo imao je član Dukle Martin Haring koji je obukao žutu majicu. Odličan je bio i mladi bh. bicklista Husein Selimović koji je bio 11. u drugoj etapi.

Roman Maikin pobjednik prve etape "Trke kroz Srbiju"

Rus Roman Maikin iz tima "Cambodia cycling academy" pobjednik je prve etape 60. Međunarodne biciklističke "Trke kroz Srbiju koja je vožena danas od Jahorine do Zlatibora.

Sedam bh. biciklista na "Trci kroz Srbiju" i trci "Beograd - Banjaluka"

Biciklisti Vedad Karić, Husein Selimović, Marko Kondić, Vladimir Trbić, Davor Trbić, Stefan Anić i Đorđe Kupusović nastupiće za reprezentaciju BiH na "Trci kroz Srbiju" i trci "Beograd - Banjaluka".

Završena Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju"

POŽAREVAC - Italijanski biciklista Enriko Salvador ukupni je pobjednik 59. Međunarodne biciklističke "Trke kroz Srbiju", koja je završena posljednjom etapom voženom od Mionice do Požarevca.

Pelikan pobjednik druge etape Trke kroz Srbiju, Salvador ostao u žutom

Pobjednik druge etape Trke kroz Srbiju je član mađarskog tima Panona Janoš Žombor Pelikan, koji je etapu od Jahorine do Priboja prevezao za 3:11, 19 časova, dok je žuta majica i poslije drugog dana na grudima Enrika Salvadora iz ekipe Njuvejv Kofilok.

Otvorena 59. Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju"

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković večeras je, nakon revijalne trke djece u ovom gradu, proglasio svečano otvorenom 59. Međunarodnu biciklističku "Trku kroz Srbiju", koja prvi put počinje iz Republike Srpske.

Najčitanije