Trn

Težak udes kod Trna, kilometarska kolona

BANJALUKA - Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na brzoj cesti iz pravca prijedorske petlje u Banjaluci, prema laktaškom naselju Trn, na snazi je potpuna obustava saobraćaja, javlja novinar "Nezavisnih".

Zvezda uveličala jubilej Sloge

Fudbalski veterani Crvene zvezde i domaćina Sloge iz Trna odigrali su prijateljski meč u okviru proslave 80 godina postojanja sportskog kolektiva iz Republike Srpske.

Kafe-bar "Delux" najbolji na turniru "3X3 Streetball" u Trnu

Završen je prvi "3X3 Streetball" turnir u uličnoj košarci u naselju Trn, kod Laktaša.

U Trnu 3x3 basket turnir, glavna nagrada 1.000 KM

Održano je prvo takmičarsko veče "3X3 Turnira u uličnoj košarci" u naselju Trn kod Laktaša.

"3x3 Street Ball" turnir u Trnu

Mjesna zajednica Trn organizuje prvi "3x3 Street Ball" turnir, koji će biti održan od 31. avgusta do 2. septembra na košarkaškim terenima u naselju Trn, kod Laktaša.

Lopovi upadaju u kuće i usred dana

LAKTAŠI - Mještani Trna, kod Laktaša, kažu da su uznemireni, ali i zabrinuti za svoju i bezbjednost svoje imovine jer je, kako tvrde, bilo slučajeva da provalnici ulaze u kuće i kada su vlasnici unutra.

Blokiran saobraćaj u Trnu

LAKTAŠI - Nekoliko vozača parkiralo je svoja vozila na glavnu saobraćajnicu u Trnu i protestom izrazilo nezadovoljstvo visokom cijenom goriva.

Željko Dodig nastradao u Trnu, kod Laktaša: Ugušio ga dim

LAKTAŠI - Pedesetdvogodišnjeg Željka Dodiga ugušio je dim, usljed požara koji je buknuo u kućici u Trnu, kod Laktaša, a u kojoj je živio sam.

Godina robije za izbadanje mladića u kafiću u Trnu

BANJALUKA - Dragan Kovjenić (21) zvani Gagi, iz Trna, opština Laktaši, osuđen je na godinu dana zatvora za pokušaj ubistva Slobodana Škrbića (21) u kafiću "Maks" u Trnu, a kojeg je, po presudi, u decembru prošle godine izbo nožem.

Tužilac predložio pritvor za Dragana Kovjenića: Mirno veče završeno ubadanjem

LAKTAŠI - Postupajući tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva predložio je Okružnom sudu u Banjaluci da odredi pritvor za Dragana Kovjenića (20) zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Najčitanije