Trn

Povrijeđen pješak u saobraćajnoj nezgodi u Trnu

BANJALUKA - U Trnu, kod Laktaša, u Ul. Cara Dušana, oko 17.35 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je tjelesne povrede zadobio pješak, potvrđeno je za "Nezavisne" iz PU Banjaluka.

Muškarca udario auto na parkingu u Trnu, bori se za život

BANJALUKA - Z. J. (30) teško je povrijeđen večeras u Trnu.

Sudar kamiona i automobila u Banjaluci

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u Trnu kod Banjaluke, a u kojoj su učestvovali kamion i atumobil marke hjundai, nije bilo povrijeđenih lica.

Srećni dobitnik iz Trna osvojio stan nakon sedam selidbi

BANJALUKA – Još uvijek sam u šoku, ali od radosti, Bojan je izvučen kao dobitnik stana u najvećoj nagradnoj igri, on će živjeti u njemu, neka bude živ i zdrav i to je njegova sreća, rekla je Dragica Milinović, majka Bojana Milinovića koji je sinoć u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji" dobio dvosoban stan površine 64,95 metara kvadratnih u banjalučkom naselju Lauš.

"3x3 Street Ball" turnir u Trnu

Mjesna zajednica Trn organizuje drugi "3x3 Street Ball" turnir, koji će biti održan 30. i 31. avgusta na košarkaškim terenima u naselju Trn, kod Laktaša.

Zapalio se auto u Trnu

BANJALUKA - Vatrogasci iz Laktaša intervenisali su danas u naselju Trn gdje je došlo do samozapaljenja automobila, a povrijeđenih u ovoj nezgodi nije bilo.

Saobraćajna nezgoda u Trnu

TRN – Saobraćajna nezgoda dogodila se u poslijepodnevnim časovima u Trnu.

Obustava nastave u Banjaluci, Novom Gradu, Čelincu i Laktašima

BANJALUKA - Zbog poplava koje su pogodile Republiku Srpsku u mnogim opštinama i gradovima proglašeno je vanredno stanje, a ministar prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske Natalija Trivić poručila je da je obustavljena nastava u Banjaluci, Tesliću, Novom Gradu, Čelincu, Trnu i Laktašima.

Sirene za uzbunu i u Trnu, policija upozorava građane

U Trnu su se dvedesetak minuta poslije ponoći oglasile sirene za uzbunu zbog poplave.

Mještani u Trnu postavljaju vreće s pijeskom uz Vrbas

LAKTAŠI - Mještani Trna u Vrbaskoj ulici postavljaju vreće s pijeskom kako bi pokušali da spriječe izlijevanje vode i ugrožavanje domaćinstava, a prema nezvaničnim informacijama u pojedinim dijelovima ovog mjesta ima manjih izlijevanja.

Najčitanije