Trn

Obustava nastave u Banjaluci, Novom Gradu, Čelincu i Laktašima

BANJALUKA - Zbog poplava koje su pogodile Republiku Srpsku u mnogim opštinama i gradovima proglašeno je vanredno stanje, a ministar prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske Natalija Trivić poručila je da je obustavljena nastava u Banjaluci, Tesliću, Novom Gradu, Čelincu, Trnu i Laktašima.

Sirene za uzbunu i u Trnu, policija upozorava građane

U Trnu su se dvedesetak minuta poslije ponoći oglasile sirene za uzbunu zbog poplave.

Mještani u Trnu postavljaju vreće s pijeskom uz Vrbas

LAKTAŠI - Mještani Trna u Vrbaskoj ulici postavljaju vreće s pijeskom kako bi pokušali da spriječe izlijevanje vode i ugrožavanje domaćinstava, a prema nezvaničnim informacijama u pojedinim dijelovima ovog mjesta ima manjih izlijevanja.

Izlilo se jezero u Trnu

Vještačko jezero u Trnu izlilo se na dva pravca, prema firmi Majkić DOO i prema AKS brzoj pošti.

Svjedočenje Bogoljuba Jovičića: Iskočio iz auta i pobjegao otmičarima

BANJALUKA - Bogoljub Jovičić rekao je u Okružnom sudu u Banjaluci da noćima ne može zaspati, da pije lijekove i da se plaši svega otkako je preživio napad, odnosno otmicu u februaru ove godine, kada su ga dvojica napadača, kako je izjavio, šutirali nogama dok je ležao.

Uz prijetnju nožem opljačkao kladionicu u Trnu

LAKTAŠI – Nepoznati napadač opljačkao je juče sportsku kladionicu u Trnu, opština Laktaši, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Stari most koji povezuje Priječane i Trn u novom ruhu

BANJALUKA - Sanacija mosta na rijeci Vrbas koji povezuje naselja Priječani i Trn je završena te je u subotu zvanično pušten u upotrebu, rekla je Dragana Kovačević, načelnica Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u opštini Laktaši.

Normalizovan saobraćaj u Trnu

BANJALUKA - Saobraćaj na putu Banjaluka-Klašnice, u mjestu Trn, normalizovan je nakon završenog policijskog uviđaja saobraćajne nezgode koja se dogodila jutros, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U Trnu obustavljen saobraćaj zbog udesa

BANJALUKA - Saobraćaj je obustavljen na regionalnom putu Banjaluka - Laktaši, u mjestu Trn, zbog saobraćajne nezgode u kojoj je pričinjena materijalna šteta, ali nema povrijeđenih, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Opljačkana pumpa u Trnu, potraga za naoružanim razbojnicima

LAKTAŠI - Dvojica zasad nepoznatih, naoružanih razbojnika, opljačkala su u noći između četvrtka i petka benzinsku pumpu "Nis Petrol" u mjestu Trn, opština Laktaši, a iz koje su ukrali oko 500 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije