Trn

"3x3 Street Ball" turnir u Trnu

Mjesna zajednica Trn organizuje drugi "3x3 Street Ball" turnir, koji će biti održan 30. i 31. avgusta na košarkaškim terenima u naselju Trn, kod Laktaša.

Zapalio se auto u Trnu

BANJALUKA - Vatrogasci iz Laktaša intervenisali su danas u naselju Trn gdje je došlo do samozapaljenja automobila, a povrijeđenih u ovoj nezgodi nije bilo.

Saobraćajna nezgoda u Trnu

TRN – Saobraćajna nezgoda dogodila se u poslijepodnevnim časovima u Trnu.

Obustava nastave u Banjaluci, Novom Gradu, Čelincu i Laktašima

BANJALUKA - Zbog poplava koje su pogodile Republiku Srpsku u mnogim opštinama i gradovima proglašeno je vanredno stanje, a ministar prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske Natalija Trivić poručila je da je obustavljena nastava u Banjaluci, Tesliću, Novom Gradu, Čelincu, Trnu i Laktašima.

Sirene za uzbunu i u Trnu, policija upozorava građane

U Trnu su se dvedesetak minuta poslije ponoći oglasile sirene za uzbunu zbog poplave.

Mještani u Trnu postavljaju vreće s pijeskom uz Vrbas

LAKTAŠI - Mještani Trna u Vrbaskoj ulici postavljaju vreće s pijeskom kako bi pokušali da spriječe izlijevanje vode i ugrožavanje domaćinstava, a prema nezvaničnim informacijama u pojedinim dijelovima ovog mjesta ima manjih izlijevanja.

Izlilo se jezero u Trnu

Vještačko jezero u Trnu izlilo se na dva pravca, prema firmi Majkić DOO i prema AKS brzoj pošti.

Svjedočenje Bogoljuba Jovičića: Iskočio iz auta i pobjegao otmičarima

BANJALUKA - Bogoljub Jovičić rekao je u Okružnom sudu u Banjaluci da noćima ne može zaspati, da pije lijekove i da se plaši svega otkako je preživio napad, odnosno otmicu u februaru ove godine, kada su ga dvojica napadača, kako je izjavio, šutirali nogama dok je ležao.

Uz prijetnju nožem opljačkao kladionicu u Trnu

LAKTAŠI – Nepoznati napadač opljačkao je juče sportsku kladionicu u Trnu, opština Laktaši, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Stari most koji povezuje Priječane i Trn u novom ruhu

BANJALUKA - Sanacija mosta na rijeci Vrbas koji povezuje naselja Priječani i Trn je završena te je u subotu zvanično pušten u upotrebu, rekla je Dragana Kovačević, načelnica Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u opštini Laktaši.

Najčitanije