Trnovo

Helikopter Oružanih snaga BiH gasio požar kod Trnova

SARAJEVO - Helikopter Oružanih snaga BiH danas je angažovan na pružanju pomoći u gašenju požara u rejonu planine Treskavice, opština Trnovo, na osnovu ukazane potrebe i hitnog zahtjeva Operativno-komunikacijskog centra - 112 (OKC-112) Ministarstva bezbjednosti BiH.

Pokušaj otmice 10-godišnjeg dječaka, pokrenuta potraga

Policija u Trnovu pokrenula je opsežnu potragu nakon što im je prijavljen pokušaj otmice 10-godišnjaka.

Prevrnuo se automobil na prevoju Rogoj, dvoje povrijeđeno

TRNOVO - Dvije osobe lakše su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi na planinskom prevoju Rogoj, javljaju federalni mediji.

Oko hiljadu domaćinstava Trnovog polja 1 i 2 i Kotorskog čeka pitku vodu

DOBOJ - Umjesto tehničke vode, mještani dobojskih naselja Trnovo polje 1 i 2 mogu se konačno nadati pitkoj vodi, a ona će njihovim slavinama poteći zahvaljujući kompromisu postignitom s komšijama u Kotorskom.

Trnovo: Snijeg 60 centimetara, ekipe na terenu

TRNOVO - Na području opštine Trnovo snijeg pada promjenjivim intezitetom već sedam dana. Snježni pokrivač trenutno iznosi 60 centimetara, a saobraćaj se odvija bez problema i zastoja.

U Trnovu oduzeto 7.327 paklica cigareta

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH oduzeli su u Trnovu 7.327 paklica cigareta tržišne vrijednosti 33.000 KM, jer nisu bile obilježene akciznim markicama UIO.

Opštini Trnovo biće uručeno jedno sanitetsko vozilo

TRNOVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će opština Trnovo dobiti jedno od pet sanitetskih vozila, donaciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja će biti predata na korištenje 5. oktobra na otvaranju novog objekta bolnice u Istočnom Sarajevu.

U Delijaš prevezena 93 migranta iz Bihaća

TRNOVO - U Azilantski centar Delijaš u Trnovu danas su prevezena 93 migranta iz Bihaća, saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima BiH.

Pronađen mladić sa poteškoćama u razvoju

SARAJEVO - Mladić sa poteškoćama u razvoju, koji je nestao na lokalitetu Gaj u opštini Trnovo, pronađen je bez povreda u mjestu Brda prema Rakitnici, saopštila je Gorska služba spašavanja - stanica Sarajevo.

Rode u 2018. nisu sletjele u Jezero, Trnovo, Istočni Drvar, Kalinovik

JEZERO, ISTOČNI DRVAR - Zlatnik ili druga vrsta poklona koji se najčešće dodjeljuje prvorođenim bebama u novoj godini još čekaju na prvu prinovu u pojedinim lokalnim zajednicama u RS.

Najčitanije