Trnovo

Oko hiljadu domaćinstava Trnovog polja 1 i 2 i Kotorskog čeka pitku vodu

DOBOJ - Umjesto tehničke vode, mještani dobojskih naselja Trnovo polje 1 i 2 mogu se konačno nadati pitkoj vodi, a ona će njihovim slavinama poteći zahvaljujući kompromisu postignitom s komšijama u Kotorskom.

Trnovo: Snijeg 60 centimetara, ekipe na terenu

TRNOVO - Na području opštine Trnovo snijeg pada promjenjivim intezitetom već sedam dana. Snježni pokrivač trenutno iznosi 60 centimetara, a saobraćaj se odvija bez problema i zastoja.

U Trnovu oduzeto 7.327 paklica cigareta

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH oduzeli su u Trnovu 7.327 paklica cigareta tržišne vrijednosti 33.000 KM, jer nisu bile obilježene akciznim markicama UIO.

Opštini Trnovo biće uručeno jedno sanitetsko vozilo

TRNOVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će opština Trnovo dobiti jedno od pet sanitetskih vozila, donaciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja će biti predata na korištenje 5. oktobra na otvaranju novog objekta bolnice u Istočnom Sarajevu.

U Delijaš prevezena 93 migranta iz Bihaća

TRNOVO - U Azilantski centar Delijaš u Trnovu danas su prevezena 93 migranta iz Bihaća, saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima BiH.

Pronađen mladić sa poteškoćama u razvoju

SARAJEVO - Mladić sa poteškoćama u razvoju, koji je nestao na lokalitetu Gaj u opštini Trnovo, pronađen je bez povreda u mjestu Brda prema Rakitnici, saopštila je Gorska služba spašavanja - stanica Sarajevo.

Rode u 2018. nisu sletjele u Jezero, Trnovo, Istočni Drvar, Kalinovik

JEZERO, ISTOČNI DRVAR - Zlatnik ili druga vrsta poklona koji se najčešće dodjeljuje prvorođenim bebama u novoj godini još čekaju na prvu prinovu u pojedinim lokalnim zajednicama u RS.

U Krupačkim stijenama prevrnula se cisterna za cement

ISTOČNO SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Lukavica-Trnovo, u mjestu Krupačke stijene, usljed prevrtanja cisterne za cement lakše je povrijeđen vozač cisterne, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Ljubavna priča roda u Trnovu: Struja ubila Muju, Fata zauvijek otišla

SANSKI MOST - Mještani Trnova, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, ovih dana su u žalosti zbog tragične ljubavne priče dvije rode koje su svile svoje gnijezdo u samom centru sela jer je nesretnim slučajem stradala jedna, i to mužjak Mujo.

Saobraćajna nezgoda u Trnovu, povrijeđena tri lica

SARAJEVO - Tri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u blizini brane Bogatići na području opštine Trnovo, javili su federalni mediji.

Najčitanije