Trofej

Jokić zvanično najbolji na svijetu, ali nije donio pobjedu Denveru

Sada je i zvanično - Nikola Jokić je najbolji košarkaš na svijetu.

"Maserati" promovisao najsnažnije modele ikada

Čuveni italijanski sportski brend "Maserati" promovisao je svoju najsnažniju seriju ikada predstavljajući "Trofej kolekšn" i tako otvorio novu stranicu svoje istorije. Sada su sva tri bisera ovog ekskluzivnog brenda članovi moćne "Trofej kolekcije" levante, gibli i kvatroporte.

Čekanju je kraj: Najvredniji trofej u vitrinama Enfilda

Poslije tačno 30 godina, pehar namijenjen pobjedniku Premijer lige došao je u ruke fudbalera Liverpula.

Četvrti "FIS trofej" na Palama okupio takmičare iz 18 zemalja

Na stazama Ski-centra "Ravna planina" na Palama danas je počeo dvodnevni četvrti "FIS trofej Ravna planina" na kojem će se u FIS trkama muškog i ženskog veleslaloma i slaloma takmičiti 80 skijaša iz 18 zemalja.

Ukraden trofej Tur de fransa Gerenta Tomasa

PARIZ - Poznati biciklistički tim "Skaj" saopštio da je trofej sa ovogodišnjeg Tur de fransa, koji je osvojio njihov takmičar Gerent Tomas, ukraden na bilicklističkom šou u Britaniji.

Smotra nada fudbala

Treći međunarodni dječiji festival trofej "Urije Prijedor 2018" održaće se od 10. do 12. avgusta, a na njemu učestvuju pioniri i predpioniri. Utakmice će se igrati u Prijedoru, Novom Gradu i Banjaluci.

Igračima Partizana 10.000 evra za trofej Kupa

Čelnike kluba je plasman u finale Kupa inspirisao da dupliraju premije i na taj način dodatno motivišu tim da spasi sezonu

Strani lovci ne mogu iznijeti trofej iz BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Ogroman potencijal za lovni turizam, kojim bi se mogao privući veliki broj turista u BiH, čime bi mogla profitirati i država, nije kvalitetno iskorišten, a jedan od razloga leži u neizdavanju CITES sertifikata (Konvencija o međunarodnoj trgovini ugroženim vrstama divlje faune i flore), koji omogućava iznošenje ulovljenog trofeja iz BiH.

Mališani ponovo oduševili

Fudbalski klubovi Borac iz Banjaluke, Šampion iz Ilidže i Profesor Bolesnikov iz Novog Sada osvojili su pehare na 3. međunarodnom turniru "Trofej Spartanac" u generacijama 2005, 2006. i 2011. Mališani su ponovo oduševili.

Klinci pokazali fudbalsko znanje

Banjaluka i OFK Spartak 2013 proteklog vikenda bili su domaćini 3. međunarodnog turnira "Trofej Spartanac", na kojem su učestvovale ukupno 42 ekipe i fudbalsko znanje su pokazali dječaci rođeni 2007, 2008, 2009. i 2010.

Najčitanije