Trogir

Munja izazvala požar u Trogiru, vatru gase kanaderi i 22 vozila

Nešto poslije 17 sati munja je izazvala požar kod Trogira, zbog čega su se oglasile sirene za uzbunu, a u gašenje požara uključili su se i kanaderi pored 22 vatrogasna vozila i 75 vatrogasaca.

U Trogiru mazali izmet po autima: "Ne brinite, više nećemo dolaziti"

TROGIR - Nakon Zagrepčanke kojoj su u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i pokidali brisače, Dalmatinskom portalu se javio još jedan čovjek iz Solina koji je doživio istu stvar.

Uhapšen mladić u Trogiru koji je djevojci iz BiH slomio ruku

TROGIR - PU splitsko-dalmatinska saopštila je danas da je u nedjelju je u Trogiru uhapšen mladić (24) koji je državljanki BiH (24) slomio ruku.

Pljačkaš pokušao da proguta novčanice kada je uhvaćen

SPLIT - Policija u Trogiru uhapsila je 30-godišnjaka zbog sumnje da je izvršio pljačku i pokušaj pljačke, a tom prilikom pokušao je da proguta ukradene novčanice.

Ne može se zaposliti u struci: Skidam se i tako zarađujem

Otkako je procvjetala platforma OnlyFans, sve više Hrvatica se skida za nju i tako zarađuje novac.

Kod Trogira ulovljena ajkula teška pola tone

TROGIR - Marko Šola, ribar iz Trogira, ulovio je ajkulu u blizini Rogoznice, koja je teška oko pola tone.

Požar kod Trogira, angažovani helikopter i kanader

SPLIT - U akciju gašenja požara na području Plano kod Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji popodne su upućeni po jedan kanader i helikopter Oružanih snaga Hrvatske.

Automobil sletio s puta, poginula žena, troje povrijeđeno

TROGIR - Jedna žena poginula je jutros prilikom slijetanja automobila sa puta kod Trogira, dok je troje ljudi povrijeđeno.

Lokalizovan požar kod Trogira, izgorjelo 35 hektara niskog rastinja

SPLIT - Oko 35 hektara niskog rastinja izgorjelo je u požaru koji je buknuo na području Križnjaka, iznad Planog kod Trogira, a večeras je lokalizovan.

"Nezavisne" u posjeti Trogiru: Grad u kojem je svaki kamen spomenik

Trogir je riznica boja i oblika, zapanjujućeg postanka i jedinstvenog sadržaja, koja se gradila vijekovima, mudro i temeljno. To je gradić na području srednje Dalmacije sa starom jezgrom čije obalne dijelove sa svih strana okružuje more.

Najčitanije