Trojke

Šeranić uručio ček porodici iz Zvornika koja je dobila trojke

ZVORNIK - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uručio je danas u Zvorniku ček od 2.100 KM porodici Ristanović, koja je vantjelesnom oplodnjom dobila trojke - tri sina.

Uručena kolica i pokloni milićkim trojkama

MILIĆI - Pomoćnik ministra za porodicu Republike Srpske Bosiljka Bošnjak danas je u Milićima roditeljima prvih trojki rođenih u ovoj godini u Srpskoj, Borki i Strahinji Marković, poklonila kolica za bebe i set bebi-opreme, u ukupnoj vrijednosti 2.100 KM.

Mislila da joj se pokrenuo kamen u bubregu, rodila trojke

Ono za šta je vjerovala da su bolovi u bubregu ispostavilo se da su – trojke!

Rođene prve trojke u RS u ovoj godini

BANJALUKA - Majka iz Milića rodila je trojke u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci.

Tri trojke i 17 parova blizanaca pohađaju istu školu

​Osnovnu školu TOKI Istiklal na jugu Turske pohađa 17 blizanaca i tri trojke.

Porodicama trojki po 2.100 KM

BANJALUKA - U okviru Nedjelje djeteta danas je organizovan prijem za porodice Jerkić i Vidović, koje su u protekloj godini dobile trojke, a presrećni roditelji kažu da su im bebe najveća radost i uspjeh.

Trojke izgubile dječji dodatak zbog 1,05 KM

BANJALUKA - Prema Zakonu o dječjoj zaštiti cenzus za ostvarivanje prava na dodatak za djecu u porodicama sa troje djece je 82,95 KM po članu, dok porodica Trkulja iz Banjaluke ima 84 KM po članu, zbog čega im se, kako je navedeno u rješenju Centra za socijalni rad Banjaluka, ne priznaje pravo na dječji dodatak.

Trostruka radost i slatke brige stigle u porodicu Jerkić iz Banjaluke

BANJALUKA - Maja i Mladen Jerkić iz Banjaluke roditelji su prvih trojki koje su ove godine rođene u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Krava otelila trojke

SANSKI MOST - Nesvakidašnji slučaj dogodio se na imanju poljoprivrednog proizvođača Edisa Brakića u sanskom naselju Zdena, gdje je krava otelila tri teleta, što je prava rijetkost.

"Fagus" donirao kolica za prve kotorvaroške trojke

KOTORVAROŠ - Kompanija Fagus juče je upriličila svečano uručivanje kolica za prve kotorvaroške trojke na benzinskoj pumpi Bor Petrol u Kotor Varošu.

Najčitanije