Trovanje

Rasprava oko trovanja Navaljnog zaoštarava odnose Njemačke i Rusije

OMSK - Raspava oko uzroka lošeg zdravstvenog stanja Alekseja Navaljnija zaoštrava odnose između Njemačke, u kojoj se ruski opozicioni lider trenutno liječi, i Rusije, koja negira optužbe Berlina da je Navaljni otrovan novičokom.

Najmanje 25 osoba u Norveškoj otrovano ugljen monoksidom

OSLO - Najmanje 25 osoba, uglavnom mladih, prebačeno je u bolnicu u Oslu zbog trovanja ugljen monoksidom nakon što su prisustvovali zabavi u podzemnom bunkeru, pišu norveški mediji.

Ruski ljekari Nijemcima: Kako ste utvrdili da je Navaljni otrovan?

OMSK - Bolnica u Omsku u kojoj se liječio ruski bloger i opozicioni lider Aleksej Navaljni zatražila je od njemačkih kolega iz bolnice "Šarite", gdje ja sada na liječenju, da objave podatke na osnovu kojih su utvrdili da se radi o trovanju.

Borel: EU osuđuje mogući pokušaj trovanja Navalnog

BRISEL - Preliminarni rezultati ispitivanja Univerziteske bolnice Charite u Berlinu ukazuju na to da je ruski opozicioni lider Aleksej Navalni otrovan tokom boravka u Sibiru, poručio je večeras šef diplomatije EU Žosep Borel.

Merkel: Istražiti slučaj trovanja Navaljnog

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je Rusiju da istraži slučaj navodnog trovanja ruskog opozicionara Alekseja Navalnog.

Njemački doktori: Navaljni vjerovatno otrovan

BERLIN - Testiranje je pokazalo da je ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni vjerovatno otrovan, saopštila je danas berlinska klinika Šarite, u koju je prebačen iz Rusje na liječenje.

Ljekar: Navaljni ima bolest metabolizma

OMSK - Glavni ljekar u sibirskoj bolnici u kojoj se liječi ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni izjavio je da mu je postavljena dijagnoza bolesti metabolizma koja je posljedica niskog nivoa šećera u krvi.

U tijelu Navaljnog pronađena supstanca opasna i po okolinu?

Direktor Fonda za borbu protiv korupcije, čiji je Navaljni osnivač, Ivan Ždanov rekao je da su, prema riječima predstavnika saobraćajne policije, u organizmu Navaljnog pronašli opasnu supstancu, koja ne predstavlja samo opasnost za njega, nego i za njegovu okolinu.

Ljekari uspjeli da stabilizuju stanje Navaljnog

OMSK - Ljekari su uspjeli da stabilizuju stanje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog i trenutno je u toku uspostavljanje dijagnoze, izjavio je danas zamjenik šefa Urgentnog centra u Omsku Anatolij Kiliničenko.

Avio-kompanija: Navaljni nije jeo ni pio ništa na letu

MOSKVA - Portparol avio-kompanije S7, čijim avionom je ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni putovao kada mu je pozlilo, saopštio je danas da Navaljni tokom leta nije ništa ni jeo ni pio.

Najčitanije