Trovanje

Dvoje djece u teškom stanju zbog trovanja?

OLOVO, SARAJEVO - U Klinici za infektivne bolesti KCUS jutros je hospitalizirano desetero djece sa povišenom temperaturom, prolivom i povraćanjem, dok dvoje mališana ima izraženu težu kliničku sliku, a ostala su sa srednje teškom kliničkom slikom, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

KCUS: U bolnici desetoro djece, dvoje u težem stanju

SARAJEVO - Na Klinici za infektivne bolesti KCUS-a jutros je hospitalizovano desetoro djece s povišenom temperaturom, proljevom i povraćanjem, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Više djece hospitalizovano zbog simptoma trovanja hranom

OLOVO - Petoro djece koja su boravila u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići kod Olova sinoć je hitno prebačeno na Infektivnu kliniku sarajevskog Kliničkog centra zbog simptoma trovanja hranom.

Djeca otrovana na Hvaru odletjela za Rim

Petogodišnji dječak i djevojčica (14) koji su prije nedjelju dana otrovani ugljen-monoksidom na jedrenjaku na Hvaru poletjeli su avionom sa splitskog aerodroma za Rim.

Oporavlja se djevojčica otrovana na brodu na Hvaru

HVAR - Italijanska djevojčica (14) koja se prije nekoliko dana otrovala ugljen monoksidom na brodu "Atlantia" na Hvaru, premještena je sa Jedinice intenzivnog liječenja za djecu na odjeljenje i kako prenosi "Slobodna Dalmacija", pri svijesti je i komunicira.

Djecu otrovanu na Hvaru počeli da bude iz kome

ZAGREB - Zdravlje dvoje djece od pet i 14 godina koja su se otrovala na brodu kod Hvara, stabilno je, pa su skinuti sa respiratora i dišu samostalno.

Brat i sestra u indukovanoj komi nakon trovanja na Hvaru

SPLIT - Petogodišnji dječak i njegova 14-godišnja sestra koji se u splitskoj bolnici liječe od trovanja ugljen-monoksidom na brodu kod Hvara, imaju određene promjene na mozgu, pokazao je pregled magnetnom rezonancom.

Djeca otrovana na brodu imaju promjene na mozgu

SPLIT - Petogodišnji dječak iz Italije i njegova 14-godišnja sestra, koji leže u vještački izazvanoj komi na respiratoru u splitskoj bolnici, imaju promjene na mozgu zbog udisanja ugljen-monoksida, javlja "Slobodna Dalmacija".

Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali Italijani

SPLIT - Vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali italijanski turisti kod Hvara uhapšeni su, saopštila je Splitsko-dalmatinska PU.

Policajcima pozlilo na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani

Dvojica policajaca koji su obavljali uveđaj na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani završila su na Hitnoj, jer im je pozlilo.

Najčitanije