Trovanje

Mještani sanskih sela otrovali se vodom

SANSKI MOST - Više desetina osoba sa stomačnim tegobama javilo se proteklih nekoliko dana u Dom zdravlja u Sanskom Mostu, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Masovno trovanje pasa u Podgorici

PODGORICA - Nevladina organizacija "Prijatelji životinja" u Podgorici saopštila je da su mještani podgoričkog naselja Mareza danas prijavili veliki broj otrovanih pasa i drugih domaćih životinja u tom naselju.

Učenici za ručak dobili čorbu punu crva

RIJEKA - U riječkoj Osnovnoj školi "Dolac" djeci su za ručak dali tjesteninu sa crvima.

Više od 80 umrlih od alkohola

GUVAHATI - Najmanje 84 osobe su umrle, a oko 200 je hospitalizovano nakon konzumacije ilegalno proizvedenog alkoholnog pića u državi Asam na sjeveroistoku Indije, izjavio je danas indijski zvaničnik Himanta Bisva Šarma.

Žena umrla nakon večere u restoranu sa Mišelinovom zvjezdicom

​MADRID - Jedna žena je preminula, a 29 ljudi otrovalo se nakon obroka u prestižnom restoranu u Španiji.

Student pojeo špagete stare pet dana i preminuo

Student AJ (20) iz Brisela u Belgiji umro je u snu nakon što je pojeo špagete u umaku od paradajza koji su pet dana stajali na na kuhinjskoj radnoj ploči.

Pšenicom otrovano oko 70 životinja

BEOGRAD - Oko 70 životinja uginulo je u prethodna dva dana kod Vršca, usljed, kako se pretpostavlja, trovanja sjemenom pšenice, saopštilo je Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

U Tuzli sedam osoba zatražilo pomoć zbog trovanja hranom

TUZLA - Sedam lica zatražilo je pomoć u Hitnoj medicinskoj službi Doma zdravlja Tuzla zbog sumnje trovanja hranom, te su prebačeni u Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla.

Oglasila se manekenka otrovana u Solsberiju

SOLSBERI - Jedna od dvije osobe otrovane u restoranu u Solsberiju, tridesetogodišnja manekenka Ana Šapiro, ispričala je britanskom listu "The Sun" da od 2006. godine nije državljanka Rusije i da je njen muž Aleks King, drugi nastradali u incidentu, Britanac. Na taj način, ona je demantovala pojedine navode da nema Rusa među žrtvama ovog incidenta.

Panika u Solzberiju, trovanje u restoranu?

LONDON - Britanska policija blokirala je sinoć prilaz restoranu u Solzberiju nakon što je dobila poziv da je jednom muškarcu i ženi pozlilo pošto su tu jeli, javio je "Reuters", podsjetivši da su u tom engleskom gradu u martu otrovani dvostruki ruski agent Sergej Skripalj i njegova kćerka.

Najčitanije