Trudnica

Trudnica optužena za smrt nerođenog djeteta u pucnjavi

Nakon što je izgubila dijete u pucnjavi, žena je uhapšena, iako nije pucala.

Zadavile kablom trudnicu i izvadile bebu iz stomaka, htjele dijete za sebe

Klarisa Figeroa (46) i njena kćerka Dizajr (24) su optužene za ubistvo 19-godišnje Marlin Očoa-Lopez.

Devet nevjerovatnih činjenica koje vam niko nije rekao o porođaju

Bilo da vam se bliži dan kada ćete se poroditi ili imate još nekoliko mjeseci do jednog od najsrećnijih dana u životu, to je nešto o čemu svakodnevno razmišljate.

Trudnice u Srpskoj više neće plaćati lijek utrogestan

BANJALUKA - Činjenica da će lijek utrogestan, koji se koristi kod rizičnih trudnoća za sprečavanje prijevremenih porođaja i nekih drugih smetnji koje se mogu javiti, ubuduće biti besplatan u RS, veoma je značajna za trudnice, jer neće plaćati nešto što im je neophodno kako bi do kraja iznijele trudnoću.

Škola za trudnice tjera strah

​DOBOJ - Vježbe disanja prvo je što su buduće majke naučile u školi za trudnice, koja je u petak počela s radom u dobojskom Domu zdravlja, a okupila je desetak polaznica.

Stravičan slučaj u Mostaru: Presreli trudnicu, opljačkali je i udarili u stomak

MOSTAR - U ulici Gojka Vukovića sinoć su dvojica razbojnika presrela trudnicu E. K. (31) te fizički nasrnuli na nju, udarivši je u predjelu stomaka, a potom joj, uz prijetnju noža, oteli torbicu u kojoj su se nalazili novac i druge stvari, te je srušili na tlo.

Vozač poginuo, trudnici se bore za život

KRUŠEVAC - Muškarac je poginuo, a žena u poodmakloj trudnoći je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu Kruševac - Đunis, na Čokotinom brdu.

U Srpskoj 99 maloljetničkih trudnoća, najmlađe imale samo 15 godina

BANJALUKA - U Republici Srpskoj tokom 2017. godine zabilježeno je 99 maloljetničkih trudnoća, podaci su Instituta za javno zdravstvo RS, a najmlađe trudnice su imale samo 15 godina.

Alarmantno: Devet trudnica porodilo se bez stručne pomoći

BANJALUKA, DERVENTA - Devet porođaja u RS lani je obavljeno bez prisustva medicinskog osoblja, a koliko je porođaj u kućnim uslovima opasan najbolje svjedoči podatak da je kod jedne porodilje zabilježeno rođenje mrtve bebe.

Horor u Beogradu: Trudnica upucana u leđa

BANJALUKA - Trudnica Olgica S. (35) upucana je u leđa u subotu uveče u Beogradu.

Najčitanije