Trudnica

Trudnica u Banjaluci pokradena dok je kuvala ručak

BANJALUKA - Provalnik je usred dana upao u stan u banjalučkom naselju Starčevica te ženi u poodmakloj trudnoći iz hodnika ukrao torbu s novčanikom i dokumentima, saznaju "Nezavisne".

Preminula trudnica nakon testiranja na dijabetes

KELN - Njemačke vlasti zatvorile su tri apoteke "Hejlig-Gejst" u Kelnu nakon što je jedna trudnica preminula poslije upotrebe testa na dijabetes, javili su danas njemački mediji.

Trudnica koja je skočila sa drugog sprata nije životno ugrožena

NIŠ - Žena iz Prokuplja u sedmom mjesecu trudnoće, koja je zadobila teške tjelesne povrede kada je bježeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive, operisana je u Nišu i ni ona ni beba nisu životno ugrožene.

Ljekari povodom smrti trudnice u Nišu: Činili smo sve da je spasimo

NIŠ - U kliničkom centru u Nišu saopšteno je da su ljekari i medicinsko osoblje učinili sve da spasu život pacijentkinji T. M. iz Kruševca koja je preminula 1. avgusta zbog sepse.

Trudnica bježala od muža, pa skočila sa drugog sprata

PROKUPLJE - Žena iz Prokuplja u sedmom mjesecu trudnoće zadobila je teške tjelesne povrede opasne po život, kada je bježeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive, javio je RTS.

Trudnica preminula u sedmom mjesecu trudnoće zbog sepse

NIŠ - Trudnica iz Kruševca T.M. preminula je juče u Kliničkom centru u Nišu u sedmom mjesecu trudnoće sa bebom zbog posljedica sepse uprkos naporima niških ljekara da se izbore za njen život.

Trudnica optužena za smrt nerođenog djeteta u pucnjavi

Nakon što je izgubila dijete u pucnjavi, žena je uhapšena, iako nije pucala.

Zadavile kablom trudnicu i izvadile bebu iz stomaka, htjele dijete za sebe

Klarisa Figeroa (46) i njena kćerka Dizajr (24) su optužene za ubistvo 19-godišnje Marlin Očoa-Lopez.

Devet nevjerovatnih činjenica koje vam niko nije rekao o porođaju

Bilo da vam se bliži dan kada ćete se poroditi ili imate još nekoliko mjeseci do jednog od najsrećnijih dana u životu, to je nešto o čemu svakodnevno razmišljate.

Trudnice u Srpskoj više neće plaćati lijek utrogestan

BANJALUKA - Činjenica da će lijek utrogestan, koji se koristi kod rizičnih trudnoća za sprečavanje prijevremenih porođaja i nekih drugih smetnji koje se mogu javiti, ubuduće biti besplatan u RS, veoma je značajna za trudnice, jer neće plaćati nešto što im je neophodno kako bi do kraja iznijele trudnoću.

Najčitanije