Trudnoća

Trudna Maja Šuput oduševila fanove

Maja Šuput je objavila nove fotke iz Dubaija, gdje je za praznike putovala s mužem Nenadom. Pjevačica je danas oduševila ekipu fotkama s plaže, a potom je objavila fotke iz noćnog izlaska.

Trudna Slađana Mandić: Pokazala stomak i otkrila pol bebe

Pjevačica, nekadašnja "Zvezda Granda" Slađana Mandić, saopštila je da je ponovo u drugom stanju.

Vodič kroz trudnoću za buduće očeve

Razdoblje trudnoće može biti uzbudljivo ne samo za majke već isto toliko i za očeve, stoga je važno da znate šta se sve događa tokom trudnoće kako biste bili spremni na dolazak bebe, ali i pružili podršku ljepšoj polovici tokom fizičkih i emocionalnih promjena.

Transrodni muškarac trudan po drugi put i presrećan zbog toga

Transrodni muškarac Kayden Coleman (33), iz Njujorka, otkrio je da očekuje svoje drugo dijete, nakon što je jednom već proživio trudnoću i rodio kćerku Azaeliju. Kayden je započeo proces svoje transformacije iz ženske u mušku osobu još 2009. godine, ali nakon što je 2013. godine morao prestati uzimati testosteron, zbog mastektomije, ostao je u drugom stanju s bivšim partnerom.

Nevjerovatna rijetkost: Žena prirodno začela i rodila identične trojke

Dvadesetšestogodišnjakinja Keti Krau iz Valesa na svijet je donijela identične trojke. To je izuzetno rijedak slučaj, tačnije, vjerovatnost da se dogodi je u jednoj od 200 miliona trudnoća.

Ljekari šokirani: Djevojčica zatrudnila s desetogodišnjim dječakom

Desetogodišnji Ivan iz Rusije je navodno napravio dijete svojoj trinaestogodišnjoj drugarici Dariji. Ljekari su uvjereni da je ovo nemoguće, ali djevojčica kaže da nije imala drugog partnera.

Ella Dvornik uporedila stomak u prvoj i drugoj trudnoći

Hrvatska ifluenserica Ella Dvornik nestrpljivo odbrojava dane do kraja trudnoće.

Kćerka predsjednika kluba zatrudnila sa Nigerijcom, Slovenac mu dao otkaz

Nigerijski fudbaler dobio je otkaz u Drugoj ligi Slovenije zbog toga što je kćerka predsjednika kluba zatrudnila sa njim.

Trudna Dajana Penezić, čeka bebu sa fudbalerom

Pjevačica Dajana Penezić u avgustu se udala za fudbalera Darka Gojkovića, a sada je pokazala trudnički stomak.

Koje poze u seksu povećavaju šanse za začeće?

Misionarska poza bi mogla pomoći dvije trećine žena kojima je maternica nagnuta prema naprijed. Naime, ako je muškarac gore, sperma će lakše stići do sluzi koja se nalazi na ulazu u maternicu i lakše prodrijeti naprijed.

Najčitanije