Tuča

Sukob navijača kod Mostara, više povrijeđenih

MOSTAR - Više osoba povrijeđeno je u sukobu navijača fudbalskih klubova "Velež" i "Zrinjski" iz Mostara, koji se dogodio danas u mjestu Drežnica kod Mostara, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Masovna tuča u Mostaru, osam uhapšenih

MOSTAR - Osam mlađih osoba uhapšeno je zbog masovne tuče u kojoj su učestvovali sinoć u mostarskom naselju Zalik.

Jednomjesečni pritvor za navijače Zvezde zbog ubistva u Dvorovima

BIJELJINA - Osnovni sud u Bijeljini odredio je pritvor za 12 navijača Fudbalskog kluba Crvena zvezda koji su učestvovali u tuči od čijih posljedica je preminuo Aleksandar Pantić iz Bijeljine, saopšteno je iz bijeljinskog Okružnog tužilaštva.

U Tužilaštvo privedeno 19 učesnika tuče u Dvorovima

BIJELJINA - U Okružno javno tužilaštvo Bijeljina jutros je privedeno 19 učesnika tuče u Dvorovima u kojoj je stradala jedna osoba, potvrdila je Srni portparol Policijske uprave Bijeljina Spomenka Nenić.

Kobna tuča "Delija" i "Grobara" u Bijeljini: Mladić preminuo, 19 uhapšenih

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimajući niz operativnih i istražnih mjera i radnji, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, identifikovali su i uhapsili 19 lica koja su učestvovali u tuči sa smrtnim posljedicama od kojih je A.P. iz Bijeljine preminuo, a lice B.K zadobio tjelesne povrede.

Muškarac preminuo od povreda u tuči

BIJELJINA - Tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen, rečeno je Srni u bijeljinskoj policiji.

Potukle se žene u burkama, muškarci sve snimili

Pet žena u burkama potuklo se pored prometnog puta u Saudijskoj Arabiji dok je jedna od njih sve vrijeme ispuštala dijete na zemlju i ponovo ga uzimala u ruke.

Žena iz Orašja premlatila supruga

ORAŠJE - Četrdesetogodišnja O.M. uhapšena je nakon što je pretukla supruga u Kopanicama kod Orašja, potvrđeno je "Nezavisnim".

Vlasnik kineske radnje dječakovom glavom udarao o ogradu

DOBOJ - Sve se odigralo munjevito, vlasnik je izašao iz kineske radnje i rukom dohvatio prvog dječaka koji se tu nalazio i počeo ga tući, a u pomoć mu je došla supruga sa metlom u ruci.

Tuča i pucnjava: Jedno povrijeđeno, troje uhapšenih

SARAJEVO - Jedna osoba je teško povrijeđena, a tri su uhapšene u tuči i pucnjavi koja se dogodila mjestu Gornja Luka u općini Ilijaš.

Najčitanije