Tuča

Pijani mladići u Čačku tukli se za vrijeme policijskog časa

ČAČAK - Za vrijeme policijskog časa, večeras oko 18.30, na kružnom putu od Čačka ka Užicu, trojica mladića u vidno alkoholisanom stanju su se potukla.

Fizički obračun u naselju Stup, povrijeđen državljanin Alžira

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Stup, u Ulici Munira Gavrankapetanovića, došlo je do fizičkog obračuna između više osoba.

Tuča migranata u Tuzli, jedan povrijeđen

TUZLA - Jedan migrant povrijeđen je u tuči sa sunarodnicima u Tuzli, a tome je prethodila svađa u pansionu koji su iznajmljivali.

Tuča u Gacku, jedna osoba povrijeđena

TREBINJE - Jedna osoba povrijeđeno je u tuči u Gacku ispred ugostiteljskog objekta u kojem je učestvovala i jedna maloljetna osoba, a policija je ovaj slučaj okarkaterisala kao pokušaj ubistva.

Gušenje hranom uzrok smrti Banjalučanina

BANJALUKA - Gušenje hranom je uzrok smrti Banjalučanina Milorada Bukše koji je preksinoć preminuo u policijskom automobilu, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba u banjalučkom naselju Petrićevac, potvrđeno je za "Nezavisne".

Pogledajte tuču djevojaka u pekari u Požarevcu

POŽAREVAC - Uznemirijući snimak fizičkog obračuna tri djevojke u Požarevcu, koji se dogodio u nedjelju u jednoj pekari u centru grada, objavljen je na društvenim mrežama.

Zatekao ženu sa drugim: Sjekirom izlupao sve, nju udarao po glavi

Četrdesetdevetogodišnji muškarac uhapšen je u Zadru jer je prije sedam dana u porodičnoj kući na ostrvu Ugljanu došao do ulaznih vrata kuće koja su bila zaključana i nasilno ih otvorio pomoću sjekire te ušao u kuću i uz prijetnje fizički napao muškarca.

Migranti provalili u kuću u Zenici pa se potukli

Dva migranta su povrijeđena u međusobnom sukobu više osoba koji se dogodio sinoć u privatnoj napuštenoj kući u zeničkom naselju Broda.

Majka i kćerka pijane izazvale masovnu tuču u avionu

Pijane majka i kćerka, Karin Parkes (56) i Keri (34), optužene su za krivično djelo izazivanja nereda u avionu, na letu za Agadir u Maroku.

Tuča 50 Srba na porodičnoj fešti u Beču

BEČ - Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne srpske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u opštoj "makljaži" je bilo i povrijeđenih, pišu mediji iz Srbije.

Najčitanije