Tuča

Konobar ih zaključao u kafiću u Banjaluci, nastala opšta tuča

BANJALUKA - Više osoba iz Banjaluke uhapšeno je u novogodišnjoj noći zbog tuče u ugostiteljskom objektu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kazne zbog tuča u Banjaluci i Prijedoru

BANJALUKA, PRNJAVOR - Više osoba kažnjeno je zbog tuča i fizičkih napada koji su se za dva dana desila na području Policijske uprave Banjaluka.

Pijani se tukli u banjalučkom lokalu, prekršajni nalog i konobaru

BANJALUKA - J.S. iz Slovenije i P.B. iz Prijedora uhapšeni su u subotu zbog tuče u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, a konobar koji je radio dobio je prekršajni nalog, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Tuča ispred noćnog kluba u Prnjavoru, napadnuta maloljetna osoba

BANJALUKA - Policija u Prnjavoru uhapsila je lica čiji su inicijali N.R. iz Njemačke i D.P. iz Modriče zbog sumnje da su fizički napali maloljetno lice, te time počinili krivično djelo tjelesna povreda.

Banjalučanin napao Slovenca pa dobio udarac u glavu

​BANJALUKA - B.R. iz Banjaluke uhapšen je zbog tuče i fizičkog napada na sugrađanina i državljana Slovenije koji se desio sinoć u banjalučkom lokalu.

Pijan se potukao sa sugrađaninom pa uhapšen

ZVORNIK - Osoba S.L. iz Šekovića uhapšena je zbog pijanstva i tuče sa sugrađaninom, koji je potom pomoć zatražio u lokalnom Domu zdravlja.

Tuča maloljetnika u banjalučkom naselju Borik, dvojica povrijeđena

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Borik došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo više maloljetnih lica, a dva su povrijeđena, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučani mladiću slomili nos, izbili zube, prijetili i pištoljem

BANJALUKA - Policija u Banjaluci uhapsila je Milana S. (19) Petra K. (21) i Danila G. (24) iz tog grada zbog sumnje da su pijani pretukli mladića kojem su polomili nos i izbili dva zuba.

Banjalučanin pijan napao dva Srpčanina ispred noćnog kluba pa uhapšen

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je M.S. iz Banjaluke nakon što je utvrdila da je fizički napao N.O. i O.O. iz Srpca.

Opšta tuča u turskom parlamentu

ANKARA - Rasprava o bužetu u Turskom parlamentu završila se tučom između poslanika.

Najčitanije