Tužba

Zvijezda "Igre prijestola" podigla tužbu protiv Mensona

Britanska glumica Esme Bjanko (38), koja se proslavila u seriji "Igra prijestola", podnijela je tužbu protiv bivšeg dečka, muzičara Merilina Mensona (52) za silovanje i nasilno ponašanje prema njoj.

Prištinski advokat sprema tužbu protiv Dika Martija i Karle del Ponte

PRIŠTINA - Prištinski advokat Tom Gaši najavio je da priprema civilnu tužbu protiv nekadašnjeg izvjestioca Savjeta Evrope Dika Martija i bivše glavne tužiteljke Haškog tribunala Karle del Ponte.

Mitrović: Tužiću Stanivukovića za klevetu

Vedran Mitrović, bivši direktor "Akvane" za "Nezavisne", rekao je da su ove optužbe potpuna laž, te da njegova porodica najviše ispašta i noćima ne spava.

Andrea Trinkijeri tužio Partizan

Italijanski košarkaški stručnjak Andrea Trinkijeri tužio je svoj bivši klub, beogradski Partizan.

Saša Obradović tužio Zvezdu

Bivši trener Crvene zvezde Saša Obradović tužio je klub.

Evropska komisija će tužiti Slovačku, Njemačku i Sloveniju

BRISEL - Evropska komisija saopštila je danas da će tužiti Slovačku za višegodišnje kršenje zakonskih ograničenja zagađenja vazduha i da je pokrenut pravni postupak protiv Njemačke i Slovenije jer nisu ispunile obećanja za očuvanje prirode i preradu vode.

Dodik najavio tužbe protiv članova CIK-a

ISTOČNO SARAJEVO - Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, najavio je da će SNSD u toku iduće sedmice podnijeti tužbe protiv svakog člana CIK-a koji je glasao za poništavanje izbora u Doboju i Srebrenici zbog kršenja zakona, ponašanja za vrijeme izbora i eliminacije izbora u Doboju i Srebrenici.

Vrhovni sud odbacio tužbe protiv Trampa

VAŠINGTON - Vrhovni sud SAD odbacio je tužbe protiv bivšeg predsjednika Donalda Trampa koje ga terete da je tokom mandata prekršio odredbe Ustava o sprečavanju korupcije zadržavanjem vlasništva nad svojom poslovnom imperijom, uključujući hotel u blizini Bijele kuće.

Predsjednik trebinjskog NDP-a najavio tužbu protiv Nebojše Vukanovića

TREBINJE - Predsjednik Gradskog odbora NDP-a Trebinje Bojan Šapurić najavio je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv narodnog poslanika Nebojše Vukanovića zbog tvrdnji da NDP u trebinjski parlament ulazi zahvaljujući malverzacijama sa glasovima iz inostranstva.

Direktori škola tuženi jer su insistirali na maskama?

BEOGRAD - Direktori više od 300 osnovnih i srednjih škola u Beogradu tuženi su zato što su uslovljavali učenike i zaposlene da nose zaštitne maske u školama, navodi Vesna Vojvodić Mitrović iz Granskog sindikata prosvjetnih radnika Srbije "Nezavisnost" u autorskom tekstu koji je prenio Blic.

Najčitanije