Tužba

Bolnica tužila Bokija 13 jer nije platio operaciju smanjivanja želuca

Privatna skopska bolnica "Sistina" tužila je prvooptuženog u slučaju "Reket" Bojana Jovanovskog zato što nije platio troškove operacije smanjivanja želuca.

Tužba protiv Trampa za silovanje

NJUJORK - Žena koja je optužila američkog predsjednika Donalda Trampa da ju je silovao prije više od 23 godine u jednoj prodavnici u Njujorku podnijela je danas tužbu protiv njega zbog njegovih izjava u junu u kojima je poricao da ju je napao.

Višković: Novi avion stiže u Srpsku kad bude uplaćen sav novac

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je da kontratužba FBiH protiv Srpske, koja se odnosi na indirektne poreze, nema zakonski niti pravni efekat.

U Sudu BiH počelo ročište po tužbi RS protiv FBiH

BANJALUKA - U Sudu BiH počelo je ročište po tužbi Vlade Republike Srpske protiv Federacije BiH (FBiH) zbog duga od raspodjele prihoda od indirektnih poreza u iznosu od 34.571.047 KM.

Tužio ljubavnika svoje žene za razaranje braka i dobio 750.000 dolara

Muškarac iz Sjeverne Karoline bio je toliko potresen svojim razvodom da je zbog njega tužio ljubavnika svoje žene za kojeg tvrdi da je kriv za konac njihovog braka. Ova tužba rezultirala je pobjedničkom presudom u visokom iznosu od 750 000 dolara.

Počinje suđenje "Volkswagenu" po kolektivnoj tužbi

HANOVER - U Njemačkoj danas počinje suđenje proizvođaču automobila "Volkswagen" po kolektivnoj tužbi zbog skandala sa emisijama dizelskih motora, što je prvi ovakav proces u zemlji.

Prvo ročište po tužbi Srpske protiv FBiH u oktobru

SARAJEVO - Pripremno ročište po tužbi Republike Srpske protiv Federacije BiH, podnesenoj zbog duga po osnovu raspodjele prihoda od indirektnih poreza, biće održano krajem oktobra, potvrđeno je u Sudu BiH.

Nijemci tuže Volkswagen, pridružuju se i oštećeni Hrvati

ZAGREB - Zbog manipulacije s podacima o izduvnim gasovima u vozilima s dizel-motorima EA 189 iz Volkswagen grupe, Savezno udruženje njemačkih potrošača iz Berlina pokrenulo je najveću kolektivnu tužbu u Evropi, kojoj se priključuju i hrvatski potrošači.

Tužba protiv Šredera zbog brakolomstva

BERLIN - Nekadašnji njemački kancelar Gerhard Šreder suočen je sa tužbom zbog brakolomstva.

Višković: Tužba protiv FBiH spremna

SRBAC - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je tužba protiv Federacije BiH (FBiH) zbog duga prema Srpskoj koji je prouzrokovan neutvrđivanjem koeficijenata za raspodjelu prihoda od indirektnih poreza - spremna i sigurno će biti podnesena.

Najčitanije