Tužba

Predsjednik trebinjskog NDP-a najavio tužbu protiv Nebojše Vukanovića

TREBINJE - Predsjednik Gradskog odbora NDP-a Trebinje Bojan Šapurić najavio je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv narodnog poslanika Nebojše Vukanovića zbog tvrdnji da NDP u trebinjski parlament ulazi zahvaljujući malverzacijama sa glasovima iz inostranstva.

Direktori škola tuženi jer su insistirali na maskama?

BEOGRAD - Direktori više od 300 osnovnih i srednjih škola u Beogradu tuženi su zato što su uslovljavali učenike i zaposlene da nose zaštitne maske u školama, navodi Vesna Vojvodić Mitrović iz Granskog sindikata prosvjetnih radnika Srbije "Nezavisnost" u autorskom tekstu koji je prenio Blic.

Boris Beker pred sudom zbog trofeja s Vimbldona

Bivši njemački teniser Boris Beker pojavio se pred sudom u Londonu, optužen da nije predao dva trofeja sa Vimbldona, koje je trebalo da proda.

"Hit je ovih dana tužiti premijera"

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je tuženje premijera hit u zadnjih nekoliko dana i najavio da i sam sprema razne tužbe.

Podnesene prve tužbe protiv Austrije zbog Išgla

BEČ - Podnesene su prve tužbe protiv Republike Austrije povodom infekcije virusom korona u austrijskom skijaškom centru Išgl, gradiću koji je postao poznat širom svijeta na početku pandemije.

Vanesa Brajant tužila odjeljenje šerifa u Los Anđelesu

Vanesa Brajant, udovica legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta, podnijela je tužbu protiv šerifovog odjeljenja Los Anđelesa i šerifa Aleksa Vilanueve zbog nedozvoljenog objavljivanja fotografija mjesta helikopterske nereće, u kojoj je poginuo njen muž i njihova 13-godišnja kćerka Ðijana.

Džumhur najavljuje tužbu: Da li bi tako Rodžeru ili Rafi?

Najbolji teniser BiH Damir Džumhur najavio je tužbu protiv organizatora Rolan Garosa zbog suspenzije sa turnira, nakon što je njegov trener Petar Popović bio pozitivan na testu za virus korona.

Britanska naftna firma tužila Sloveniju, traži 50 miliona evra

Britanska kompanija za istraživanje nafte i gasa Asent Risorsiz podnijela je tužbu protiv Slovenije nakon što je od nje zatraženo da, prije nego što počne s frakingom u blizini izvora vode, izvrši procjenu uticaja na životnu sredinu, što ona smatra nerazumnim zahtjevom.

Mehmedović tuži BiH za 30.000 KM

Šemsudin Mehmedović, poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, protiv koga je 2018. godine obustavljena istraga za ratni zločin u Tešnju, tužio je državu za naknadu štete od 30.000 KM zbog nezakonitog postupanja institucija i njenih službenika tokom provođenja, istrage i hapšenja.

Zahtijevaju ukidanje Štaba, tužiće državu i tražiti odštetu

Nezadovoljstvo radom i odlukama Nacionalnog štaba Civilne zaštite Hrvatske već duže vrijeme tinja u javnosti.

Najčitanije