Tunel

Sudar u tunelu, petoro povrijeđeno

MOSTAR - Pet lica lakše je povrijeđeno u sudaru u tunelu u Grabovici kod Mostara, u blizini hidroelektrane, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Vojska otkrila tunel za ilegalni prelazak iz Meksika u SAD

Meksička armija je saopštila da je jedna patrola otkrila nedovršeni tunel prokopan ispod rijeke Rio Grande, koji je namijenjen za ilegalne prelaske na teritoriju SAD.

Preventivna mjera u Doboju: Tunel ispred Doma zdravlja

DOBOJ - Pažnju Dobojlija je juče privuklo postavljanje tunela za dezinfekciji na ulazu u Dom zdravlja, te su predstavnike sedme sile koji su bili na zadatku radoznalo zapitkivali šta se to zbiva ispred zdravstvene ustanove.

Neotkrivena misterija: Voz s putnicima ušao u tunel i zauvijek nestao

Kompanija "Zaneti" je 14. jula 1911. godine ponudila besplatnu vožnju bogatim Italijanima u sklopu svoje reklamne kampanje u kojoj su predstavili novi voz. Sto šest putnika je uživalo u vožnji razgledajući prelijepe pejzaže Italije, a posebno su se radovali prolasku kroz novoizgrađeni tunel, jedan od najdužih i najvećih tog vremena.

Olakšava borbu protiv virusa: Srpska dobila tunel za dezinfekciju

BANJALUKA - Osobe i predmeti koji prođu kroz ovaj tunel mogu biti sigurni da su potpuno dezinfikovani.

U Cazinu se proizvode dezinfekcijski tuneli, prvi u funkciji od sutra

CAZIN - Prvi dezinfekcijski tunel na području Unsko-sanskog kantona (USK) trebao bi već sutra biti postavljen u centru Cazina.

Sudarila se dva autobusa s navijačima Borca

JAJACE - Danas oko 12 sati u tunelu u naselju Skela kod Jajca došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao autobus s navijačima banjalučkog Borca.

Nesvakidašnji Orbanov poklon Vučiću za 50. rođendan

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji danas slavi jubilarni, 50. rođendan, dobio je od mađarskog premijera Viktora Orbana nesvakidašnji poklon - dionice za finansiranje izgradnje tunela ispod Budima, koje je svojevremeno kupio srpski knez Miloš Obrenović.

Gdje biste završili kada biste iz Banjaluke iskopali tunel kroz središte Zemlje

Interesantna internet stranica Antipodesmap omogućila je korisnicima da otkriju gdje bi se našli kada bi sa bilo kog mjesta na planeti iskopali tunel kroz središte Zemlje.

Otkriven najduži tunel za krijumčarenje u SAD

Američke vlasti saopštile su da je otkriven najduži tunel za krijumčarenje na jugozapadnoj granici, koji se proteže na 1.313 metara.

Najčitanije