Turci

Nije mediteranski: Turci moraju mijenjati izgled hotela u Budvi

PODGORICA - Turska kompanija "Mia investments" moraće da izmjeni izgled hotelsko-apartmanskog kompleksa "Mia Budva" koji namjerava da gradi u Budvi jer nije u mediteranskom duhu, odlučilo je crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja.

Italijani i Turci okupirali banje i planine u Srpskoj

BANJALUKA - Prirodne ljepote Republike Srpske iz godine u godinu privlače sve više stranih turista među kojima je u prvom kvartalu ove godine, osim gostiju iz regiona, najviše bilo Italijana i Turaka koji su okupirali domaće banje, planine, eko i etno centre.

Uhapšeno dvoje Turaka zbog krijumčarenja migranata

​GRADIŠKA - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su na području Gradiške uhapsili dvoje državljana Republike Turske zbog postojanja osnovane sumnje da su organizovano sprovodili krijumčarenje migranta.

Na banjalučkom aerodromu otkriveni lažni pasoši Turske

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Banjaluka u nedjelju su na letu za Berlin kontrolom pasoša četvero stranih državljana otkrili falsifikovane specijalne pasoše Republike Turske, kojima su pokušali izaći iz BiH.

Turci prijete košarkašu CSKA: "Reci svom mužu da će biti ubijen"

Vilu Klajburnu, košarkašu moskovskog CSKA, zaprijećeno je smrću, poslije meča sa Fenerbahčeom.

Turci kupuju na desetine stanova u Budvi

Više od 40 stanova i poslovnih prostora tokom ove godine kupili su turski državljani u Starom gradu i luksuznim stambenim kompleksima u samom srcu Budve.

Haos u Kušadasiju: Tuča Srba i Turaka, letjeli molotovljevi kokteli

Svađa Turaka i srpskih turista koja se dogodila sinoć u poznatom ljetovalištu u Kušadasiju završila se bacanjem molotovljevog koktela na autobus srpskih turista, javlja turski "Hurijet".

Iz BiH protjerano deset Turaka zbog prijetnje po nacionalnu bezbjednost

SARAJEVO - Iz BiH je protjerano 10 državljana Turske zbog toga što su predstavljali prijetnju po nacionalnu bezbjednost, podaci su koje su prikupile obavještano-bezbjednosne agencije BiH od 2015. do juna prošle godine.

Masovna tuča Kurda i Turaka na aerodromu u Hanoveru

Kurdski demonstranti i turski putnici potukli su se na aerodromu u Hanoveru, na sjeverozapadu Njemačke, a dvoje ljudi je lakše povrijeđeno, saopštila je njemačka policija.

Turci zainteresovani za kupovinu "Bire"

BIHAĆ - Privrednici iz Turske, koji su proteklog vikenda posjetili Unsko-sanski kanton, pokazali su zainteresovanost za kupovinu tvornice za proizvodnju rashladnih uređaja "Bira" u Bihaću, potvrdio je Nihad Šušnjar, predsjednik Privredne komore USK.

Najčitanije