Turci

Turci pokušali ući u BiH sa lažnim testovima na koronu

SARAJEVO - Falsifikovani PCR testovi na virus korona pronađeni su kod trojice državljana Turske koji su kontrolisani na graničnom prelazu Karakaj, kod Zvornika, u autobusu koji saobraća na relaciji Beograd- Sarajevo.

Uhvaćeni u švercu deviza kroz Srbiju: Jedan se pravdao da kupuje kuću

GRADINA - Carinici su danas na graničnom prelazu Gradina spriječili dva pokušaja turskih državljana, odnosno turske nacionalnosti, da nelegalno prenosu devize u ukupnom iznosu od skoro 73.000 evra, saopštila je Uprava carina.

Crkvu borovi sakrili od Turaka

Jedna od najmanjih i najstarijih pravoslavnih crkvi brvnara nalazi se u zaseoku Peta, novovaroškog sela Kućani. Pod zaštitom je države Srbije, ista je kao i 1780. godine, među borovima gdje Turci ne zalaziše.

Turci ne odustaju od gradnje hotela u Budvi

Turska kompanija Mia investments preradila je idejno rješenje budućeg hotelsko-apartmanskog kompleksa, ali ne odustaje da ispred Jadranskog sajma, na 20 metara od Slovenske plaže, gradi dvije kule - jednu od 15, a drugu za jedan sprat višu.

Turski fudbaleri ponovo salutirali vojnicima u Siriji

U Bugarskoj nacistički pozdravi i majmunski krici, na utakmicama Turske vojničko salutiranje.

Nije mediteranski: Turci moraju mijenjati izgled hotela u Budvi

PODGORICA - Turska kompanija "Mia investments" moraće da izmjeni izgled hotelsko-apartmanskog kompleksa "Mia Budva" koji namjerava da gradi u Budvi jer nije u mediteranskom duhu, odlučilo je crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja.

Italijani i Turci okupirali banje i planine u Srpskoj

BANJALUKA - Prirodne ljepote Republike Srpske iz godine u godinu privlače sve više stranih turista među kojima je u prvom kvartalu ove godine, osim gostiju iz regiona, najviše bilo Italijana i Turaka koji su okupirali domaće banje, planine, eko i etno centre.

Uhapšeno dvoje Turaka zbog krijumčarenja migranata

​GRADIŠKA - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su na području Gradiške uhapsili dvoje državljana Republike Turske zbog postojanja osnovane sumnje da su organizovano sprovodili krijumčarenje migranta.

Na banjalučkom aerodromu otkriveni lažni pasoši Turske

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Banjaluka u nedjelju su na letu za Berlin kontrolom pasoša četvero stranih državljana otkrili falsifikovane specijalne pasoše Republike Turske, kojima su pokušali izaći iz BiH.

Turci prijete košarkašu CSKA: "Reci svom mužu da će biti ubijen"

Vilu Klajburnu, košarkašu moskovskog CSKA, zaprijećeno je smrću, poslije meča sa Fenerbahčeom.

Najčitanije