Turisti

Ruski turisti potrošili više od dvije milijarde dolara u Tajlandu

SINGAPUR - Ruski turisti potrošili su više od dvije milijarde dolara u Tajlandu prošle godine, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

BiH atrakcija i za turiste iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

BANJALUKA, SARAJEVO - Južna Koreja, Ujedinjeni Arapski Emirati, Turska, Saudijska Arabija i Kina samo su neke od zemalja čiji su turisti dolazili u Bosnu i Hercegovinu ove godine, pokazuju podaci Agencije za statistiku BiH.

Povećan broj turista u BiH

SARAJEVO - BiH je u septembru posjetilo 156.396 turista, što je za 10,2 odsto više u odnosu na isti mjesec lani, a manje za 15,8 odsto u odnosu na avgust ove godine.

Banjaluku prošle godine posjetilo preko 70.000 turista

BANJALUKA - U Turističkoj organizaciji Banjaluka zadovoljni su rastom broja gostiju u okviru svjetskog prosjeka oko tri do četiri odsto na godišnjem nivou i nadaju se da će on biti nastavljen u tom obimu, rečeno je Srni u ovoj organizaciji.

Banjaluku za osam mjesci posjetilo 54.549 gostiju

BANJALUKA - U Banjaluci je za osam mjeseci ove godine registrovano 54.549 dolazaka i 83.767 noćenja, što je više za četiri, odnosno tri odsto u odnosu na isti period prošle godine, rečeno je Srni u Turističkoj organizaciji grada.

Evo šta više turistima neće biti dozvoljeno u Grčkoj

Grčka je zabranila gojaznim turistima da jašu magarce nakon kampanje koja je priložila dokaze o kičmenim povredama i otvorenim ranama na magarcima.

BiH za osam mjeseci posjetilo skoro milion turista

SARAJEVO - BiH je tokom osam mjeseci posjetilo 997.308 turista, što je za 12,8 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Najgluplje žalbe turista

Jedna od najljepših britanskih plaža Glejz, u Kornvelu, koja je proglašena najljepšom na svijetu 2017. godine, nije baš toliko besprijekorna.

Grupa turista iz BiH se ne može vratiti kući iz Tunisa

SARAJEVO - Blizu 80 državljana BiH juče se nije moglo vratiti u Sarajevo s ljetovanja u Tunisu, kako je bilo planirano, jer je čarter let otkazan.

U sedam mjeseci BiH posjetilo više od 800.000 turista

SARAJEVO - BiH je u sedam mjeseci ove godine posjetilo 811.660 turista, što je više za 12,2 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Najčitanije