Turisti

Turističke atrakcije u Beču koje morate posjetiti

Grad koji je prepun nevjerovatnih djela arhitekture, što u velikoj mjeri turistima pruža mogućnost da uvide svu slavu i moć nekadašnje Habzburške monarhije, zapravo je grad od koga će mnogima zastati dah.

Turizam u Trebinju obara rekorde

TREBINJE- U Trebinju je za osam mjeseci ove godine evidentirano 65.771 noćenje turista, što je u odnosu na cijelu 2020. godinu povećanje od 23.972 noćenja i predstavlja rekordni turistički promet kakav je zabilježen 2019. godine.

Banjaluku posjetilo 25.171 turista za sedam mjeseci

BANJALUKA - U sedam mjeseci ove godine Banjaluku je posjetio 25.171 turista, što je za skoro 7.000 posjeta više nego u istom periodu lani, kada ih je bilo 18.214.

Vrvi od kupača na Panonskim jezerima

TUZLA - Zbog visokih temperatura proteklih dana građani BiH tražili su osvježenje na rijekama, bazenima i drugim kupalištima, a kada je u pitanju Tuzla, posebno je atraktivan kompleks Panonskih jezera, gdje je od 1. juna prodato 300.000 ulaznica.

Opljačkani turisti u dva rafting kampa

Nepoznata lica ukrala su iz bungalova u dva rafting kampa na rijeci Drini kod Foče novac i predmete vrijednosti oko 6.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

U BiH za šest mjeseci više turista za 54,4 odsto, najviše iz Srbije

SARAJEVO - BiH je u šest mjeseci posjetilo 328.624 turista, što je za 54,4 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Strani turisti će u Francuskoj platiti za testove na koronu

PARIZ - Strani turisti koji posjećuju Francusku moraće da plate za test na kovid-19 od 7. jula, saopštio je portparol Vlade Gabrijel Atal.

U Amsterdamu žele miran život, dosadili im pijani i drogirani turisti

Amsterdamski način života, poznat po liberalnim zakonima, često je privlačio turiste širom svijeta.

Beograđani rado hrle u Trebinje

BEOGRAD - Turistička ponuda Trebinja je predstavljena ovog vikenda u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Priča ogorčene Hrvatice: Gdje su nam gosti iz BiH? Nema nikoga

Hrvatica Dajana Sakač-Kristić već 15 godina iznajmljuje apartmane u mjestu Trpanj na poluostrvu Pelješcu. Kao i svake godine, i ove godine u jeku turističke sezone čekala je svoje goste iz Bosne i Hercegovine, ali ih nažalost nije dočekala.

Najčitanije