Turistička organizacija

Afera "Papović": Osumnjičen i direktor Turističke organizacije Gacko?

TREBINJE - Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu iz ovog grada podnijela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu prevara u službi protiv R.O., koji se dovodi u vezu s krivotvorenim računima u čuvenoj hercegovačkoj aferi "Papović".

Turistički video Srpske 15 dana na ekranima širom Madrida

​BANJALUKA - Video Turističke organizacija Republike Srpske "Ništa puno ali puno više" (Nothing much but much more) osvojio je gran-pri za najbolji turistički film u okviru Internacionalnog sajma turizma "Fitur 2020" u Madridu.

Predstavljanje potencijala Srpske na sajmu u Solunu

BANJALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće turističke potencijale Srpske posjetiocima Sajma turizma "Filoksenija" u Solunu, koji će biti održan od danas do nedjelje, 10 novembra.

Potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

BANJALUKA - Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji danas su u Banjaluci potpisali direktor banjalučke Gradske razvojne agencije Mario Milanović, direktor banjalučke Turističke organizacije Irena Radojević i direktor banjalučkog Centra za razvoj poljoprivrede i sela Draško Ilić.

Direktorska fotelja Turističke organizacije usijana zbog Gradine

DOBOJ - Bespravno izgrađeni objekti na tvrđavi Gradina koštali su Vladimira Markovića iz NDP-a pozicije direktora Turističke organizacije (TO), iako je sporne objekte zatekao kada je imenovan prije dvije godine.

Najčitanije