Turnir

Radojičić otvorio Međunarodni džudo turnir

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas Međunarodni džudo turnir "Banjaluka open 2019" na kojem učestvuje oko 500 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Austrije, Holandije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Turnir stokilaša: "Niko ne gubi, makar na težini"

Imoćani su se dosjetili napraviti nešto što je nezabilježeno u Hrvatskoj. Krajem juna u Runovićima kraj Imotskog održaće se malofudbalski turnir stokilaša, prvi takav u Hrvatskoj.

Lejla Salihović predstavlja BiH u finalu Turnira prijateljstva u Madridu

Lejla Salihović, igrčcica Škole fudbala Respekt, predstavljaće BiH u finalu turnira Football for friendship, koji se ove godine odrzava u Madridu.

Humanitarni turnir u šutiranju trojki u Banjaluci

Humanitarni turnir "Trojka iz bloka" u brzom šutiranju trojki biće održan u nedjelju 2. jula u Banjaluci.

Na međunarodnom džudo turniru 700 takmičara

U Zvorniku je danas počeo drugi Međunarodni džudo turnir na kojem učestvuje oko 700 takmičara iz 30 džudo klubova. Na turniru se takmiče džudo sportisti iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Ukrajine, Austrije, Rumunije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Počinje posljednji teniski Masters turnir u sezoni

U Parizu, u dvorani Bersi, danas počinje posljednji teniski Masters turnir u sezoni.

Obradović na turniru u Zadru bacio ploču i galamio na igrače

Srpski košarkaški velikan Željko Obradović (58) ne prašta svojim igračima greške ni na prijateljskim utakmicama.

Promjene ITF propozicija zabrinule čelnike: Doboj spasava teniski turnir

Zbog 25.000 dolara, koliko treba da iznosi budžet teniskog fjučers turnira Doboj open, ugrožen je opstanak ove sportske manifestacije koju organizuje Teniski klub Doboj.

Otvoren memorijalni košarkaški turnir "Aco, Prle i Milenko"

Međunarodni košarkaški memorijalni turnir "Aco, Prle i Milenko" posvećen košarkašima Aleksandru Juriću, Milanu Tošiću i Milenku Novakoviću, otvoren je večeras u Banjaluci.

Čubrilović otvorio šahovski turnir "Spona mladosti i iskustva"

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora (GO) DNS-a Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Banjaluci Drugi otvoreni šahovski turnir "Spona mladosti i iskustva 2018", organizovan radi promocije ove igre koja unapređuje tehnike i vještine razvijanja strategije, poštovanja protivnika, pamćenja i proaktivnog razmišljanja.

Najčitanije