Turnir

Završni turnir odlučuje o šampionu Španije

Košarkaška liga Španije planira da završi sezonu tako što će se organizovati finalni turnir na kom će učestvovati 12 ekipa, prenosi Marka.

U Australiji prikupljen novac za aparat za trebinjsku bolnicu

SIDNEJ - Na humanitarnom teniskom turniru u Sidneju prikupljeno je 6.000 australijskih dolara za imunohemijski analizator za Opštu bolnicu u Trebinju, saopšteno je iz Ambasade BiH u Australiji.

Šahovski božićni turnir održan u Trebinju

Šahovski klub Leotar plus juče je bio domaćin tradicionalnog Božićnog šahovskog turnira, na kojem je ove godine učestvovalo oko 80 šahista i šahistkinja iz BiH i zemalja regiona.

Veliko interesovanje za turnir u malom fudbalu "Borik 2019"

Turnir u malom fudbalu "Borik “2019”, njegovo 44. izdanje prevazišao je sva očekivanja i još jednom dokazao da je ovaj sportski događaj i dalje broj jedan u Banjaluci.

Čubrilović otvorio međunarodni šahovski turnir u Banjaluci

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović otvorio je u Banjaluci međunarodni šahovski turnir "Naš dan - volim Srpsku" na kojem učestvuje 100 takmičara.

Turnir "Borik 2019" od 2. do 24. decembra

Turnir u malom fudbalu "Borik 2019", koji će u Banjaluci biti održan od 2. do 24. decembra, okupiće 66 ekipa raznih uzrasta, najavio je organizator ove manifestacije Jovica Keserović.

Serijom šahovskih turnira do promocije mladih talenata

BANJALUKA - Šahovski klub Banjaluka počeo je s organizacijom serije turnira "Banjaluka Chess Challenge", čiji je osnovni cilj promovisanje velikog broja mladih talenata koji su ljubitelji ove misaone igre.

Mjesto gdje se kuju šahovski talenti

Centar za unapređenje i razvoj šaha "Gambit" u Banjaluci je mjesto gdje se kuju šahovski talenati, koji osvajaju nagrade na mnogobrojnim takmičenjima.

Gaziantep i Cedevita otvaraju memorijal u Sarajevu

U Sarajevu će u petak i subotu biti održan memorijalni turnir u čast najboljeg bh. košarkaša svih vremena Mirze Delibašića.

Smotra rukometa u gradu na Vrbasu

Drugi međunarodni omladinski rukometni turnir "Hand to hand" biće održan od 6. do 8. septembra u Banjaluci, a na njemu će učestvovati ekipe iz Švedske, Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH.

Najčitanije