Turnir

Serijom šahovskih turnira do promocije mladih talenata

BANJALUKA - Šahovski klub Banjaluka počeo je s organizacijom serije turnira "Banjaluka Chess Challenge", čiji je osnovni cilj promovisanje velikog broja mladih talenata koji su ljubitelji ove misaone igre.

Mjesto gdje se kuju šahovski talenti

Centar za unapređenje i razvoj šaha "Gambit" u Banjaluci je mjesto gdje se kuju šahovski talenati, koji osvajaju nagrade na mnogobrojnim takmičenjima.

Gaziantep i Cedevita otvaraju memorijal u Sarajevu

U Sarajevu će u petak i subotu biti održan memorijalni turnir u čast najboljeg bh. košarkaša svih vremena Mirze Delibašića.

Smotra rukometa u gradu na Vrbasu

Drugi međunarodni omladinski rukometni turnir "Hand to hand" biće održan od 6. do 8. septembra u Banjaluci, a na njemu će učestvovati ekipe iz Švedske, Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH.

Memorijalni turnir "Aleksandar Saša Petrović" održan u Kotor Varošu

Prvi memorijalni košarkaški turnir "Aleksandar Saša Petrović" održan je danas u Kotor Varošu u znak sjećanja na prerano preminulog višegodišnjeg člana i predsjednika Košarkaškog kluba "Mladost", a okupio je istaknute sportske radnike iz cijele Republike Srpske.

Ekipa Šartra bolja od Vojvodine

Rukometaši francuskog Šartra porazili su ekipu Vojvodine iz Srbije u prvoj utakmici četvrtog takmičarskog dana 51. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2019".

Ekipa Krins-Lucerna bolja od rukometaša Pekinga

Rukometaši Krins-Lucerna iz Švajcarske porazili su ekipu Pekinga iz Kine u prvoj utakmici trećeg takmičarskog dana 51. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2019".

Radojičić otvorio Međunarodni džudo turnir

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas Međunarodni džudo turnir "Banjaluka open 2019" na kojem učestvuje oko 500 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Austrije, Holandije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Turnir stokilaša: "Niko ne gubi, makar na težini"

Imoćani su se dosjetili napraviti nešto što je nezabilježeno u Hrvatskoj. Krajem juna u Runovićima kraj Imotskog održaće se malofudbalski turnir stokilaša, prvi takav u Hrvatskoj.

Lejla Salihović predstavlja BiH u finalu Turnira prijateljstva u Madridu

Lejla Salihović, igrčcica Škole fudbala Respekt, predstavljaće BiH u finalu turnira Football for friendship, koji se ove godine odrzava u Madridu.

Najčitanije