Tuzla

Žena autom sletjela s puta, teško povrijeđeno dijete

​TUZLA - Jedanaestogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla-Zvornik u mjestu Babajići, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Vlada TK povukla odluku da penzioner bude direktor

TUZLA - Vlada Tuzanskog kantona je danas poništila odluku kojom je data saglasnost na Odluku Upravnog odbora Javne ustanove Zavod za zaštitu kulturno-historijskog i prirodnog nasljeđa TK za izbor i imenovanje Muniba Efendića na poziciju direktora ove ustanove.

Teško povrijeđen Tuzlak

​TUZLA - Muškarac iz Tuzle čiji su inicijali E.Đ. (38) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Međaš kod Kalesije, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeni djevojka i dva vozača

TUZLA - Tri lica su povrijeđena u udesu dva automobila na pješačkom prelazu u Tuzli, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Mercedes udario djevojčicu, prebačena na UKC Tuzla

​TUZLA - Jedanaestogodišnja djevojčica teško je povrijeđena kada je udario automobil u naselju Hidani kod Kalesije, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Oglasila se kompanija na čijem letu za Tuzlu je izbio incident

SARAJEVO - Iz avio-kompanije "Vizer" saopšteno je da je njihov avion nesmetano sletio u Beograd, nakon čega su dva putnika predata nadležnim organima.

Drama na letu za Tuzlu: Prijetio svima u avionu jer nije htio da sleti u Beograd

TUZLA, BEOGRAD - Muškarac star između 40 i 50 godina pokušao je da upadne u kabinu pilota jer je avion na letu iz Danske, u kojem se on nalazio, umjesto u Tuzlu, gdje je trebao da sleti, ali nije mogao zbog magle, preusmjeren za Beograd.

U sudaru tri automobila i autobusa povrijeđena jedna osoba

Jedna osoba je povrijeđena u sudaru tri automobila i autobusa u mjestu Donja Orahovica kod Gračanice, rekla je Srni portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

BKC Tuzla godinu završava koncertom "Lege Artisa"

Bosanski kulturni centar u Tuzli je i ovu godinu uspio realizovati niz značajnih projekata i programa, a sve to u složenoj epidemiološkoj situaciji, rečeno je na godišnjoj konferenciji za novinare ove kulturne ustanove.

Dan rudara obilježen u Tuzli: U jamu ne želi više niko

​TUZLA - Polaganjem cvijeća na spomenike rudara u Tuzli i na Husinu, simbolu rudarstva, rudari su juče obilježili svoj dan.

Najčitanije