Tuzla-Srebrenik

"Nezavisne" na putu kroz BiH: Kraljevskim stazama do kulture i istorije

Kad naši ljudi biraju gradove BiH koje će predstaviti kao turistički atraktivne, na listi su gotovo uvijek Mostar, Trebinje, Sarajevo, Banjaluka. Rijetko kada se sjetimo drugih mjesta, koja po svojoj istoriji, kulturi i prirodnoj ljepoti mogu da pariraju i nekim od najljepših svjetskih turističkih atrakcija.

Prevrnuo se kamion u Orlovoj klisuri

TUZLA - Na magistralnom putu Tuzla-Srebrenik u mjestu Orlova klisura prevrnuo se kamion, zbog čega se saobraćaj odvijao jednom kolovoznom trakom.

Na putu Tuzla-Srebrenik povrijeđena jedna osoba

TUZLA - Jedna osoba povrijeđena je u sudaru dva automobila na magistralnom putu Tuzla-Srebrenik, u mjestu Previle, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Zbog dva udesa potpuna obustava saobraćaja na putu Tuzla - Srebrenik

TUZLA - U mjestu Brgule dogodile su se dvije saobraćajne nezgode zbog čega je došlo do potpune obustave saobraćaja na putu Tuzla - Srebrenik.

Dvije žene uhapšene zbog navođenja na prostituciju

TUZLA - Žene A.D.Đ. (34) iz Tuzle i S.T. (53) iz Srebrenika uhapšene su u akciji pod kodnim nazivom "Leptir" zbog sumnje da su počinile krivično djelo navođenje na prostituciju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Pokrenuta procedura za proglašenje epidemije: 71 osoba otrovala se hranom

TUZLA, SREBRENIK - Zavod za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona pokrenuo je danas proceduru za proglašenje epidemije trovanja hranom, nakon što je 71 osoba prijavila slučaj trovanja poslije konzumiranja hrane iz jednog objekta brze prehrane u Srebreniku.

Povrijeđeno više osoba u nezgodi na putu Tuzla-Srebrenik

TUZLA - Više osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Tuzla - Srebrenik u mjestu Čanići, saopšteno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Obustavljen saobraćaj na dionici Tuzla - Srebrenik

SARAJEVO - Zbog uviđaja saobraćajne nesreće koja se dogodila na M-1.8 Tuzla - Srebrenik (u mjestu Klisura), potpuno je obustavljen saobraćaj.

Najčitanije