Tv

Pustite ovaj video i saznajte da li je vrijeme za novi TV

Do sagorijevanja ekrana dolazi kada se ista slika prikazuje na displeju televizora duži vremenski period.

Samsung QLED TV: Uvjerite se zašto je veličina ekrana bitna

Nekada davno, nepisano pravilo je bilo da se cijela porodica okupi u dnevnoj sobi da bi zajedno gledali program na TV-u. Kako su te sobe postajale veće, a porodice se širile, javljale su se i potrebe za televizorom većih dimenzija.

Motorola počinje sa prodajom Android TV-a

​Izgleda da je postao trend da proizvođači telefona predstavljaju televizore zasnovane na Android-u. Tu praksu započeo je OnePlus, odmah nakon njega je uslijedio odgovor Xiaomi-ja, a sada stižu informacije i da im se pridružuje Motorola.

Ekipa Šartra bolja od Vojvodine

Rukometaši francuskog Šartra porazili su ekipu Vojvodine iz Srbije u prvoj utakmici četvrtog takmičarskog dana 51. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2019".

Ekipa Krins-Lucerna bolja od rukometaša Pekinga

Rukometaši Krins-Lucerna iz Švajcarske porazili su ekipu Pekinga iz Kine u prvoj utakmici trećeg takmičarskog dana 51. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2019".

Konzum otvorio novu prodavnicu u Doboju

​DOBOJ – Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Doboju na adresi Ćuprijska 14. Prodavnica se prostire na više od 150m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Duplirani sadržaji na TV ekranima

Kreatori programskih šema domaćih i regionalnih televizija, bilo da je riječ o javnim servisima ili komercijalnim emiterima, imaju nezahvalan posao. Treba osmisliti koje sadržaje i u kojem terminu emitovati, a da bi televizija imala veliku gledanost i dobre rejtinge.

Prvi Sony 8K televizori u prodaji početkom juna

ZG9 8K HDR Full Array LED TV nudi zapanjujuću 16 puta veću rezoluciju od Full HD rezolucije neuporedivog kvaliteta slike koji samo Sony može da pruži.

Samsung najavio vertikalni TV - The Sero

Kompanija Samsung je objavila novi set TV uređaja za tržište Južne Koreje, a od standardnih TV setova novi modeli se razlikuju po tome što su namijenjeni za korišćenje u vertikalnom položaju.

Uveli struju na groblje, a onda im stigli računi za tv pretplatu!

​Kad su mještani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im uz račun dobiti i televizijsku pretplatu.

Najčitanije