Tv

Konzum otvorio novu prodavnicu u Doboju

​DOBOJ – Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Doboju na adresi Ćuprijska 14. Prodavnica se prostire na više od 150m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Duplirani sadržaji na TV ekranima

Kreatori programskih šema domaćih i regionalnih televizija, bilo da je riječ o javnim servisima ili komercijalnim emiterima, imaju nezahvalan posao. Treba osmisliti koje sadržaje i u kojem terminu emitovati, a da bi televizija imala veliku gledanost i dobre rejtinge.

Prvi Sony 8K televizori u prodaji početkom juna

ZG9 8K HDR Full Array LED TV nudi zapanjujuću 16 puta veću rezoluciju od Full HD rezolucije neuporedivog kvaliteta slike koji samo Sony može da pruži.

Samsung najavio vertikalni TV - The Sero

Kompanija Samsung je objavila novi set TV uređaja za tržište Južne Koreje, a od standardnih TV setova novi modeli se razlikuju po tome što su namijenjeni za korišćenje u vertikalnom položaju.

Uveli struju na groblje, a onda im stigli računi za tv pretplatu!

​Kad su mještani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im uz račun dobiti i televizijsku pretplatu.

U FBiH počinje s radom TV Herceg Bosna

SARAJEVO - Televizija Herceg Bosne uskoro počinje s emitovanjem programa na hrvatskom jeziku, prenijeli su danas sarajevski mediji uz podsećanje da je lider HDZ BiH, Dragan Čović na IV saboru HZHNB, 27. marta, poručio da treba uvezati sve ono što nosi ime Herceg Bosna.

LG predstavio prvi svjetski OLED TV koji se uvija

LG je imao nekoliko najava pre CES sajma, a kompanija je sada zvanično prikazala LG Signature OLED TV R (65R9) model, koji predstavlja prvi svjetski OLED TV koji može da se uvija.

Samsungov TV kao računar: Tastaturom i mišem upravljate uređajem

Samsung-ovi pametni televizori 2019. godine omogućiće kupcima da pretražuju internet, pristupaju svojim računarima i čak uređuju službena dokumenta iz udobnosti kauča u dnevnoj sobi.

Samsung testira mogućnost upravljanja TV-om pomoću misli

Ideja kontrolisanja predmeta koristeći naš um, izgleda kao scena iz sci-fi filma ili priče, međutim to zapravo nije toliko nedostižno.

Paramparčad: Prošnja nakon koje slijedi velika tragedija i suze

Serija Paramparčad od sinoć je ušla u potpuno novu fazu. Ova će sezona biti prepuna prevrata i tragičnih događaja, te će se definitivno potvrditi ono što turska javnost odavno zna – ovo je najbolji scenarij za neku sapunicu ikada napisan u Turskoj.

Najčitanije