Twitter

Twitter će brisati komentare koji šire mržnju na vjerskoj osnovi

Twitter je tehnički zabranio govor mržnje baziran na religiji, ali sada će kompaniji biti još lakše da spriječi ovakvo ponašanje.

Twitter uklonio hiljade profila povezanih s Iranom

Twitter je ugasio gotovo pet hiljada računa povezanih s Iranom, kao i četiri profila ruske farme trolova koja je navodno učestvovala u uplitanju u američke predsjedničke izbore prije tri godine.

Prva Twitter knjiga u svijetu objavljena u Srbiji

BEOGRAD - Univerzitetska biblioteka "Svetozar Marković" objavila je prvu Twitter knjigu u svijetu.

"Twitter" utrostručio profit

SAN FRANCISKO - "Twitter" je saopštio danas da je povećeo profit tri puta u prethodnom kvartalu, u vrijeme kada je pojačao napore protiv zloupotrebe i zlonamjernog ponašanja na ovoj društvenoj mreži.

Hakeri na Twitteru švedskog SDP-a objavili poziv na ubijanje muslimana

​Hakeri su upali na profile švedske Socijaldemokratske partije i objavili rasističku poruku "Ubijte sve muslimane", javlja Anadolu Agency (AA).

Twitter ograničio broj dnevnih praćenja kako bi se izborio sa spamom

U pokušaju da se izbori sa spamom na popularnoim servisu, Twitter je objavio da mijenja pravila tako što će korisnicima omogućiti da prate do 400 naloga dnevno.

Twitter uveo crnu temu za iOS i Android korisnike

Twitter, jedna od najpopularnijih mikroblog platformi na svijetu, uveo je crnu temu i mogućnost automatskog omogućavanja tamnog režima rada.

Tramp izazvao konfuziju objavom na Twitteru

Američki predsjednik Donald Tramp nije naredio ukidanje nedavno uvedenih dodatnih sankcija Sjevernoj Koreji, izjavili su danas zvaničnici Bijele kuće.

Veliko Twitter ažuriranje donosi nove funkcije kamere i geolociranja

Najveće Twitter ažuriranje u poslednjih nekoliko godina donosi nove kamera i geo funkcije. Iako su mnogi očekivali da će Twitter objaviti zasebnu aplikaciju samo za testiranje, društvena mreža je objavila veliko ažuriranje za Android i iOS uređaje.

Twitter poslije kritika poboljšao alat za prijavu tvitova

NJUJORK - Platforma Twitter je, poslije mnogobrojnih kritika, poboljšala svoj sistem prijavljivanja "nepodobnih" tvitova.

Najčitanije