Twitter

Twitter objavio nove detalje o zabrani političkog oglašavanja

Društvena mreža Twitter prekinuće sva politička oglašavanja širom svijeta.

Twitter sada omogućava i praćenje tema, a ne samo naloga

Nakon mjeseci testiranja, Twitter je spreman da aktivira opciju koja će korisnicima omogućiti da prate kompletne teme, a ne samo individualne korisnike. Društvena mreža je objavila da Topics funkcija pristiže korisnicima i globalno će biti dostupna od 13. novembra.

Bivši radnici Twittera špijunirali za Saudijce

SAN FRANCISKO - Američko tužilaštvo optužilo je dvojicu bivših radnika kompanije Twitter da su u SAD špijunirali u korist Saudijske Arabije.

Embargo na političke tvitove ne brine političare

BANJALUKA - Političari i političke partije u Republici Srpskoj nisu zabrinuti zbog najava iz kompanije "Twitter" da će u drugoj polovini novembra zabraniti svako političko oglašavanje, a istovremeno i stručnjaci naglašavaju da to neće uticati na rejting političkih partija i pojedinih političara aktivnih na toj društvenoj mreži.

Twitter uvodi zabranu oglašavanja političara i političkih stranaka

Twitter uvodi zabranu bilo kakvog oblika oglašavanja političara ili političkih stranaka, naglašavajući kako oni doseg takvih poruka "trebaju zaraditi, a ne kupiti".

Twitter se izvinio korisnicima

Twitter je objavio izvinjenje korisnicima jer je "nenamjerno" koristio u marketinške svrhe telefonske brojeve i elektronske adrese koji su upisivani radi zaštite naloga.

Twitter suspendovao nalog bivšeg saudijskog zvaničnika

RIJAD - Twitter je danas suspendovao nalog bivšeg saudijskog kraljevskog savjetnika Sauda al Kahtanija, skoro godinu dana nakon što je otpušten zbog sumnji da je učestvovao u ubistvu novinara Washington posta Džamala Kašogija.

Twitter blokirao naloge kubanskih zvaničnika i medija

Američka društvena mreža Twitter blokirala je naloge lidera kubanske Komunističke partije Raula Kastra, njegove kćerke Marijele Kastro i vodećih kubanskih državnih medija, napisali su državni mediji na svojim sajtovima, prenosi Rojters.

Verati blizu produženja ugovora s PSŽ-om

Veznjak Marko Verati blizu je produženja ugovora s Pari Sen-Žermenom (PSŽ).

Twitter zbog Pogbe pozvao Mančester junajted na sastanak

Šefovi društvene mreže Twitter pozvali su Mančester junajted i predstavnike kampanje "Kick It Out" na sastanak nakon vrijeđanja na rasnoj osnovi koje je pretrpio Pol Pogba.

Najčitanije