Twitter

Twitter suspendovao nalog bivšeg saudijskog zvaničnika

RIJAD - Twitter je danas suspendovao nalog bivšeg saudijskog kraljevskog savjetnika Sauda al Kahtanija, skoro godinu dana nakon što je otpušten zbog sumnji da je učestvovao u ubistvu novinara Washington posta Džamala Kašogija.

Twitter blokirao naloge kubanskih zvaničnika i medija

Američka društvena mreža Twitter blokirala je naloge lidera kubanske Komunističke partije Raula Kastra, njegove kćerke Marijele Kastro i vodećih kubanskih državnih medija, napisali su državni mediji na svojim sajtovima, prenosi Rojters.

Verati blizu produženja ugovora s PSŽ-om

Veznjak Marko Verati blizu je produženja ugovora s Pari Sen-Žermenom (PSŽ).

Twitter zbog Pogbe pozvao Mančester junajted na sastanak

Šefovi društvene mreže Twitter pozvali su Mančester junajted i predstavnike kampanje "Kick It Out" na sastanak nakon vrijeđanja na rasnoj osnovi koje je pretrpio Pol Pogba.

Twitter zabranjuje reklamiranje medija koje kontrolišu države

Kompanija Twitter saopštila je da će na svojoj društvenoj mreži proširiti zabranu reklamiranja medija koje sponzorišu države.

Twitter testira filter za uvrijedljive poruke

​Twitter nadgledanje direktnih poruka pomjera korak dalje, te planira filtriranje onih poruka koje su potencijalno uvrijedljive.

Mediji izbrojali koliko puta je Tramp pomenuo strane zemlje na Twitteru

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp u svojim objavama na Twitteru više spominje Rusiju od bilo koje druge zemlje, saopštio je časopis "Ekonomist".

Twitter radi na funkciji za pretragu za Direct Messages?

Ukoliko dobijate veliki broj DM-ova (Direct Messages, direktne poruke) na Twitteru, vjerovatno dijelite mišljenje sa mnogima da je pomalo iritantno skrolovanje kroz njih kako bi se pronašla određena razmjena poruka.

Twitter priznao da je dijelio podatke korisnika bez dozvole

Kompanija Twitter je objavila da je dijelila podatke svojih korisnika sa oglašivačima, bez njihovog odobrenja.

Twitter dijelio podatke korisnika bez njihovog odobrenja?

Twitter je juče objavio detalje o mogućim problemima sa dijeljenjem podataka. Prema navodima kompanije, moguće je da su sa oglašivačima podijeljeni korisnički podaci za koje Twitter nije imao dozvolu. Takođe, Twitter je možda nudio pretpostavke o uređajima koje korisnici upotrebljavaju, takođe bez njihove dozvole.

Najčitanije