Twitter

Twitter memoriše i izbrisane direktne poruke korisnika

Društvena mreža Twitter omogućava korisnicima da izbrišu direktne poruke koje su poslali, primalac ih svakako može zadržati, ali čak i izbrisane poruke nisu u potpunosti uklonjene jer ih Twitter zadržava, odnosno memoriše.

Twitter korisnici na Androidu mogu da sortiraju tvitove hronološki

Prije oko mesec dana Twitter je predstavio novu funkciju, pod nazivom "Sparkle button", za iOS korisnike. Kreiran u obliku skupa malih zvijezda, taster je smješten u desnom uglu u vrhu ekrana. Pritiskom na taster korisnici mogu da izvrše izmenu iz algoritamskog rasporeda tvitova i prikažu ih u obrnutom hronološkom redu.

Japanski milijarder oborio rekord Twittera o broju prenijetih poruka

Japanski milijarder i budući svemirski turista Jusaku Maezava oborio je juče rekord na Twitteru gdje je njegova poruka bila proslijeđena 5,55 milona puta.

Lista kompanija kojima korisnici najmanje vjeruju

Postoji lista na kojem se kompanije ne bi htjele naći. Neke već jesu. To je, naime, onaj na kojem korisnici rangiraju kompanije kojima najmanje vjeruju.

Italijanski ministar objavom na Twitteru "upropastio" akciju protiv mafije

RIM - Italijanski ministar unutrašnjih poslova i "serijalni tviter", Mateo Salvini, optužen je da je kompromitovao policijsku akciju hvaleći je prerano na društvenim medijima.

Radojičić odgovara na pitanja građana na Facebooku i Twitteru

BANJALUKA - Povodom dvogodišnjice rada aktuelne gradske administracije, gradonačelnik Igor Radojičić organizovaće u utorak, 13. novembra, Facebook i Twitter čas u okviru kojeg će odgovarati na pitanja sugrađana o svim temama koje su u vezi sa radom gradske administracije i planovima za budući razvoj grada.

Twitter razmatra mogućnosti editovanja postova

Izvršni direktor Twittera Džek Dorsi potvrdio je da razmišlja o uvođenju opcije za uređivanje tvitova koja bi korisnicima omogućila da poprave greške u svojim statusima. Ideja je bila predmet dugotrajne i žustre debate na samom Twitteru.

Twitter obrisao lažne naloge koji pozivaju na bojkot izbora za Kongres

Twitter je obrisao više od 10.000 automatskih naloga sa porukama koje odvraćaju ljude da izađu na izbore za Kongres u utorak i pogrešno sugerišu da su ih postavile demokrate.

Tviteraši tražili više znakova, sad pišu sve kraće

Od uvođenja limita od 280 znakova tek jedan posto korisnika objavljuje tvitove nove maksimalne duljine, a 12 odsto objava ima više od 140 znakova.

Twitter ne planira uskoro ukloniti 'Like' taster

Postoji nekoliko načina na koje možete vršiti interakciju sa tvitovima na popularnom Twitter servisu. Moguće je retvitovanje, ostavljanje komentara i "Like" statusa.

Najčitanije