Učenice

Čokoladicama mamio učenice u auto

DERVENTA - Policija je pokrenula istragu nakon što im je prijavljeno da je misteriozni muškarac crne, duge kose zaustavljao vozilo pored učenica Osnovne škole "Nikola Tesla" u mjestu Mala Sočanica, kod Dervente, a zatim im nudio prevoz kući i častio ih čokoladicama.

Učenice iz Doboja se tukle zbog tračeva pa se pomirile

DOBOJ - Dvije petnaestogodišnje učenice prvog razreda Ekonomske i Ugostiteljske škole svojom dogovorenom tučom na platou Zanatskog centra u Doboju "proslavile" su se preko noći, a razlog za pesničenje je, po svemu sudeći, banalan - međusobno širenje glasina, nazivanje pogrdnim imenima i, naravno, neki momak u pozadini.

U Doboju se tukle učenice Ugostiteljske i Ekonomske škole

DOBOJ - Policija je identifikovala maloljetna lica iz Doboja za koja postoji osnov sumnje da su učestvovala u fizičkom obračunu na platou iznad Zanatskog centra u ovom gradu, koji je posmatralo više desetina njihovih vršnjaka, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Učenice Tehnološke škole poklonile bakama kraljevski tretman

BANJALUKA - Kozmetički i frizerski tretman izmamio je danas osmijehe oko 30 bakica, korisnica iz nekoliko udruženja, dok su ih uljepšavali učenici Tehnološke škole povodom današnjeg praznika - Dana žena.

Najčitanije