Ušteda

Granica otvorena, Hrvati ponovno idu u šoping u Srbiju

OSIJEK - S obzirom na to da je Srbija otvorila granicu, Hrvati mogu nesmetano i bez ograničenja da putuju tamo i nazad, a Slavonci su počeli da koriste tu mogućnost i krenuli po osnovne namirnice u jeftinije srpske trgovine, navodi se u reportaži hrvatske televizije RTL.

Kako da uštedite struju dok radite od kuće

Postoji nekoliko jednostavnih načina kako, uz sitne promjene navika, u domaćinstvima možete racionalno da koristite energiju i uštedite novac.

Stan prepun ideja za uštedu prostora koje ćete poželjeti "ukrasti"

​Vaishali Sahni je učiteljica i stručnja za organizaciju prostora za čije je znanje u ovom području najboji dokaz njen porodični stan u Torontu.

Trikovi kojima ćete uštedjeti vrijeme i novac za njegu kose

Sigurno ima onih koji uživaju u ritualima uljepšavanja, ali većina žena će prihvatiti sve savjete i trikove koji će im pomoći da pojednostavne svoju rutinu njegovanja kose. Ovo su neki od najboljih savjeta koji će vam skratiti vrijeme i uštedjeti novac.

Efikasni savjeti da napravite uštedu

Ako ste među onima koji se žale na troškove života koji nikako ne prate platu, na dugove i kredite, neočekivane izdatke i režije, vjerovatno mislite kako spasa nema, pa vam žalopojke dođu kao isduvni ventil.

Savjeti uz koje možete uštedjeti do 20 odsto goriva

Visoke cijene goriva natjerale su vozače da na sve načine pokušaju da uštede.

IQ Mobile savjetuje pet jednostavnih načina za uštedu mobilnih podataka

BiH ima problem s mobilnim podacima - dok su telefoni dostupni na tržištu svaki mjesec sve bolji, mobilni internet ostaje spor i skup.

Kako će Ford da uštedi 25,5 milijardi dolara?

Američki Ford nastavlja da "reže" troškove proizvodnje, pa tako planira da smanji broj platformi na kojima gradi svoje modele.

Javnoj upravi u Doboju srezane plate za 23%

DOBOJ - Zaposleni u Gradskoj upravi čija je plata dosad iznosila 1.000 KM sljedećeg mjeseca na svojim računima će imati 230 KM manje nakon što je Skupština grada u četvrtak usvojila odluku o umanjenju plata.

Pet načina da uštedite na ljetovanju

Ništa ne ubija radost povodom toga kao stres u vezi s planiranjem putovanja. Bilo da idete sa društvom na more van sezone (što je odličan način da se malo uštedi!) ili umačete prstiće svoje bebe u more prvi put, malo finansijskog planiranja može puno pomoći

Najčitanije