Užina

Koje je voće idealna jesenja užina za posao

Kivi je supervoće, tako tvrde neki nutricionisti i to zato što ima minimalan broj kalorija, a maksimalne ljekovite učinke na organizam i zato je ovo voće idealna jesenja užina.

Za efikasno gubljenje kilograma uključite zdrave užine

Užine, odnosno vrijeme u kojem među obrocima samo usput “grickamo” nešto, vjerovatno su najveći neprijatelji pri gubljenju težine, svakome od nas.

Napravi zdravu "Najcool užinu"! sa Vienna osiguranjem VIG!

Već treću godinu zarednom Vienna osiguranje VIG realizuje društveno odgovorni projekat „U zdravoj školi zdrava djeca“ kojim aktivno doprinosi unapređenju zdravih prehrambenih navika učenika osnovnih škola u BiH.

Užina obavezna poslije treninga

Da li poslije završetka vježbanja u teretani ili na otvorenom uopšte nemate apetit ili poželite da odmah nešto pojedete? Ako spadate u prvu grupu, možda bi trebalo da razmislite o svojim navikama, jer izbjegavanje hrane poslije treninga može nepovoljno da utiče na ostvarenje vašeg cilja da izgubite poneki kilogram i zategnete tijelo.

Poslije treninga užina je obavezna

Da li poslije završetka vježbanja u teretani ili na otvorenom uopšte nemate apetit ili poželite da odmah nešto pojedete?

Svi siromašni učenici u Sanskom Mostu dobili užinu

SANSKI MOST - U okviru projekta "Užina za svakog učenika", koji je pokrenula nevladina organizacija "Domovinska bašta" u Sanskom Mostu, obezbijeđen je dnevni obrok za sedamdeset učenika u svih sedam sanskih osnovnih škola.

Besplatne užine za 486 učenika

SARAJEVO - Opština Centar Sarajevo obezbijedila je besplatne đačke užine za učenike 11 osnovnih škola s područja centralne sarajevske opštine, kao i za djecu iz Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju djece i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju "Vladimir Nazor".

Najčitanije