UDAS

"UDAS" predstavio projekat: Više integrisati osobe sa invaliditetom

BANJALUKA - Organizacija amputiraca "UDAS" zajedno sa Helsinškim parlamentom građana i Udruženjem građana "Nešto više" predstavila je danas u Banjaluci svoj trogodišnji projekat čiji je glavni cilj stvarenja socijalne inkluzije i nediskriminacije osoba sa invaliditetom.

Molson Coors BH i Jelen pivo donirali auto Organizaciji UDAS

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo nastavljaju sa aktivnom podrškom osobama sa invaliditetom u okviru kampanje "Heroji među nama".

Samo jedna partija u BiH ima kompletan program za osobe s invaliditetom

BANJALUKA - Samo jedna politička partija u Bosni i Hercegovini, i to PDP, ima cjelokupan program za osobe s invaliditetom, koji je zasnovala na izazovima sa kojima se ova lica susreću.

Amputirci kroz vjetar i maglu osvojili najviši vrh BiH

BANJALUKA, BRČKO, SARAJEVO - Pet amputiraca, preživjelih žrtava mina, uspjelo je u velikom izazovu i osvojili su najviši vrh Bosne i Hercegovine - Maglić i visinu od 2.386 metara s ciljem da se skrene pažnja javnosti na opasnosti od mina.

Nastavak saradnje Organizacije UDAS i Grada Banja Luka

BANJALUKA - Grad će podržati inicijativu Organizacije amputiraca UDAS da se osobama sa invaliditetom obezbijedi adekvatna parcela u okolini grada kako bi se, na nekomercijalnoj osnovi, mogle baviti urbanom poljoprivredom, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Danijela Mihić izlaže u UDAS-u

BANJALUKA - Samostalna izložba radova Danijele Mihić biće otvorena sutra, s početkom u 19 časova, u Kulturnom centru UDAS u banjalučkom naselju Starčevica.

"Molson Coors BH" i UDAS potpisali memorandum o saradnji

BANJALUKA - Organizacija amputiraca UDAS i kompanija "Molson Coors BH" danas su u prostorijama ove organizacije potpisali memorandum o saradnji, koji za cilj ima zajedničku realizaciju niza aktivnosti tokom 2020. godine.

Podrška projektu UDAS-a, EU obezbijedila 500.000 evra

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da će grad podržati projekat Organizacije amputiraca Republike Srpske – UDAS pod nazivom "Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana", za čije je sprovođenje EU obezbijedila 500.000 evra.

Lica sa invaliditetom uživala u raftingu na Vrbasu

BANJALUKA - Sportsko - rekreativni događaj "Rafting za lica sa invaliditetom" održan je danas na rijeci Vrbas, saopštila je Organizacija amputiraca UDAS.

"Izložba grafika" u UDAS-u

BANJALUKA - "Izložba grafika", samostalna izložba grafika autora Admira Ganića iz Sarajeva, 21. novembra u 19 časova biće otvorena u Kulturnom centru UDAS u Banjaluci.

Najčitanije