UEFA

Sevilji i Bajernu po 3.000 ulaznica za navijače u Superkupu Evrope

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odlučila je Sevilji i Bajernu iz Minhena, koji će se sastati u Superkupu Evrope 24. septembra u Budimpešti, odobriti po 3.000 ulaznica za navijače, objavili su španski mediji.

UEFA: Dozvoljeni rezervni sastavi i barem 13 igrača

Fudbalske reprezentacije moći će igrati u Ligi nacija s rezervnim sastavima, a utakmice će se moći igrati ako u timu bude barem 13 igrača, uključujući barem jednog golmana, negativnih na virus korona, objavila je u ponedjeljak Evropska fudbalska federacija (UEFA).

UEFA odlučila: Makabi i Željezničar će igrati u novom terminu

Evropska fudbalska federacija (UEFA) danas je donijela odluku da se odgođena utakmica prvog pretkola Evropske lige između izraelskog Makabija i sarajevskog Željezničara igra u novom terminu.

Superkup u Budimpešti pred ograničenim brojem navijača

Izvršni komitet Evropske fudbalske unije (UEFA) donio je odluku da se Superkup, koji je na programu 24. septembra u Budimpešti između fudbalera Bajerna i Sevilje, odigra pred ograničenim brojem gledalaca.

Sreća za Prištinu, prvi put ikada klub igra s pozajmljenim fudbalerima

Fudbalski klub Priština je zbog virusa korona bio pred eliminacijom iz kvalifikacija ta Ligu Evrope, ali prvi put u istoriji evropskog fudbala igraće tim sastavljen od igrača koji nisu članovi tog kluba.

UEFA Superkup u Budimpešti 24. septembra sa navijačima?

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je sa generalnim sekretarima 55 članica održan video sastanak o mogućem postepenom povratku navijača na utakmice pod njenim okriljem.

Čeferin: Imaćemo EURO s navijačima

Vjerujem da ćemo na Evropskom šampionatu sljedeće godine imati navijače, ne ograničen broj, nadam se da će se stvari normalizovati ranije, izjavio je predsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA).

Bh. klubove u Evropi čeka novčana nagrada: Sarajevu dva miliona KM

Oko dva miliona KM trebalo bi da zaradi Fudbalski klub Sarajevo u slučaju uspješnog starta u Evropi, dok bi Borac, Željezničar i Zrinjski mogli očekivati nagrade - svaki po oko pola miliona KM za učešće u svakom kolu.

Zaraženi fudbaleri Drite, UEFA izbacuje kosovski tim?

Utakmica pretkvalifikacija za Ligu šampiona između kosovske Drite i Linfilda iz Sjeverne Irske otkazana je jer su dvojica fudbalera iz Gnjilana pozitivni na COVID-19, saopšteno je iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

UEFA sa Savezima o kvalifikacijama, Ligi nacija, navijačima

Predstavnici Evropske fudbalske unije (UEFA) i generalni sekretari 55 nacionalnih saveza sastali su se danas putem video konferencije i razgovarali o temama u vezi sa nastavkom takmičenja u postojećoj situaciji, najviše o klupskim i reprezentativnim takmičenjima, kao i o takmičenjima mlađih kategorija, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Najčitanije