UEFA

UEFA potvrdila: Reprezentacija BiH u Italiji gostuje 4. septembra

Fudbaleri BiH će u prvom kolu najvišeg ranga Lige nacija, Ligi A (Grupa 1), gostovati u Italiji, saopštila je danas UEFA. Meč je na programu 4. septembra od 20.45 časova.

Bh. treneri izmjene u UEFA klupskim takmičenjima smatraju prednošću

Novim odlukama UEFA možda možemo profitirati, smatra Vlado Jagodić, šef stručnog štaba ekipe Borca, koja će se u predstojećoj sezoni boriti za plasman u Ligu Evrope.

UEFA istražuje utakmicu Prve Crnogorske lige

Evropska fudbalska unija (UEFA) obavijestila je Fudbalski savez Crne Gore da je utakmica 26. kola Prve Crnogorske lige između Petrovca i Iskre predmet izvještaja relevantnih organa Uefe zbog sumnje u regularnost.

Na pomolu nikada viđena završnica: “Fajnal - ejt” Lige šampiona?

Odluka Evropske kuće fudbala o nastavku i načinu na koji će sprovesti završnicu svoja dva takmičenja sve je bliža, a prema pisanju “Mundo Deportiva” kada je riječ o Ligi šampiona” sve je izvjesniji završni turnir sa osam najboljih ekipa.

UEFA razmišlja o fajnal foru Lige šampiona

Prema medijskim izvještajima Evropska fudbalska federacija (UEFA), zbog globalne pandemije virusa korona, razmišlja o fajnal fouru Lige šampiona.

UEFA i Real Madrid pomažu ugroženoj djeci

Evropska fudbalska federacija (UEFA) i španski velikan Real Madrid su preko svojih fondacija pokrenuli zajedničku akciju pomoći ugroženoj djeci diljem Evrope.

Musemić za nastavak takmičenja, odluku treba da donese UEFA

​Ja sam za to da se prvenstvo nastavi, a UEFA treba da kaže da igraju svi ili ne igra niko, poručio je Husref Musemić, bivši trener Fudbalskog kluba Sarajevo.

UEFA u ponedeljak o sudbini Lige nacija

Evropska fudbalska unija (UEFA) održaće u ponedeljak video konferenciju sa članicama i razgovarati o sudbini Lige nacija, prenosi Mirror.

UEFA svim federacijama šalje po 4,3 miliona evra

UEFA je objavila da je za borbu protiv epidemije virusa korona (COVID-19) osigurano 236,5 miliona evra koji će biti proslijeđena na adrese 55 federacija.

UEFA: Završiti prvenstva, odluka o baražu za EP 27. maja

Preporuka Evropske fudbalske unije (UEFA) je da se poslije pandemije virusa korona prvenstva završe u postojećim formatima, ukoliko je to moguće, izjavio je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović nakon današnjeg video-sastanka.

Najčitanije