UEFA

Čeferin: Nikad više ovakav EURO

Prvi čovjek evropske kuće fudbala Aleksandar Čeferin odbacio je ideju da se ponovi sistem kao na ovogodišnjem EURO.

Englezi pred kaznom: UEFA razmatra tri sporne situacije

Reprezentacija Engleske jeste savladala Dance u polufinalu Evropskog prvenstva, ali neće proći bez posljedica.

Lidija Stojkanović, prva dama trener u Srbiji s UEFA PRO licencom

Selektorka ženske omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Lidija Stojkanović ispisala je istoriju srpskog fudbala kao prva dama trener s UEFA PRO licencom.

Velež odredio cijene ulaznica

Fudbalski klub Velež odredio je cijene ulaznica za utakmicu prvog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv predstavnika Sjeverne Irske, ekipe Kolerejna.

UEFA: Najveći klubovi će zbog pandemije izgubiti osam milijardi evra

Najveći klubovi u Evropi zbog pandemije virusa korona izgubiće više od osam milijardi evra, stoji u izveštaju Evropske fudbalske unije (UEFA), prenio je danas Rojters.

UEFA otvorila istragu protiv tri pokretača Superlige

UEFA je imenovala grupu inspektora koji će se baviti istragom postupaka tri kluba - Real Madrida, Barselone i Juventusa u njihovom pokušaju da osnuju Superligu.

UEFA kaznila devet klubova propale Superlige, tri velikana još čekaju

Devet od 12 klubova koji su osnovali Superligu službeno su iskazali privrženost UEFA, ali Real Madrid, Barselona i Juventus to nisu učinili.

I UEFA bojkotuje društvene mreže

UEFA će se ovog vikenda pridružiti engleskim fudbalerima, klubovima i organizacijama u bojkotu društvenih mreža u znak protesta protiv zloupotrebe na internetu.

UEFA osigurala 24 miliona evra za Ligu šampiona za žene

Evropska fudbalska federacija (UEFA) podijeliti će klubovima nove Lige šampiona 24 miliona evra što je četiri puta više od iznosa koji trenutno odlazi u ženske klubove u Evropi.

UEFA uvodi promjenu koja će olakšati selektorima posao na EP

Broj igrača koji će selektori fudbalskih reprezentacija moći povesti na Evropsko prvenstvo povećaće se sa 23 na 26. Ovo je zasad preporuka UEFA, koja stiže zbog pritiska koji se igračima stvara usljed pandemije, odnosno zgusnutog rasporeda i velikog broja utakmica u kratkom vremenu.

Najčitanije