UEFA

UEFA prijeti PSŽ-u izbacivanjem iz Lige šampiona

Francuski list "Ekip" prenosi kako je UEFA zaprijetila Pari Sen Žermenu mogućim izbacivanjem iz Lige šampiona zbog kršenja pravila o fer-pleju.

UEFA poslala izvještaj, FSS istražuje meč Proleter – Radnički

Poslije izvještaja koji je poslala UEFA, Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je istragu povodom dešavanja na meču Proletera i Radničkog iz Niša.

FSS i UEFA se dogovorili poslije nepravilnosti u licenciranju

Fudbalski savez Srbije (FS S) i Evropska fudbalska unija (UEFA) potpisali su sporazum o licenciranju klubova za nastup u međunarodnim takmičenjima.

Čeferin jedini kandidat za predsjednika UEFA

Slovenac Aleksander Čeferin, koji je na čelu Evropske fudbalske federacije (UEFA) od septembra 2016., jedini je kandidat za predsjedničku stolicu na predstojećim izborima, koji će biti održani u februaru naredne godine.

Milanu zbog kršenja finansijskog fer-pleja kazna od 20 miliona?

Italijanski velikan Milan suočava se sa kaznom Evropske fudbalske unije (UEFA) od čak 20 miliona evra zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja (FFP), prenosi list Republika.

UEFA lista: Crvena zvezda 79. i preskočila Milan

Crvena zvezda, poslije pobjede nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona, prestigla je Milan na rang listi Evropske fudbalske unije (UEFA) i sada je 79. na osnovu koeficijenta.

UEFA zabranila pet parova u kvalifikacijama za EP: BiH ne može igrati protiv Kosova

Krovna kuća evropskog fudbala (UEFA) zabranila je pet eventualnih susreta koji bi se potencijalno mogli igrati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a reprezentacija BiH neće moći biti u istoj grupi kao Kosovo.

UEFA: Zvezda za sada bez kazne, inspektor istražuje crveno-bijele

Disciplinska komisija UEFA u zvaničnom saopštenju nije kaznila Crvenu zvezdu, već je imenovala Etičkog inspektora da istraži dodatno slučaj.

Zvezda nije obaviještena o pokretanju istrage

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da nije dobio nikakav dopis od Evropske fudbalske unije (UEFA) povodom istrage i sumnje u nečasne radnje prije meča protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

UEFA izdvaja više novca za ženski fudbal

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će povećati sredstva namijenjena za razvoj ženskog fudbala počev od 2020. godine.

Najčitanije