UKC RS

Kusturić: Trudnica iz Trebinja transportovana u UKC Srpske

BANJALUKA - Helikopterski servis Republike Srpske danas je iz Bolnice Trebinje transportovao u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC) trudnicu zbog komplikovane trudnoće, izjavio je Srni direktor ovog servisa Boban Kusturić.

U UKC-u Srpske otvoren šesti sprat za kovid pacijente

BANJALUKA - Zbog povećanog prijema pacijenata na bolničko liječenje, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske otvoren je šesti sprat za kovid pozitivne pacijente.

Prošle godine na UKC RS obavljeno 3.170 porođaja

BANJALUKA - U Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ u Banjaluci je u 2021. godini obavljeno 3.170 porođaja, što je za 33 više nego godinu prije, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Dvije osobe povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi, prebačene na UKC RS

ŠIPOVO - Dvije osobe iz Šipova su povrijeđena kada je automobil sletio sa kolovoza na regionalnom putu Šipovo-Kupres, u mjestu Kendići, kod Šipova, rekla je portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Đajić: Izvedena nova procedura - još jedan veliki uspjeh UKC RS

BANJALUKA - Tim Odjeljenja za elektrofiziologiju srca i poremećaje srčanog ritma - Pejsmejker centra Klinike za kardiologiju Univerzitetskog kliničkog centra RS zajedno sa timom iz Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" na čelu sa dr Milosavom Tomovićem izveo je dvije procedure kod pacijenata sa poremećajima srčanog ritma.

Nova procedura u Pejsmejker centru Klinike za kardiologiju UKC Srpske

BANJALUKA - Tim Odjeljenja za elektrofiziologiju srca i poremećaje srčanog ritma-Pejsmejker centra Klinike za kardiologiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske zajedno sa timom iz Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" na čelu sa doktorom Milosavom Tomovićem izveo je dvije procedure kod pacijenata sa poremećajima srčanog ritma, saopšteno je iz UKC-a Srpske.

U slijetanju golfa povrijeđene dvije osobe, prebačene u UKC RS

MRKONJIĆ GRAD - Vozač N.S. iz Ribnika i maloljetni suvozač povrijeđeni su u slijetanju gofa sa kolovoza u mjestu Čađavica u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Prijećeno ljekarima UKC-a RS

BANJALUKA - Policija traga za osobama koje su putem društvenih mreža prijetili ljekarima sa Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske.

Tim UKC-a u posjeti Domu zdravlja i Bolnici "Dr Mladen Stojanović"

PRIJEDOR - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić rekao je da sa više načelnika ove zdravstvene ustanove boravi danas u Prijedoru da bi se sagledale mogućnosti za unapređenje zdravstvenog sistema u Domu zdravlja i Bolnici "Dr Mladen Stojanović".

Prijetio da će zapaliti pumpu u Banjaluci, povrijedio policajca, pa preminuo na Psihijatriji

BANJALUKA- Banjalučka policija tokom vikenda reagovala je po prijavi da muškarac prijeti da će upaljačem zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo, a po dolasku policija je utvrdila da se radi o G. Đ. (48) iz Banjaluke.

Najčitanije