UKC RS

Na UKC RS uspješno odstranjen tumor težak 30 kg

BANJALUKA - Ljekari Klinike za ginekologiju i akušerstvo u saradnji sa abdominalnim hirurzima naše ustanove uspješno su izveli složeni operativni zahvat i odstranili benigni tumor materice težak oko 30 kilograma, saopšteno je Univerzitetsko kliničkog centra RS.

Pacijente bole neljubaznost i čekanje

BANJALUKA, BIJELJINA - U prigovorima na rad zdravstvenog osoblja, pacijenti se najčešće žale na neprofesionalnu komunikaciju zaposlenih, čekanje na uslugu, a u nešto manjem obimu i na kvalitet zdravstvenih usluga.

Najnoviji trendovi u UKC RS: Balon obložen lijekom umjesto stenta

BANJALUKA - Ljekari Zavoda za kliničku radiologiju prvi put su izveli interventnu endovaskularnu proceduru na površnoj butnoj arteriji koristeći balon obložen lijekom i to na 70-godišnjem muškarcu, saopšteno je u petak iz Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Na UKC RS otvorena savremena sala za elektrofiziologiju srca

BANJALUKA - U Univerzitskom kliničkom centru (UKC) Republike Spske u Banjaluci danas je otvorena savremena sala za elektrofiziologiju srca, čime je najveća zdravstvena ustanova u Srpskoj ostvarila još jedan istorijski uspjeh.

UKC RS dobio novog mladog ljekara

BANJALUKA - Mladen Đurić, najbolji diplomac Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci od danas je član tima UKC RS, čime je ova zdravstvena ustanova dobila vrsnog ljekara.

Najbolji student Medicinskog fakulteta dobio posao na UKC-u RS

BANJALUKA - Najbolji diplomac Medicinskog fakulteta u Banjaluci Mladen Đurić zasnovao je radni odnos u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

Prva operacija u novim prostorijama UKC RS: Sa 10 puta manjim rezom operisali tumor

BANJALUKA - Prvi operativni zahvat u novim savremeno opremljenim operacionim salama novoizgrađenog sjevernog krila na Univerzitetskom kliničkom centru RS (UKC RS) uspješno je obavljen danas.

Sutra prva operacija u novim hirurškim salama UKC RS

BANJALUKA - Eminentni eksperti iz oblasti onkološke hirurgije iz Sankt Peterburga obaviće sutra, zajedno sa ljekarima Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, prvi operativni zahvat u novim savremeno opremljenim operacionim salama novoizgrađenog sjevernog krila UKC u Banjaluci.

Pogledajte kako izgledaju nove prostorije UKC-a RS

BANJALUKA - U Banjaluci je juče svečano otvoreno novoizgrađeno sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok UKC-a RS, što je ocijenjeno kao jedan od najvažnijih događaja u zdravstvu RS.

Svečano otvoreno Sjeverno krilo i centralni blok UKC-a RS

BANJALUKA - Presjecanjem vrpce svečano je otvoreno novoizgrađeno Sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, čime su sve klinike ove zdravstvene ustanove smještene na jednoj lokaciji na Paprikovcu.

Najčitanije