UKC RS

Kuzmićev saputnik i dalje u komi

BANJALUKA - Pacijent Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine i dalje se nalazi u komatoznom stanju i na aparatima za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je za "Nezavisne" iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Rođene prve trojke u RS u ovoj godini

BANJALUKA - Majka iz Milića rodila je trojke u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci.

Naši ljekari na specijalizaciji u Beogradu

BANJALUKA - Dogovorena je saradnja i napravljen je kompletan plan edukacije naših ljekara u Beogradu pa će tako jedan doktor sa Univerzitetskog kliničkog centra RS od 1. septembra ići na specijalizaciju na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beograd na tri godine.

Više pažnje edukaciji medicinskih sestara

BANJALUKA - Univerzitetski klinički centar RS (UKC RS) u petak je posjetilo 50 medicinskih sestara, babica i zdravstvenih tehničara iz Pomurja iz Slovenije, koji su sa svojim kolegama u Banjaluci razmijenili iskustva i znanja.

UKC RS: Problem je u sprovođenju Zakona o javnim nabavkama BiH

BANJALUKA – Univerzitetski klinički centar Republike Srpske izdao je danas saopštenje u kome su skrenuli pažnju na osnovni problem sa kojim se suočavaju u svom radu.

UKC RS: Povrijeđeni pješak u komi

BANJALUKA - Pacijent čiji su inicijali N.K./62/, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Karanovcu kod Banjaluke, u komi je i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

Kardiohirurgija će biti gotova za dvije godine

BANJALUKA - Prvi put u istoriji Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) gubici za prošlu godinu nisu milionski, već samo 39.000 KM, rekao je u danas Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS, prilikom sastanka sa Radovanom Viškovićem, premijerom RS, i Alenom Šeranićem, ministrom zdravlja i socijalne zaštite RS.

Stabilno stanje povrijeđenog u pucnjavi u Glamočanima

BANJALUKA - Pacijent čiji su inicijali G.I. (38), koji je protekle noći zadobio ustrelne rane obje noge i desne ruke, hirurški je zbrinut i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja, te ostaje na daljem liječenju, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Djeca povrijeđena početkom aprila kod Čelinca i dalje u teškom stanju

BANJALUKA - Djeca koja su teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Jošavka Gornja kod Čelinca, i dalje su u teškom stanju, potvrđeno je "Nezavisnim" na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske.

Od danas i laparoskopsko uklanjanje tumora sa debelog crijeva

BANJALUKA - U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske od danas će se operacije na debelom crijevu izvoditi i laparoskopski, zahvaljujući kontunuiranoj medicinskoj edukaciji kadra ove ustanove, izjavio je generalni direktor UKC-a Vlado Đajić.

Najčitanije