UKC RS

U slijetanju pežoa povrijeđen vozač iz Laktaša

GRADIŠKA - Vozač pežoa M.R. iz Maglajana kod Laktaša povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Romanovcima kod Gradiške, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Gužve na parkingu i dalje veliki problem UKC-a

BANJALUKA - Jedan od najvećih problema za normalno funkcionisanje Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) godinama predstavlja nedostatak parking mjesta i mi aktivno radimo na rješenju tog dugogodišnjeg problema, rekao je za "Nezavisne" Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS.

U komi maloljetnik koji je pao sa objekta u Kampusu

BANJALUKA - Maloljetnik, koje je povrijeđeno u padu sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji u krugu kampusa u Banjaluci, primljeo je na Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u politraumatizovanom stanju, te je priključeno na aparat za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni iz UKC-a.

Preminuo stariji Banjalučanin zaražen virusom korona

BANJALUKA – Pacijent iz Banjaluke koji je je bio zaražen virusom korona preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Đajić: U UKC-u se sve radi u skladu sa zakonom i propisima

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je danas da se u UKC sve radi u skladu sa zakonom i propisanim procedurama.

Dvije Banjalučanke preminule od virusa korona

BANJALUKA - U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminula su dva pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo novog korona.

"Srpska uspješna u borbi protiv virusa korona"

BANJALUKA – Univerzitetski klinički centar RS i zdravstveni sistem Republike Srpske uspješno su odgovorili na sve izazove u borbi protiv virusa korona, ocijenjeno je danas tokom sastanka Radovana Viškovića, predsjednika Vlade RS i rukovodstva UKC-a.

Još dvije žrtve virusa korona na UKC RS

BANJALUKA - U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminula su dva pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona.

UKC RS dobio donaciju vrijednu 8.000 KM

BANJALUKA - Predstavnici kompanije SHP "Celeks" iz Banjaluke uručili su Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske donaciju papirne galanterije, toaletnog papira i papirnih ubrusa u vrijednosti oko 8.000 KM.

Tri pacijenta koja su bila pozitivna na virus korona preminula u UKC RS

BANJALUKA - U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru RS preminula su tri pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo novog korona virusa.

Najčitanije