UKC RS

Citogenetička laboratorija u UKC RS vodeća u BiH

BANJALUKA - Citogenetička laboratorija Odjeljenja za medicinsku genetiku Zavoda za kliničku laboratorijsku dijagnostiku u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske vodeća je u BiH po broju urađenih prenatalnih citogenetičkih analiza.

Broj preminulih od posljedica gripa u RS porastao na 42

BANJALUKA - U posljednja dva dana od posljedica teške akutne respiratorne infekcije preminula su dva pacijenta, čime je broj preminulih od posljedica gripa u Republici Srpskoj porastao na 42.

Sberbanka donirala dva CTG aparata UKC RS

BANJALUKA - Sberbanka Banjaluka donirala je danas dva kardiotokografa, CTG uređaja koji prate srčane otkucaje bebe i majčine kontrakcije tokom porođaja, Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS u Banjaluci.

Zabranjene posjete na UKC RS u Banjaluci

BANJALUKA - Na Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci, na odjeljenjima ginekologije i pedijatrije od danas su zabranjene posjete.

U UKC RS trenutno hospitalizovana 52 pacijenta sa virusom gripa

BANJALUKA – U Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske primljeno je 193 pacijenta sa simptomima gripa od kojih je 18 preminulo, rekao je Vlado Đajić, generalni direktor UKC-a RS.

UKC RS: Stanivuković nije hospitalizovan

BANJALUKA - Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske saopštio je da pacijent čiji su inicijali D.S. (25) nije hospitalizovan u ovoj klinici, nakon što je pregled i rendgen snimak pokazao uredne nalaze.

UKC RS: Dragičević nema svježe traumatske promjene

BANJALUKA - Davor Dragičević je pregledan danas u Zavodu za kliničku radiologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci gdje je rendgenskim snimanjem utvrđeno da se ne vide znakovi svježe traumatskih promjena, navodi se u medicinskom nalazu u koji je Srna imala uvid.

Đajić: Dobro opremljena klinika garant najboljeg liječenja najtežih bolesnika

BANJALUKA - Klinika intenzivne medicine za nehirurške grane Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske jedina je organizaciona jedinica na prostoru BiH koja zbrinjava najteže i kritično oboljele nehirurške pacijente, a nakon decenije rada nastaviće sa nabavkom najsavremenijih aparata i edukacijom kardova.

Otkriven uzrok neobične nezgode u Banjaluci

BANJALUKA - Automobil BMW X3 jutros je sletio s parkinga ispred Univerzitetskog kliničkog centra RS u Banjaluci i udarilo u južno krilo ove najveće zdravstvene ustanove u Srpskoj.

Sletio s parkinga pa udario u UKC RS

BANJALUKA – Jutros je u Banjaluci došlo do nesvakidašnje saobraćajne nezgode.

Najčitanije