UN

Novi sastanak Trampa i Kima u Vijetnamu?

VAŠINGTON - Zvaničnici administracije američkog predsjednika Donalda Trampa planiraju da se drugi samit predsjednika SAD i lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una održi u Vijetnamu, piše agencija "Blumberg", pozivajući se na izvore upoznate sa planovima.

Potvrđeno iz Bijele kuće: Sastanak Trampa i Kima u februaru

VAŠINGTON - Predsjednici Sjedinjenih Američkih Država i Sjeverne Koreje, Donald Tramp i Kim Džong Un, sastaće se krajem februara, potvrđeno je iz Bijele Kuće.

Tajni sastanak u Vašingtonu o susretu Tramp - Kim

VAŠINGTON -- Razgovori na visokom nivou, koji bi trebalo da usaglase detalje drugog samita Donalda Trampa i Kim Džong Una, održaće se danas u Vašingtonu, kažu zvaničnici.

Svaki treći anketirani službenik UN bio žrtva seksualnog uznemiravanja

NJUJORK - Svaki treći službenik organizacije Ujedinjenih nacija (UN) koji je učestvovao u anketnom istraživanju naveo je da je bio žrtva seksualnog uznemiravanja u protekle dvije godine.

Kim slavi rođendan, a ovo su zanimljive činjenice o njemu

MOSKVA - Ako je verovati glasinama, Kim Džong-un danas slavi 35. rođendan, a tim povodom "Sputnjik internešnal" objavio je pet najzanimljivijih činjenica o sjevernokorejskom lideru.

Tramp: Dobio sam sjajno pismo od Kima, uskoro sastanak

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da je dobio "sjajno pismo" od sjevernokorejskog lidera Kim Džong-una i da očekuje da se sa njim uskoro sastane.

Kim poslao novogodišnje pismo lideru Južne Koreje

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un je u pismu južnokorejskom predsjedniku Mun Džae Inu pozvao na više mirovnih razgovora lidera dvije zemlje u narednoj godini.

Izvjestilac UN-a: Tramp je nagori dezinformator na internetu

NJUJORK - Predsjednik SAD Donald Tramp najgori je dezinformator na internetu, izjavio je specijalni izvjestilac o slobodi izražavanja Ujedinjenih nacija Dejvid Kej.

UN preuzimaju istragu o Kašogiju?

ANKARA - Turska radi sa drugim zemljama na tome da istraga o ubistvu saudijskog novinara Džamala Kašogija bude prenesena u nadležnost UN, rekao je danas šef turske diplomatije Mevlut Čavušoglu.

Generalna skupština UN usvojila rezoluciju o Krimu

NJUJORK - Generalna skupština UN usvojila je većinom glasova rezoluciju Ukrajine u kojoj se osuđuju kršenja ljudskih prava navodno zabilježena na Krimu.

Najčitanije