Uber

Tegeltija: BiH ima ograničeni bezbjednosni i humanitarni kapacitet

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija danas je u Sarajevu ambasadoru Njemačke Margret Uber ukazao na probleme sa kojima se BiH suočava kada je riječ o migrantskoj krizi, navodeći da BiH raspolaže ograničenim bezbjednosnim, humanitarnim i smještajnim kapacitetima.

Poznata svjetska taksi kompanija Uber dolazi u Srbiju?

BEOGRAD - Veliki broj taksista širom Srbije danas je dobio ponudu da putnike prevoze preko aplikacije Uber, piše B92.net.

Njemačka zabranila rad Uberu

Njemački sud zabranio je rad američkoj kompaniji Uber koja se bavi zakazivanjem vožnji preko mobilne aplikacije, sugerišući da ta kompanija ne posjeduje potrebne dozvole za prevoz putnika u njemačkim gradovima.

Kompaniji Uber ponovo oduzeta dozvola

Američkoj kompaniji Uber ponovo je oduzeta dozvola za rad u Londonu, drugi put u nešto više od dvije godine, nakon što je agencija Transport za London (TFL) saopštila da aplikacija za taksi nije odgovarajuća i propisna i da se bezbjednost putnika dovodi u rizik.

Vozač Ubera osuđen na smrt

BEJRUT - Libanski sud osudio je vozača Ubera Tarika Hušiha na smrt zbog ubistva britanskog diplomate Rebeke Dajks.

Marget Uber: Proces proširenja mora se nastaviti

​Njemačka se do samog kraja zauzimala za započinjanje pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom. Imali smo veoma rano odluku njemačkog Bundestaga, koji je izglasao pozitivan stav za započinjanje pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom.

Dodik i Uber: Što prije formirati vlast

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je danas u Sarajevu u nastupnu posjetu ambasadora Savezne Republike Njemačke u BiH Margaret Uber.

Uber prijavio gubitak od 5,2 milijarde dolara

SAN FRANCISKO - Uber je prijavio gubitak od 5,2 milijarde dolara, što je dovelo do pada njihovih dionica na Vol Stritu. Firma sa sjedištem u San Francisku takođe je objavila da su njeni prihodi bili ispod očekivanja.

Uber i Lyft otkrili da pogoršavaju gradski saobraćaj

​Uber i Lyft su možda konkurenti, ali kao dve glavne kompanije koje pružaju usluge prevoza, imaju i mnogo toga zajedničkog – uključujući i štrajkove njihovih vozača sa kojima su suočene.

Uber pokrenuo uslugu prevoza helikopterom u Njujorku

​Kompanija Uber je uslugu dijeljenja vožnje podigla na visinu pokrenuvši prevoz putnika helikopterom od centra Menhetna do aerodroma "Džon F. Kenedi" u Njujorku, izvještava televizija CNN.

Najčitanije