Ubistvo

Nakon svađe ubila supruga

JAGODINA - Policija u Paraćinu uhapsila je S.J. (63) iz okoline tog grada, osumnjičenu da je rano jutros, nakon svađe, ispred porodične kuće usmrtila supruga (70), saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Zadavio djevojku jer je mislio da ga je zarazila koronom

Stravično ubistvo potresa Italiju, evropsku državu najteže pogođenu epidemijom virusa korona. Doktorka Lorena Kvaranta (27) pronađena je zadavljena, a policiju je o smrti obavijestio njen dečko, Antonio de Pace, koji je navodno nazvao policiju i rekao: "Ubio sam je jer me je zarazila virusom korona", prenose britanski mediji.

Detalji ubistva u Sarajevu: Tvrdi da je zločin počinio jer mu se smračilo pred očima

SARAJEVO - Timur Kadić (41), osumnjičen za ubistvo Halima Buljubašića (67) priznao je ovo ubistvo policiji i rekao da je to učinio jer mu se “zamračilo” pred očima, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Hadžićima

SARAJEVO - Osoba inicijala T.K. uhapšena je zbog sumnje za ubistvo muškarca danas poslijepodne u sarajevskom predgrađu Hadžići.

U Sarajevu ubijen muškarac

SARAJEVO - U popodnevnim satima u sarajevskom naselju Hadžići desilo se ubistvo, a prema prvim informacijama ubijen je muškarac, potvrđeno je iz kantonalnog Tužilaštva.

Užas kod Zaboka: Kćerka pokušala ubiti oca

ZABOK - U Pustodolu Orehovičkom, kraj Bedekovčine, u nedjelju u večernjim satima muškarac (51) je zadobio teške tjelesne povreda opasne po život koje mu je nanio član domaćinstva.

Spremna optužnica za ubistvo Kašogija

ISTANBUL - Kancelarija tužilaštva u Istanbulu saopštila je danas da je pripremila optužnicu protiv 20 lica osumnjičenih za umiješanost u ubistvo saudijskog novinara DŽamala Kašogija u Konzulatu Saudijske Arabije u ovom turskom gradu.

Trostruki ubica preminuo od infarkta u bolnici

Borislav Čolić (53) iz Hrvatske Kostajnice, osuđen na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva iz koristoljublja i niskih pobuda, tročlane porodice Smiljanić u Futogu, februara 1996. godine, umro je u Kazneno-popravnom zavodu Beogradu. I pored napora zavodskih ljekara i ekipe Hitne pomoći, nije mu bilo spasa. Prema nezvaničnim saznanjima, Čolića je izdalo srce - imao je infarkt.

Svjedok: Krunića smo zamotali u tepih i odvezli u bolnicu

BANJALUKA - Kada mi je javljeno da je pucano na gazdu, krenuo sam do ranča i s lijeve strane puta vidio da neko kleči u kanalu s rukama savijenim iznad glave i gleda u nas. Izašao sam, rekao mu da podigne ruke, ali nije reagovao pa sam ispalio metak upozorenja tri do četiri metra od njega, ali mu je glava samo pala na prsa.

Nastavljeno saslušanje svjedoka u slučaju ubistva Jelene Marjanović

BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge, pjevačice Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svjedoka, među kojima je bila i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Najčitanije