Ubistvo

Otac i sin uhapšeni nakon ubistva u Sarajevu predati Tužilaštvu

SARAJEVO - Suad i Enes Bašalić, otac i sin, koji su uhapšeni nakon ubistva u sarajevskom naselju Hrasno Brdo, predati su Tužilaštvu Kantona Sarajevo na postupanje.

Ubio ženu i dvije kćerke, prijavio nestanak i gostovao na TV

Nakon što se danima pravio da ne zna gdje su i prijavio njihov nestanak, muškarac (33) iz američke države Kolorado priznao je da je ubio suprugu i dvoje djece.

Albanac ubio osam rođaka, policija izdala upozorenje

TIRANA - Albanska policija je saopštila da je 24-ogodišnji muškarac vatrenim oružjem ubio osam rođaka, ali razlozi nisu poznati.

Kum Goce Tržan glavom platio očev dug?

Život u bačkom mjestu Đurđevo zastao je u srijedu uveče, kada je mještanin Mitar Vuković (66) sa nekoliko hitaca iz pištolja ubio Marija Trtića (28), sina svog prijatelja i vjenčanog kuma Goce Tržan, a zatim presudio i sebi metkom u sljepoočnicu.

Potvrđena optužnica protiv Zorana Marjanovića, suđenje za ubistvo Jelene na jesen

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (39) koja ga tereti da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, ubio suprugu Jelenu Marjanović.

Ubijen kum Goce Tržan, ubica izvršio samoubistvo?

ĐURĐEVO - Muškarac Mitar Vuković (66) ubio je u srijedu u dvorištu svoje porodične kući u Đurđevu Maria Trtića (28) a potom izvršio samoubistvo, javljaju mediji u Srbiji.

Objavljen snimak eksplozije drona kojim su pokušali ubiti Madura

Dronovi napunjeni eksplozivom eksplodirali su blizu mjesta na kojem je predsjednik Venecuele Nikolas Maduro držao govor u subotu, ali su i on i ostali članovi vlade nepovrijeđeni. Na Twitter profilu "Caracas News 24" objavljen je video u kojem se navodno vidi eksplozija drugog drona.

Krvavi pir na narodnom zboru kod manastira Liplje

TESLIĆ - Teslićanin Milan Ilinčić (38) izboden je u nedjelju 50 minuta nakon ponoći na narodnom zboru kod manastira Liplje u Tesliću, a zbog sumnje da ga je ubio uhapšen je Dejan Marković (23), takođe iz ovog grada.

Ubijen muškarac u Tesliću, uhapšen osumnjičeni

TESLIĆ- Jedan muškarac ubijen je u selu Gornje Liplje na području opštine Teslić, a osumnjičeni za ubistvo je uhapšen, saznaje Srna.

Njujork: Četvoro mrtvih u stanu, uključujući dječaka

NJUJORK - Tijela četiri osobe, uključujući petogodišnjeg dječaka, pronađena su kasno sinoć u stanu u njujorškoj četvrti Astorija, saopštila je policija.

Najčitanije