Ubistvo

Užas u Surčinu: Pronađena tri tijela u septičkoj jami

BEOGRAD - Tri tijela pronađena su večeras u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identitet i uzrok smrti utvrđiće se nakon obdukcije.

Pucnjava kod Zadra, ubijen Zagrepčanin

Sinoć je došlo do pucnjave u Maslenici, nedaleko Zadra, u kojoj je ubijen jedan muškarac iz Zagreba.

Završeno ročište Đukanoviću, za novinare zatvorena vrata sudnice

BANJALUKA - Benediju Đukanoviću, osumnjičenom za ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića, te ranjavanje vozača Gorana Ilića, završeno je ročište u Okružnom sudu u Banjaluci.

Benedi Đukanović sproveden u Okružni sud

BANJALUKA - Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića, te ranjavanje vozača Gorana Ilića, sproveden je u Okružni sud u Banjaluci.

Ubice sarajevskih policajaca istopile oružje i auto koje su koristili tokom zločina?

SARAJEVO - Istražioci koji rade na slučaju ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koje se dogodilo u sarajevskom naselju Alipašino Polje 26. oktobra prošle godine, još nemaju ključni trag pomoću kojeg bi se konačno rasvijetlila ova brutalna likvidacija.

Đukanović će se sutra izjasniti o mjeri pritvora

BANJALUKA - Ročište na kojem će se Benedi Đukanović, koji je osumnjičen za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, izjasniti o mjeri pritvora koji mu je ranije određen, biće održano sutra u Banjaluci, potvrdila je Srni portparol Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić.

Monstruozan zločin u Španiji: U stanu pronađena zaklana trudnica

MADRID - Kako prenose španski mediji, trudna Rumunka (36) pronađena je mrtva u svom stanu na Kosta Blanki. Na ružan prizor prvi je naišao njen partner koji ju je pronašao i sve prijavio policiji.

Đukanović predat MUP-u RS, u toku transport ka KPZ Tunjice

BANJALAKU - U toku je transport Benedija Đukanovića ka KPZ-u Tunjice jer mu je ranije određen pritvor, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Slučaj "Koprena": Porodici mjesecima niko nije rekao da je nađena Bojanova kost

BANJALUKA - Uoči pete godišnjice od nestanka Banjalučanina Bojana Koprene (1988), za kojeg se strahuje da je ubijen, oko dosadašnje istrage se ne slažu MUP RS i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, dok porodici mjesecima niko nije rekao da je kost, koja je nađena u jami na Manjači, najvjerovatnije Bojanova.

Predao se Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića

Benedi Đukanović za kojim je bila raspisana potjernica zbog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića predao se sarajevskoj policiji u srijedu naveče oko 22 sata, potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u KS.

Najčitanije