Ubistvo

Porodica Džordža Flojda najavila tužbu protiv Mineapolisa

MINEAPOLIS - Advokati porodice ubijenog Afroamerikanca Džordža Flojda najavili su danas da planiraju tužbu protiv američkog grada Mineapolisa i policajaca koji su optuženi za smrt Flojda.

Otvoren glavni pretres u slučaju ubistva Edina Zejćirovića

BRČKO - Glavni pretres u slučaju ubistva Edina Zejćirovića počeo je danas u Osnovnom sudu u Brčkom čitanjem optužnice protiv Suana Halilovića, Samida Šabanovića, Nihada Hukića i Suvada Djedovića, kojima se na teret stavlja da su 17. novembra prošle godine oteli i na svirep način ubili Zejćirovića.

Pronađeno raskomadano tijelo milionera

Milioner Fahim Saleh pronađen je mrtav u svom stanu u Njujorku, a raskomadano tijelo pronašla je njegova sestra.

Ubijen brat fudbalera Totenhema

Kristofer Orije, rođeni brat fudbalera Totenhema Serža, ubijen je jutros u Tuluzu.

Ubistvo u Bujanovcu usred dana

BUJANOVAC - Mlađi Albanac ubijen je u danas u centru Bujanovca, a njegov otac je teško ranjen, potvrđeno je u policijskoj upravi u Vranju.

Suđenje fatalnoj Suniti: U noći prije ubistva zajedno pili i konzumirali kokain

MOSTAR - U Kantonalnom sudu Mostar danas je nastavljeno suđenje Suniti Hindić (21) optuženoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković", koje se dogodilo 4. oktobra prošle godine.

Ubijeni lider vladajuće indijske stranke u Kašmiru, njegov otac i brat

Ekstremisti su danas ubili lokalnog lidera indijske vladajuće stranke "Baratija Džanata Parija" (BJP) na spornoj teritoriji Kašmira, saopštila je policija, što bi moglo da poveća tenzije u regionu, navodi Reuters.

Demonstranti u Keniji zapalili policijsku stanicu zbog ubistva

NAJROBI - Demonstranti u Keniji zapalili su policijsku stanicu nakon što je jedan policajac navodno ubio muškarca jer je prodavao lažno dezinfekciono sredstvo za ruke, prenosi Rojters pozivajući se na izvještaj policije.

Uhapšen nakon što je ubio suprugu u prevozu

U Bavarskoj, pokrajini na jugu Njemačke, uhapšen je 37-ogodišnji muškarac zbog sumnje da je izbo na smrt suprugu u javnom prevozu, saopštila je policija.

Ubistvo Krunića: U noći zločina optuženi bili zajedno u kafiću

​BANJALUKA - U noći kada su ubijeni Slaviša Krunić i njegov radnik Žarko Pavlović, osumnjičeni Benedi Đukanović i Željko Kovačević, napadač koji je te noći ubijen, između 19 i 20 časova došli su crvenom opel korsom u lokal "Pink" u Glamočane, a nedugo zatim crnom opel korsom došao je i "visoki mršavi muškarac" koji im se pridružio.

Najčitanije