Ubistvo

Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za Gorana Bilčara (27) iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je, 18. oktobra u Banjaluci, počinio krivično djelo ubistvo 29-godišnjeg Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice, potvrđeno je Feni u tom tužilaštvu.

Novi detalji istrage o brutalnom ubistvu Bojana Milovanovića u Banjaluci

BANJALUKA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ležao je na asfaltu onesviješten, jer ga je napadač udario dizalicom u glavu. Potom mu je ubica zario šrafciger u vrat i glavu. Ubrzo zatim Bojan je podlegao.

Sahrana Milovanovića sutra u Kozarskoj Dubici

Sahrana Bojana Milovanovića, koje je ubijen juče ujutro u Banjaluci, biće obavljena sutra u 14 časova na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici.

Izbo majku makazama, a onda napao policajce

KIRHAJM - Vlasti su saopštile da su dvije osobe ubijene, a da su dva policajca teško povrijeđena u pucnjavi u njemačkom gradu Kirhajmu na jugu zemlje.

Uhapšeni zbog ubistva Bojana Milovanovića predati Tužilaštvu

BANJALUKA - Goran Bilčar (27) iz Trna, opština Laktaši i Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke, koji su juče uhapšeni nakon što je nasmrt šrafcigerom izboden Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, predati su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Optuženi za ubistvo bugarske novinarke: Ne vjerujem da sam to uradio

SOFIJA - Optuženi za ubistvo bugarske novinarke Viktorije Marinove (30), Severin Krasimov, rekao je danas uoči saslušanja u sudu u gradu Ruse da žali što je ubio Marinovu i da nije hteo to da učini.

Ubijen drvenim motkama, uhapšena trojica

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D.S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva.

U Kozarskoj Dubici Dan žalosti

KOZARSKA DUBICA - Povodom tragičnog događaja, ubistva Bojana Milovanovića, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je danas,19.oktobar Danom žalosti.

Policija traži Kašogijevo tijelo u Beogradskoj šumi

ISTANBUL - Nakon pretresa saudijskog konzulata u Istanbulu i rezidencije konzula, turska policija traži tijelo nestalog Kašogija u šumi pored Istanbula.

Mladić ubijen šrafcigerom zbog pjesme

BANJALUKA, KOZARSKA DUBICA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice u četvrtak je u centru Banjaluke šrafcigerom nasmrt uboden u vrat i glavu u okršaju dvije grupe mladića, koje su se prethodno sporječkale pošto su nesrećni Dubičanin i njegovi drugovi pjevušili ispred lokalne pekare.

Najčitanije