Ubistvo

Transkript audio snimka otkrio posljednje Kašogijeve riječi

ISTANBUL - "Ne mogu da dišem" su bile posljednje riječi koje je izrekao Džamal Kašogi prije nego što je ubijen u Konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu 2. oktobra ove godine, navodi izvor upućen u istragu ubistva kolumniste "Washington Posta".

Zbog međe ubio komšiju, komšinicu ranio

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 15 godina zatvora Živorada Živkovića (70) iz Sopota, jer je u maju 2016. godine ubio komšiju Ljubomira Sladojevića (69) i lakše ranio njegovu suprugu Svetlanu (67) zbog nesporazuma oko podjele imanja.

Ubio komšinicu jer ga je nervirala!?

TUZLA - Ivicu Antunovića (45) iz Živinica pregledao je neuropsihijatar i naredio vještačenje da se ocijeni stanje uračunljivosti u kojem je bio kada je izvršio dvostruko ubistvo.

Ubio brata i njegovu porodicu, pa zapalio svoju kuću da prikrije zločin

Pol Keneiro (51) optužen je za ubistvo mlađeg brata, bratove supruge i njihovo dvoje djece u Nju Džersiju.

Migrant osumnjičen za ubistvo tinejdžerke u Njemačkoj

BERLIN - Sedamnaestogodišnja djevojka ubijena je u njemačkom gradu Sankt Augustinu, a policija je uhapsila devetnaestogodišnjaka s dvojnim njemačkim i kenijskim državljanstvom, koji je priznao ubistvo djevojke.

Komšiju ubio na putu, komšinicu u kući

ŽIVINICE, TUZLA - Ilija Antunović (55) i Mara Tadić (72) izbodeni su na smrt juče u popodnevnim satima u mjestu Gornji Petrovići u Živinicama, a osumnjičeni za dvostruko ubistvo je njihov komšija Ivica Antunović (45), koji je prvo bio u bjekstvu, ali je jutos, sat i po nakon ponoći, uhapšen.

Detalji ubistva u Gornjim Živinicama: Antunović napadao ljude, bio opasan po okolinu

TUZLA – Ivica Antunović (45), počinilac jučerašnjeg dvostrukog ubistva u Gornjim Živinicama, gdje je pod još neistraženim okolnostima i nejasnim motivima nožem ubio rođaka Iliju Antunovića (55), a potom i komšinicu Maru Tadić (72), nezaposlena je i bolesna osoba liječena na Klinici za neuropsihijatriju u Tuzli,

Sjela na momka i ubila ga

Vindi Tomas je napala svog momka Kina Batlera nožem i nogom stola, nakon čega je sjela na njega i smrskala mu grudni koš, što je na kraju rezultiralo smrću, prenosi Daily Mail.

Dvostruko ubistvo u okolini Živinica

ŽIVINICE - Ivica Antunović (45) uhapšen je jutros zbog sumnje da je juče u popodnevnim časovima ubio dvije osobe u mjestu Gornje Živinice, zaseok Gornji Petrovići, saopšteno je Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Ubistvo Šijana u Banjaluci sa potpisom “škaljarskog klana”?

BANJALUKA - Republičko tužilaštvo prikupilo je nove dokaze o ubistvu Damira Ostojića zvanog Šijan i skoro je za petama počiniocima ovog zločina, saznaje “Glas Srpske”.

Najčitanije