Ubistvo

U BiH za 12 mjeseci ubijeno 12 žena

PRIJEDOR - U proteklih 12 mjeseci, prema podacima nevladinih organizacija koje se bave rodno zasnovanim nasiljem, u BiH je zabilježeno 12 ubistava žena u kojima je počinilac suprug ili partner žrtve, rekla je danas u Prijedoru psiholog Amela Bašić.

Ubio bivšu ženu, posinka i dvogodišnjeg sina, drugi posinak se spasio

Javnost u Rusiji šokirao je zločin koji se u utorak desio u gradu Mendeljevsku, u republici Tatarstan. Tamo je 41-godišnji mještanin Ajnur Harisov u alkoholisanom stanju na smrt nožem izbo bivšu suprugu Angelinu, 19-godišnjeg pastorka i svog 2-godišnjeg sina.

Ruski ambasador u Berlinu negira njemačke optužbe

BERLIN - Ruski ambasador u Berlinu izjavio je u srijedu da nema nikakvih dokaza o umješanosti ruske vlade u augustovski incident u Berlinu u kome je gruzijskog državljana navodno ubio ruski državljanin.

Njemačka protjerala dvojicu ruskih diplomata zbog ubistva Čečena

LONDON - Njemačka je odlučila da protjera dvoje zaposlenih u Ambasadi Rusije nakon što je postalo jasno da Moskva ne sarađuje u istrazi o ubistvu Zelimhana Hangošvilija koje se dogodilo u Berlinu u avgustu, izjavila je njemačka kancelarka Angela Merkel.

Ubila muža pa nudila nagradu za informacije o ubici

Žena iz Viskonsina, koja je ponudila nagradu od 25.000 dolara za informacije koje bi dovele do ubice njenog supruga, uhapšena je zbog njegovog ubistva 13 godina nakon što je pronađen mrtav u njihovom domu.

Prijavila da je pronašla djecu obješenu u podrumu, sada je uhapšena

Ovog septembra, hitne službe u kući Lise Snajder (36) u Pensilvaniji (SAD) otkrili jezive prizore.

Ubio prijatelja zbog žene, ona kaže da ga sada još više voli

Julijana (22) iz Probolinga u Indoneziji rekla je da je njen muž Nanang Budianto (21) ubio svog prijatelja u pokušaju da nju spasi od silovanja.

Ubio djevojku zbog lika iz igrice, osuđen na 25 godina zatvora

ZAGREB - Hrvatski Vrhovni sud potvrdio je presudu kojom je 25-godišnji mladić osuđen na 25 godina zatvora zbog ubistva 17-godišnje djevojke u jesen 2016. godine.

Optužnica protiv šest osoba zbog ubistva Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Kosovsko specijalno tužilaštvo podnijelo je Osnovnom sudu u Prištini optužnice protiv osoba N.S, M.R, S.A, D.M, Z.J. i R.B. u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

Jednomjesečni pritvor zbog ubistva u Banjaluci

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Radetu Drljači (24) osumnjičenom za ubistvo i paljenje tijela Brune Rolda (54) kao i saizvršiocima Borisu Zoriću (33) i Slobodanu Krnetiću (33).

Najčitanije