Ubistvo

Dječak sjekirom iskasapio porodicu da ne bi tugovala kad se on ubije

Šesnaestogodišnji dječak iz Rusije Timur Kimaletdinov napravio je masakr u svojoj porodičnoj kući i ubio majku, baku ,djeda i blizance (4) brata i sestru. On je zločin navodno počinio prije nego što je ubio sebe, jer je znao da će oni biti tužni kada on bude mrtav.

Preokret u istrazi masakra kod Negotina: Uhapšen komšija ubijene porodice

NEGOTIN - Zbog sumnje da je učestvovao u četvorostrukom ubistvu 7. avgusta u selu Jabukovac kod Negotina uhapšen je komšija ubijenog Raje Kazimirovića (72).

Uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao brata

Policija u Šapcu uhapsila je B.G. (20) iz ovog grada, zbog sumnje da je ubio svog dvadesetčetvorogodišnjeg brata.

Detalji surovog ubistva: Obilno krvarenje porodilje otkrilo čedomorstvo

BUŽIM - Tijelo novorođenčeta pronađeno je u kući u mjestu Elkasova Rijeka, nadomak Bužima, a da je beba žrtva čedomorstva otkriveno je nakon što se devetnaestogodišnja majka E.L., zbog obilnog krvarenja, obratila ljekaru, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Gost ubio konobara jer je dugo čekao sendvič

Gost jednog lokala u Parizu ubio je konobara zbog toga što mu naručeni sendvič nije pripremljen dovoljno brzo, prenosi BBC.

Ubijen policajac, među osumnjičenima i 13-godišnjak

​LONDON - U Britaniji je uhapšeno 10 osoba osumnjičenih za ubistvo policajca u Berkširu, na jugoistoku Engelske, a među njima je i 13-godišnji dječak.

Detalji ubistva u Cazinu: Pretukao sina šipkom, pa ispalio pet metaka

​CAZIN - Sulejman Burzić (75) ubio je svog sina Vernesa (53) u dvorištu porodične kuće u naselju Šepići, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Cazina.

Otac ubio sina u Cazinu

CAZIN - Nakon porodične svađe, otac S.B. ubio sina je V.B., u naselju Šepići.

Ubio oca pa sebe

Damir T. (47) nožem je, kako se sumnja, ubio svog oca Stevana (67), a potom izvršio samoubistvo u njihovoj kući u mjestu Novi Kneževac na samoj granici sa Mađarskom.

Ubistvo kod Sjenice, napadač u bjekstvu

SJENICA - U selu Gornja Vapa kod Sjenice došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ubijena, a druga teško ranjena i prebačena u sjeničku bolnicu, dok je napadač u bjekstvu.

Najčitanije