Ubistvo

Hapšenje Hrvata i Srbina u vezi s ubistvom škaljaraca?

ATINA - Grčka Služba bezbjednosti istražuje moguću povezanost ubistva dvojice međunarodno gonjenih Crnogoraca u nedjelju u selu Vari, kod Atine, s ranijim hapšenjima.

Ponuđena tri miliona dolara za ubistvo Trampa

TEHERAN - Iranski poslanik Ahmad Hamzeh ponudio je danas nagradu od tri miliona dolara onome ko ubije predsjednika SAD Donalda Trampa, javila je iranska agencija ISNA.

Državljanin BiH ubijen u Njemačkoj

Spor oko polovnog automobila koštao je života državljnina BiH Šerifa G. u njemačkom Blankenfeldeu, nedaleko od Berlina, javlja Berliner Kurier.

Skoro 35.000 ubistava u 2019. godini u Meksiku

MEKSIKO SITI - U Meksiku su prošle godine izvršena 34.582 ubistva, najviše od 1997. godine, kada je počelo da se registruju ta krivična djela, objavile su danas vlasti.

Grčki mediji: Uvozimo kriminalce sa Balkana

ATINA - Poslije ubistva dvojice muškaraca u jednom restoranu u Atini, za koje se navodi da su pripadnici kotorskog škaljarskog klana, grčki mediji pišu o sve češćim obračunima "uvezenih" kriminalaca iz regiona.

Ko je Crnogorac ubijen u Beogradu

BEOGRAD - Kotoranin Marko V. (41) ubijen je večeras na Novom Beogradu dok se nalazio u svom automobilu u Ulici Danila Lekića Španca.

Brat Olivera Ivanovića: Izreka 'vrijeme liječi sve' ne važi za nas

Vrijeme protiče, a mi živimo u nadi da će izvršioci i nalogodavci ubistva mog Olivera konačno biti otkriveni. Na svim našim porodičnim skupovima, jedna stolica ostaje prazna. Za njega, kaže za Blic rođeni brat Olivera Ivanovića, Miroslav.

Bivši austrijski fudbaler ubio suprugu pred djecom

U Ibsu na Dunavu (Donja Austrija) u srijedu uveče Austrijanac rumunskog porijekla na smrt je izbo svoju dugogodišnju partnerku Rumunku Gabrijelu P. (42).

Sirijca težak put doveo u BiH: Ženu mu ubili, kćerku oteli

Mahmoud Al Said koji trenutno sa dvogodišnjom kćerkom Ajom boravi u Sarajevu u ratu zahvaćenoj Siriji izgubio je sestru.

Dvije godine od ubistva Olivera Ivanovića, dokle je stigla istraga?

KOSOVSKA MITROVICA - Na današnji dan prije 2 godine, ubijen je lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Licitiranja sa brojem i identitetima osumnjičenih, krivaca ili optuženih i dalje ne prestaju.

Najčitanije