Ubistvo

Haiti: Vođa bande najavio nerede zbog ubistva predsjednika

PORT-O-PRENS - Više od 1.000 demonstranata okupilo se danas oko jednog od najzloglasnijih vođa bandi na Haitiju koji je najavio da će organizovati proteste zbog ubistva predsjednika Žovnela Moiza.

Nasilje na Haitiju uoči sahrane ubijenog predsjednika

PORT-O-PRENS - Stotine radnika napustile su preduzeća u kojima rade na sjeveru Haitija, nakon što su se demonstrancije u blizini rodnog grada ubijenog predsjednika Žovenela Moizea, pretvorile u nasilne uoči njegove sahrane.

Predsjednik Haitija dva puta zvao u pomoć: Moj život je u opasnosti

Objavljeni posljednji telefonski pozivi ubijenog predsjednika Haitija. Bar dva puta je pokušao da dozove policiju u pomoć koja nije stigla na vrijeme.

Za ubistvo punca osuđen na 16 godina i osam mjeseci robije

TRAVNIK - Kantonalni sud u Novom Travniku osudio je Ćamila Hašića (27) iz tog grada na 16 godina i osam mjeseci robije za ubistvo čobanina Dževada Ramulja (51), a koji mu je, prema dostupnim saznanjima, bio punac.

Vođa bande s Haitija prijeti haosom: Ubistvo je zavjera

PORTO-O-PRENS - Jedan od lidera najmoćnije bande na Haitiju najavio je da će njegovi ljudi izaći na ulice u znak protesta zbog ubistva predsjednika Žovenela Moiza i zaprijetio da će siromašnu karipsku zemlju uvući dublje u haos.

Ko su Amerikanci uhapšeni zbog ubistva predsjednika Haitija?

Dvojica Amerikanaca porijeklom sa Haitija, od kojih je jedan ranije radio kao obezbjeđenje u kanadskoj ambasadi na Haitiju, su među 28 navodnih ubica predsjednika Žovenela Moiza, objavili su zvaničnici.

Grupa od 28 stranih plaćenika ubila predsjednika Haitija

PORT O PRENS - Grupa od 28 stranih plaćenika, među kojima su i penzionisani kolumbijski vojnici, ubila je predsjednika Haitija Žovenela Moiza ranije ove sedmice, saopštila je policija.

Pretučen i ubijen u porodičnoj kući u Lici

ZAGREB - Pedestdvogodišnji Nikola Vukadinović ubijen je u porodičnoj kući u Lici.

Ubijen predsjednik Haitija

PORT O PRENS - Predsjednik Haitija Žovenel Moize ubijen je u svojoj rezidenciji tokom noći, rekao je premijer Klod Žozef.

Ubio dvije sestre da ispuni "pakt sa đavolom" i osvoji džekpot

LONDON - Britanski tinejdžer proglašen je krivim za ubistvo dvije sestre da bi ispunio "svoj dio ugovora sa đavolom" da žrtvuje šest žena svakih šest mjeseci kako bi osvojio lutriju Mega milions džekpot.

Najčitanije