Ubistvo Ćulum

Počelo suđenje Šakiću: Ćulum bio ubijeđen da će ga sasjeći rafal

BANJALUKA - Slaviša Ćulum (36) iz Banjaluke, koji je prije nepunu godinu dana izrešetan u banjalučkom naselju Dragočaj, kobnih momenata išao je na grob bratu Nedeljku (19), ubijenom deset godina ranije. Slaviša je znao da ga vrebaju iza svakog grma, a jednom prilikom je čak rekao da će ga negdje "sasjeći rafal".

Šakić podigao ruke uvis čim je čuo policiju

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, uhapšen je danas u jednom banjalučkom kafiću, a kada je čuo policiju digao je ruke uvis.

Šakić još nije predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Republičkom javnom tužilaštvu još nije predat uhapšeni Siniša Šakić, osumnjičen da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma u Banjaluci, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Šakić predat MUP-u RS

BANJALUKA - Pripadnici Granične policije BiH predali su danas Sinišu Šakića pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske na dalje postupanje, rečeno je u MUP-u Srpske.

Uhapšen Siniša Šakić

BANJALUKA - Siniša Šakić, zvani Kinez, za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, uhapšen je, potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Potjernica za Sinišom Šakićem koji se dovodi u vezu s ubistvom Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potjernicu za dva lica koja se direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Teško ubistvo Slaviše Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke.

Blokiran prilaz kući ubijenog Ćuluma, u Dragočaju brojne policijske patrole

BANJALUKA - Prilaz kući Slaviše Ćuluma, koji je juče ubijen u banjalučkom naselju Dragočaj, i dalje je blokiran.

Poziv građanima da pomognu u identifikovanju osumnjičenih za ubistvo Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je fotografije i video-snimak na kojima se vide dva lica sa kacigama na motociklu za koje se sumnja da su izvršioci krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Ćuluma.

Objavljen i video snimak osumnjičenih za ubistvo Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Nakon fotografija, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je i video snimak na kojem se vide osumnjičeni za teško ubistvo Banjalučanina Slaviše Ćuluma u naselju Dragočaj.

Lukač: Policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Banjalučanina Slaviše Ćuluma, koje je izvršeno danas iz zasjede na lokalnom putu u naselju Dragočaj kod Banjaluke.

Najčitanije