Ucjena

Priština izlazi s novom ucjenom: Povucite potjernice, pa dijalog

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da predstavnici institucija u Prištini ne bi trebalo da učestvuju u dijalogu sa Beogradom, sve dok srpske vlasti ne povuku potjernice prema pripadnicima bivše Oslobodilačke vojske Kosova, raspisane preko Interpola.

Karabinjeri uhapešni zbog torture, ucjena i rasturanja droge

RIM - Po prvi put u istoriji postojanja jedna kasarna karabinjera, u italijanskom gradu Piacenza, stavljena je pod policijski nadzor, a šest karabinjera je optuženo, neki su već u zatvoru, zbog rasturanja droge, nanošenja povreda, ucjenjivanja i čak torture zatvorenika, piše lokalni list “Liberta”.

Uslovna kazna zbog ucjena fotografijama

SARJEVO - Damira Sinotića Opštinski sud u Sarajevu uslovno je osudio na šest mjeseci zatvora zbog ucjenjivanja oštećenog da će objaviti fotografije koje će mu narušti ugled ako mu ne da 5.000 KM.

"Upadao" na tuđe profile pa ucjenjivao korisnike

BANJALUKA - Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv lica A.Z. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćeni pristup zaštićenom kompjuteru, kompjuterskoj mreži, telekomunikacionoj mreži i elektronskoj obradi podataka i ucjena.

Prijetili ženi iz Hrvatske i tražili 250.000 evra

Policijski službenici Federalne uprave policije uhapsili su J.M. (42) i J.M. (51) iz Čapljine, koji se sumnjiče da su od žene iz Hrvatske tražili 250.000 evra upućivajući njoj i njenom maloljetnom djetetu prijetnje po život.

Turčin Zeničanki hakovao Facebook profil, pa je ucjenjivao?

ZENICA - Turski državljanin Ileri Fejzulah Ugur, koji se u Bosni i Hercegovini nalazi radi studiranja na fakultetu u Travniku, našao se pred Kantonalnim sudom u Zenici nakon što je hakovao Facebook profil mlađe Zeničanke i zauzvrat tražio novac.

Ostavio je ljubavnik pa ga ucjenjivala snimcima seksa

DOBOJ - Više od 3.000 KM iznudila je od svog doskorašnjeg ljubavnika dvadesetosmogodišnja D.D. iz Doboja, koja je nakon kraha dvogodišnje takve veze pokušala da novcem naplati raskid.

Fatalna Saška želi susret sa sveštenikom

DOBOJ - Voljela bih se naći oči u oči sa sveštenikom jer imam dosta toga da ga pitam, izjavila je u petak Modričanka Saška Kovačević (23), poznatija kao Fatalna Saška, i to u Doboju, gdje je u Osnovnom sudu počela glavna rasprava u slučaju seksualne afere koja je zaintrigirala bh. javnost, a čiji je ona akter.

Političar osumnjičen da je ucjenjivao fudbalera Zvezde nagim fotografijama

Nemanja Marković (25), bivši predsjednik omladine Beograda Nove stranke, uhapšen je zbog sumnje da je od bivšeg fudbalera Crvene zvezde Mihaila Ristića (23) tražio 5.000 evra da ne bi objavio njegove kompromitujuće fotografije, javljaju beogradski mediji.

Komšiju ucjenjivali golišavim fotografijama

NOVI GRAD - Naivan i nepromišljen potez dvadesetčetvorogodišnjaka iz Novog Grada zadao mu je ogromnu brigu jer su ga fotografije na kojima je golišav koštale i para i živaca.

Najčitanije