Udžbenici

Loša udžbenička politika u KS: Svaka škola ima različite udžbenike

SARAJEVO - Roditelji osnovaca u Kantonu Sarajevo već godinama upozoravaju na lošu udžbeničku politiku u ovom kantonu.

Gradska uprava: Dostavljen ugovor o nabavci udžbenika

BANJALUKA - Ugovor o nabavci udžbenika od trećeg do devetog razreda za učenike na području grada, zajedno sa bankarskom garancijom, dostavljen je Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske na potpisivanje, naveli su iz Gradske uprave.

Grad želi udžbenike za 5. razred dati drugim lokalnim zajednicama

Kako bi se izbjeglo dupliranje nabavke udžbenika, grad Banjaluka pozvao je Ministarstvo prosvjete i kulture RS na hitan sastanak s obzirom na to da Vlada RS nabavlja udžbenike za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola na području Srpske.

Dodik: Dobra odluka za udžbenike, i porodiljama uplatiti novac

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je dobra odluka Skupštine i grada Banjaluke da svi učenici osnovnih škola dobiju besplatne udžbenike, te dodao da to treba biti dobar primjer svim gradovima i opštinama u Srpskoj.

"Besplatni udžbenici za banjalučke osnovce do početka nove školske godine"

BANJALUKA - Do početka nove školske godine se nadamo da će svi osnovci sa područja grada Banjaluka imati besplatne udžbenike za školovanje, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Udžbenici i školski pribor za djecu iz hraniteljskih porodica

Za djecu iz hraniteljskih porodica dodijeljena je jednokratna novčana pomoć u nastojanju da se dodatno popularizuje ovaj najhumaniji način zbrinjavanja djece, rekli su u Gradskoj upravi.

Udžbenici i školski pribor za učenike romske nacionalne manjine

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković uručio je danas prijedorskom Udruženju Roma poklon pakete za učenike romske nacionalnosti, što je godinama redovna aktivnost Gradske uprave početkom školske godine.

Udžbenici za novu školsku godinu u knjižarama, po istoj cijeni

ISTOČNO SARAJEVO - Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo odštampao je i dostavio svim svojim knjižarama u Republici Srpskoj udžbenike za školsku 2020/2021. godinu po istoj cijeni kao prethodne godine, izjavio je Srni direktor Zavoda Bojan Đenić.

Pomama za udžbenicima i školskim priborom

BANJALUKA, BIJELJINA, TREBINJE - Pred početak nove školske godine 1. septembra, u knjižarama širom Republike Srpske velika je pomama za udžbenicima i školskim priborom.

Opština Novi Grad će obezbijediti besplatne udžbenike

Opština Novi Grad obezbijediće, na osnovu evidencije Centra za socijalni rad, udžbenike za djecu sa poteškoćama u razvoju, rečeno je Srni u opštinskom Odjeljenju za društvene djelatnosti.

Najčitanije