Udaja

Kaća Živković o udaji: "Mama pravi spisak, to je deo njenog šarma"

Pjevačica Katarina Kaća Živković otkriva da joj je majka u više navrata priznala da bi voljela da njihovom kućom trčkara unuče, ali da je ona njenu želju za prinovom za sada uspješno riješila. Kako kaže, često sluša i o planovima za svadbu, što je od srca nasmije.

Udala se junakinja "Harija Potera" Boni Rajt

Koliko god se možemo zavaravati da glumačku postavu Harija Potera čini grupa ljudi koji su vječni adolescenti, u stvarnosti su glumci koji su dali život sagi posvećenoj čarobnjaku s ožiljkom u obliku munje sada odrasli.

Četrnaestogodišnjakinja telefonom javila roditeljima da se udala

SANSKI MOST - Pripadnici policije USK tragaju za 14-godišnjakinjom iz Sanskog Mosta čiji su nestanak prijavili njeni roditelji 18. januara ove godine, a prema poslednjim informacijama ona je živa i zdrava i nalazi se negdje na području srednje Bosne.

Srpska voditeljka se tri puta udavala za istog čovjeka

Mariju Lazić Živković domaća javnost najbolje je upoznala kada je otpočela voditeljsku karijeru na Pink televiziji gdje je vodila emisiju "Tačno u podne".

Kćerka Petra Kralja se udala za oca Anje Alač

Milica Kralj, kćerka jednog od naših najboljih glumaca Petra Kralja, prije dvanaest godina otpočela je emotivnu vezu sa glumcem Aleksandrom Sašom Alačom, a sada su tu ljubav krunisali brakom.

Nataša Bekvalac: Sledeće godine se sigurno neću udati

Pjevačica Nataša Bekvalac je u jutarnjem programu otkrila šta očekuje od naredne godine i novog albuma.

Helena i zvanično više nije Topalović

Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena, prije nekoliko mjeseci se u tajnosti udala za deset godina starijeg D. Aleksića, a sada je to i ozvaničila.

Katarina Živković o udaji: "Mama pravi spisak zvanica"

Katarina Živković važi za jednu od pjevačica na estradi koja nema dlake na jeziku i uvijek priča sve što misli.

Marija Kilibarda otkrila pravi razlog zbog kog se još uvijek nije udala

Marija Kilibarda uživa u ljubavnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom predsjednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.

Udaje se Ksenija Knežević?

Članica grupe "Hurricane", pjevačica Ksenija Knežević, pomirila se sa dečkom Nikolom Todorovićem, sa kojim je nedavno raskinula, a s kojim je bila pet godina je u vezi.

Olivera Kovačević odgovorila na pitanje da li se tajno udala

Olivera Kovačević (54) odgovorila je na spekulacije da se tajno udala, za dugogodišnjeg partnera Borka Stefanovića.

Udala se princeza Mako, izostali tradicionalni običaji

Japanska princeza Mako, sinovka cara, udala se nakon godina kritike zbog veze s vjerenikom Keijom Komurom, ali su uobičajni tradicionalni obredi i značajna finansijska naknada izostali.

Udala se Tamara Đurić

Tamara Đurić udala se danas, 23. oktobra, u Hramu Svetog Save.

Nestala Mostarka pronađena u Doboju, udala se

MOSTAR - Dvadesetgodišnja Mostarka čiji su inicijali I.T, za kojom je od juče tragala mostarska policija, pronađena je danas na području Doboja.

Zavapila preko Twittera zbog nasilja

U Saudijskoj Arabiji jedna mlada žena preko Twittera pozvala je u pomoć. Zbog toga što se usprotivila prisilnoj udaji, roditelji je maltretiraju. Slučaj odslikava tešku situaciju u kojoj su saudijske žene.

Najčitanije