Udaja

Dvanaest djevojačkih grešaka pri izboru muža

Mnogo je brakova koji traju, a u kojima su oba partnera nesrećna. Svako od nas na prvi pogled može da prepozna takve supružnike; oni jednostavno "ne idu" jedno uz drugo - vole različite stvari, kad razgovaraju ne gledaju jedno drugo u oči, među njima se ne vidi bliskost i posvećenost jedno drugome. Neki od takvih brakova završe razvodom, a neki potraju "dok ih smrt ne rastavi".

Maloljetnica pobjegla od kuće s duplo starijim muškarcem

BIHAĆ-Pripadnici MUP-a USK intervenisali su prekjučer nakon što je otac 16-godišnje maloljetnice iz Cazina prijavio da je njegova kćerka otišla od kuće sa jednim muškarcem iz Bužima.

Nataša Bekvalac: Neću se udati dok se ne legalizuju LGBT brakovi

Pjevačica Nataša Bekvalac odlučila je da progovori o tabu temama, a sigurno je da će, kao i uvijek, njene riječi pokrenuti lavinu komentara.

Udala se nekada velika nada srpskog tenisa Jovana Jakšić

Jovana Jakšić, nekada perspektivna teniserka Srbije, udala se u nedjelju u Americi za 23 godine starijeg Vujadina Jovića.

Srpkinje koje su se bogato udale

Ove dame su lijepe, poznate i uspješne, a kao takve često zapadnu za oko imućnih muškaraca.

Udaje se Lindzi Von

Jedna od najtrofernijih i najljepših skijašica svijeta, Amerikanka Lindzi Von se udaje.

Britanka se udaje za luster: Viđam se s više njih, a li on je svjetlo mog života

Amanda Liberti (35) iz Lidsa u Velikoj Britaniji toliko obožava svoj luster da planira da se uda za njega.

Udaju se, a na granicu dođu kao djevojke

BANJALUKA, SARAJEVO - U posljednje vrijeme određene osobe nisu mogle preći granicu jer su prezime promijenile u matičnim knjigama, ali ne i u putnim ispravama, saznaju "Nezavisne".

Udala se Maja Šuput

Na istarskom imanju Meneghetti počela je proslava vjenčanja hrvatske pjevačice Maje Šuput, koja je svom partneru Nenadu Tatarinovu napokon odlučila reći "da".

Udala se pa upala u probleme: Iz BiH ne može u Hrvatsku zbog prezimena

ZENICA - Maja Marković-Šimić je hrvatska državljanka koja živi u Zenici u BiH. Uprkos tome što ima dvojno državljanstvo, ne može izaći iz države u kojoj živi i ući u zemlju čija je državljanka, odnosno u Hrvatsku.

Najčitanije