Udar

Doživotna robija za šest turskih novinara zbog puča

ISTANBUL - Šest turskih novinara osuđeno je pred sudom u Istanbulu na doživotnu robiju zbog umiješanosti u neuspjeli vojni udar 2016. godine.

Zdravstveno stanje stanovništva uslovljeno BDP-om

BANJALUKA - Prema broju pacijenata oboljelih od koronarne bolesti Bosna i Hercegovina je od 172. zemlje 48. najugroženija zemlja svijeta, te spada u grupu visoko rizičnih zemalja u pogledu oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Prnjavorčaninu otkazalo srce tokom seksa sa ljubavnicom

PRNJAVOR - Žitelj Prnjavora pedesetpetogodišnji R. S. preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz rijeku Ukrinu nadomak ovog grada od posljedica srčanog udara u trenutku dok je bio u zagrljaju sa dvije godine mlađom ljubavnicom D. L., koja je i prijavila ovaj šokantni slučaj.

Radnika ubila struja kada je dizalicom zakačio dalekovod

Tridesetdevetogodišnji A. M. iz Gračanice, radnik firme "Zeka Comerc" iz ovog grada, preminuo je juče poslijepodne od povreda koje je zadobio od strujnog udara.

Šokantno priznanje pilota CIA: Kule bliznakinje nisu srušili avioni

Bivši pilot CIA Džon Lir potpisao je priznanje da kule bliznakinje 11. septembra 2001. godine nisu oborene tako što su avioni udarili u njih.

Tenkovi na ulicama Zimbabvea: Vradžbine dovele do vojnog puča?

U Zimbabveu je počeo vojni puč, javljaju mediji, pozivajući se na objave lokalnih stanovnika na društvenim mrežama.

Da nije bilo udara asteroida, ne bi bilo ljudi

TOKIO - LJudi ne bi postojali na Zemlji da nije bilo udara asteroida prije 66 miliona godina na području današnjeg Meksika, koji je potpuno uništio dinosauruse, smatraju naučnici.

Bivši belgijski fudbaler preminuo od udara groma

Belgiju su u jednom danu pogodile dvije loše vijesti. Nakon smrti Josipa Vebera, nekadašnjeg hrvatskog i belgijskog fudbalera, koji je dugo vodio borbu s teškom bolešću, stigla je nova tragična informacija.

Tragedija na fudbalskom terenu: Mladi fudbaler preminuo na treningu

Džoel Lobanzo (17), junior belgijskog Rojal Antverpa, umro je od posljedica srčanog udara u noći sa srijede na četvrtak, objavio je klub na zvaničnim internet stranicama.

Srpski rukometni golman se probudio iz kome

Srpski rukometni golman Slaviša Đukanović, koji je u ponedjeljak doživio infarkt, probudio se iz kome u koju je pao u utorak.

Reklame

Najčitanije