Udes

Ambasadorka Turske povrijeđena u udesu kod Prištine, troje poginulo

Tri osobe su poginule, a četiri su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod sela Mramor, na putu Priština-Gnjilane, piše prištinska Koha i dodaje da je među povrijeđenima ambasadorka Turske u Prištini Kivilčim Kilič.

Težak udes kod Trna, kilometarska kolona

BANJALUKA - Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na brzoj cesti iz pravca prijedorske petlje u Banjaluci, prema laktaškom naselju Trn, na snazi je potpuna obustava saobraćaja, javlja novinar "Nezavisnih".

Automobil udario pješaka u banjalučkom naselju Borik

BANJALUKA - Za sada nepoznati pješak povrijeđen je kada ga je udario automobil u Ulici Živojina Mišića u banjalučkom naselju Borik, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Kamion udario u auto u zaustavnoj traci na "9. Januaru"

DOBOJ - Saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo man i parkirano teretno vozilo citroen u zaustavnoj traci, dogodila se danas na dionici auto-puta "9. Januar" između Johovca i Prnjavora.

Snijeg paralisao Kijev, od jutros 300 udesa

KIJEV - Usljed složenih vremenskih uslova i gustog snijega koji od jutros pada, u Kijevu se dogodilo oko 300 saobraćajnih nezgoda.

Objavljen snimak tragičnog udesa u Beogradu

Pojavio se novi snimak nesreće koja se dogodila u ponedjeljak oko 8 sati na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu.

Sudar motocikla i automobila kod banjalučke "Toplane"

BANJALUKA - U blizini Gradske toplane u Banjaluci dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil i motocikl, a kako saznajemo povrijeđenih nema.

Fijatom udario pješaka

BIJELJINA - Šezdesetdvogodišnji pješak D.L. povrijeđen je kada ga je na pješačkom prelazu u Bijeljini udario automobil, potvrđeno je u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Petoro povrijeđenih u slijetanju auta u rijeku

Pet osoba povrijeđeno je, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 13 sati dogodila u mjestu Krupac, opština Istočna Ilidža, potvrdila je Vesna Stokanović, portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Povrijeđeni u sudaru pet vozila na tranzitu upućeni na Hirurgiju

BANJALUKA - Svih šest osoba povrijeđenih jutros u saobraćajnoj nezgodi na banjalučkom zapadnom tranzitu nakon zbrinjavanja u Hitnoj pomoći upućeno je na odjel Klinike za hirurgiju UKC RS, potvrđeno je za "Nezavisne" u Domu zdravlja Banjaluka.

Najčitanije