Udes

Ispitan vozač autobusa u kojem je poginulo 10 ljudi, branio se ćutnjom

SLAVONDKI BROD - Vozač koji je juče na auto-putu kod Slavonskog Broda skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je deset ljudi poginulo doveden je danas u Županijsko državno tužilaštvo gdje se branio ćutnjom.

Završen uviđaj u Slavonskom Brodu, vozač uhapšen: "Na trenutak zaspao"

SLAVONSKI BROD - Uviđaj na mjestu nesreće u Slavonskom Brodu je završen, a obavio ga je Slavko Pranjić, zamjenik opšinskog državnog tužioce, te iznio prve informacije.

Teška nesreća kod Slavonskog Broda, najmanje 10 mrtvih

SLAVONSKI BROD - Rano jutros kod Slavonskog Broda došlo je do teške nesreće u kojoj je poginulo najmanje deset osoba.

Starac izgubio kontrolu nad vozilom, 13 povrijeđenih

BEČ - Jedan 87-godišnji vozač izgubio je kontrolu nad svojim vozilom i udario u štand na uličnoj pijaci ispred samostana u Sankt Florijanu nadomak Linca.

Lokomotiva udarila kamion na pružnom prelazu, dvoje povrijeđeno

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u petak oko 18 sati dogodila na pružnom prelazu u Banovićima povrijeđene su dvije osobe, potvrdila je za portal "Avaza" Amra Kapidžić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Krijumčari migranata bježali od policije i sletjeli, jedno poginulo

ZAGREB - Jedna osoba je poginula, a više ih je povrijeđeno kada su krijumčari migranata, bježeći od policije, sletjeli s puta u šumu kod Velike Gorice.

Na "Milošu Velikom" poginuo doktor, supruga i troje djece povrijeđeni

BEOGRAD - Jedan muškarac je poginuo, a njegova supruga i troje djece su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko devet na auto-putu Miloš Veliki kod Lajkovca, u mjestu Bogovađa.

Dva automobila sletjela u provaliju kod Dubrovnika

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička automobila danas se dogodila kod skretanja za Bosanku, kod Dubrovnika

Poginuo vozač golfa u Nevesinju

TREBINJE - Vozač iz Nevesinja čiji su inicijali S.M. smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Rakova noga u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Jedan vozač poginuo, drugi povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

ZVORNIK - C.I. iz Šekovića podlegao je povredama zadobijenim u udesu koji se juče dogodio na regionalnom putu Caparde - Šekovići, u mjestu Vilčevići, saopšteno je iz PU Zvornik.

Najčitanije